Încă o adolescentă a dispărut

Încă o adolescentă a dispărut

Andreea Mădălina a părăsit internatul din Tulcea, în urmă cu 6 zile şi nu a mai ajuns la întâlnirea cu fratele său.

Minora este căutată de Poliţie după ce fratele ei a anunţat că nu a venit la întâlnire şi nici nu mai răspunde la telefonul mobil.

Poliţiştii au aflat, după ce au audiat profesorii şi părinţii, că în ziua dispariţiei, Andreea Mădălina a ieşit în oraş cu trei colege, apoi toate s-au întors la internat. Apoi, fata i-a cerut voie pedagogului, la ora 15:30, să plece din internat ca să plătească o factură de telefon mobil. Ea urma şi să se întâlnească în oraş cu fratele ei. Pedagogul afirmă că a luat legătura cu familia, după ce a observat că mădălina nu s-a întors la timp.

Daniela Condrea, purtătorul de cuvânt al IPJ Tulcea a declarat că s-a creat un punct de comandă pentru găsirea fetei şi că, din primele informaţii, s-ar părea că este vorba despre „o plecare voluntară". Profesorii de la Liceul „Ion Creangă” din Tulcea spun însă că Mădălina este o elevă silitoare iar părinţii fetei susţin că aceasta nu ar fi avut niciun motiv să plece de bunăvoie.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ultima dată a fost văzută în zona centrală a municipiului Tulcea. Semnalmentele minorei sunt: înălțime 1,70, păr brunet lung peste umeri, ochi căprui, buze groase. La data dispariţiei era îmbrăcată cu o bluză albă/crem, blugi albaștri, palton din stofă neagră, rucsac deschis la culoare. Cine are informații despre Andreea Mădălina sau despre locul în care se află este rugat să apeleze numărul de urgență 112.