Evenimentul Zilei > Monden > Încă o despărţire-şoc în România! Ea e frumoasa frumoaselor, iar el e mare crai
Încă o despărţire-şoc în România! Ea e frumoasa frumoaselor, iar el e mare crai

Încă o despărţire-şoc în România! Ea e frumoasa frumoaselor, iar el e mare crai

2020 „demonstrează” încă o dată că este anul marilor despărţiri din showbizul românesc, iar ultimul exemplu în acest vine de la anunţul făcut recent de Andreea Ilie, fosta iubită a lui Norris Măgeanu.

Catalogată drept cea mai frumoasă mezzosoprană din România, Andreea Ilie a dezvăluit recent că fostul ei iubit, nimeni altul decât președintele Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS), a devenit un străin pentru ea. Aici s-a ajuns după ce doi au decis nu cu mult timp în urmă să îşi vadă fiecare de drumul său.

Într-un interviu pentru blogul For Rich Only, frumoasa brunetă a oferit câteva detalii despre ultimele experienţe pe care le-a trăit cu Norris Măgeanu, cunoscut ca unul dintre marii cuceritori din lumea mondenă a României, dar şi pentru căsnicia avută cu actriţa şi vedeta TV Corina Dănilă, de care s-a despărţit în 2008. Astfel, legătura celor doi se pare că a fost alterată de nişte orgolii despre care mezzosoprana născută la Timişoara n-a dorit să ofere prea multe detalii.

Norris Măgeanu nu rezistă mult lângă femeile frumoase

Despre preşedintele FRAS, presa tabloidă  a scris că a avut relații cu mai multe femei cunoscute din showbizul românesc, printre care se numără de la Lorena, sora modelului Catrinel Menghia, dar şi tenismena Ana Bogdan, cu care a şi fost logodit. De altfel, se pare că după despărţirea de sportivă a intervenit şi Andreea Ilie (36 ani) în viaţa lui. În urmă cu doar câteva luni, mai exact…

Absolventă de Conservator și vedetă a Filarmonicii Banatul, Andreea a devenit cunoscută după ce a colaborat la o piesă cu formația Holograf. Se zvoneşte chiar că ar fi trecut şi prin patul lui Dan Bittman, alt mare crai al României. „Ne cunoaștem, bineînțeles că nu iese foc fără fum, dar asta e în trecut acum.

Nu știu dacă mai are sens să dezvoltăm calitățile lui care i-au făcut loc în viața mea și nici să vorbim despre relația care a fost, având în vedere că, în prezent alergăm în același parc și nici nu ne mai dăm bună-ziua”, a spus mezzosoprana despre relaţia cu Măgeanu (44 de ani).

Norris Măgeanu nici n-o mai salută

Orice ar fi fost între cei doi este clar că nu s-a terminat bine… Cel puţin asta se poate înţelege din ceea ce spune Andreea Ilie despre comportamentul fostului iubit originar din Câmpulung. „Nu sunt omul reproșurilor, dar cred, totuși, ca bărbat, mi-aș saluta fostele iubite oriunde m-aș afla. Mi se pare decent și de bun gust pentru orice bărbat.

Cum a spus Mihaela Rădulescu în cartea Cum iubesc bărbații: «Bărbatul pierde atunci când nu câștiga nimic. Femeia câștigă atunci când nu pierde nimic»”, a mai completat mezzosoprana.

Cea care în afară de muzică se mai ocupă şi de modelling a refuzat să confirme, dar nici nu a infirmat presupusa aventură cu Dan Bittman, eternul seducător din showbizul românesc: „Nu intrăm acum în detalii, dar am de gând să scriu o carte care va include întâmplările acestea…”

foto: Andreea Ilie şi fostul iubit Norris Măgeanu

sursa: forrichonly.ro