Evenimentul Zilei > International > În SUA, teroarea nu s-a terminat: şerpi înotând străzi şi coşciuge luate de viitură
În SUA, teroarea nu s-a terminat: şerpi înotând străzi şi coşciuge luate de viitură

În SUA, teroarea nu s-a terminat: şerpi înotând străzi şi coşciuge luate de viitură

Decor post-apocaliptic cutremurător în urma inundaţiilor care au lovit statele americane Texas şi Oklahoma. 40 de localităţi calamitate, 20 vieţi curmate, 11 persoane date dispărute în continuare, sute de case avariate parţial sau total.

În plus, o tornadă, care a trecut la 90 kilometri de Austin, capitala statului, contribuind semnificativ la sporirea pagubelor. Fotoreporterii care s-au deplasat la faţa locului au surpins imagini halucinante: şerpi înotând străzi şi coşciuge luate de viitură cu morţi cu tot.

Impresionantă este şi povestea tragică a unei adolescente de 18 ani din statul Texas, care şi-a pierdut viaţa în cea mai fericită seară a scurtei sale vieţi. Abia încoronată regina balului, Alyssa Ramirez, preşedinta consiliului de elevi şi atletă de top a liceului său, a sunat la urgenţe după ce maşină să a fost luată de ape sâmbătă seară, la doar câţiva kilometri distanţă de casă. Din păcate, autorităţile nu au mai avut ce să facă. Autoturismul fetei a fost înghiţit de ape, iar trupul neînsufleţit al Alyssei a fost descoperit a două zi.