În plină pandemiei, primăria unui oraș din România vrea să dea sume uriașe pe ”artificii și fimări cu drona”

În plină pandemiei, primăria unui oraș din România vrea să dea sume uriașe pe ”artificii și fimări cu drona” sursa: Arhivă EVZ

Primăria unui oraș din România va propune cheltuirea unor sume foarte mari de bani cu ocazia sărbătorilor de iarnă, pentru artificii și articole de papetărie.

Primăria din orașul Focșani are de gând să-și răsfețe locuitorii cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Primarul Cristi Misăilă a convocat pentru data de 28 octombrie Consiliul Local la care consilierii trebuie să fie prezenți fizic. Este care va avea nu mai puțin de 94 de proiecte de hotărâri pe ordinea de zi.

O ședință la care se va discuta și despre sumele de bani ce vor fi alocate pentru cheltuielile de sărbători

Printre propunerile care urmează să fie dezbătute se numără și un proiect prin care primarul Cristi Misăilă propune alocarea sumei de 306.000 de lei pentru sărbătorile de iarnă. Printre propuneri se află închirierea unui patinoar, pentru suma de 175.000 de lei, dar și organizarea unui spectacol de artificii, însoţit de clipul video, la rezoluție 4K ,realizat în cinstea trecerii în noul an.

„Spectacol pirotehnic-foc de artificii în noaptea de Revelion, cu durata de zece minute şi filmare dronă profesională, artificii revelion, transmitere în direct, realizare clip sărbători de iarnă Focşani-Piaţa Unirii, 3 minute clip, montaj format în 4K din dronă şi 2 camere video la sol cu momentul trecerii în noul an, clip ce va fi montat şi distribuit în seara de 1 ianuarie 2021, în valoare de 42.900 lei. Iniţiativa are la bază necesitatea de a marca aceste sărbători de iarnă, aşa cum municipalitatea a procedat în fiecare an spre bucuria tuturor focşănenilor”, se precizează în expunerea de motive a Primăriei din orașul Focșani.

Ne puteți urmări și pe Google News

Diverse obiecte de papetărie în valoare de 58.000 de lei.

De asemenea, se dorește și achiziționarea unui brad, iar pe de altă parte se solicită bani care să fie destinați pentru decorarea centrului orașului și pentru organizarea Orășelului Copiilor.

Municipalitatea a pregătit suma de 58.800 de lei pentru materiale de promovare personalizată, cum ar fi pixuri, agende, calendare, felicitări, hărţi A3 printate şi laminate. Toate acestea ajung la un total de 100.000 de euro, conform g4media.ro.