Evenimentul Zilei > Politica > În fieful lui Boc se rupe iubirea dintre PNL și PDL
În fieful lui Boc se rupe iubirea dintre PNL și PDL

În fieful lui Boc se rupe iubirea dintre PNL și PDL

PDL-iştii clujeni, acuzaţi de sabotaj chiar de către liberali În fieful lui Boc se rupe.

Alianța dintre democrat- liberali și liberali scârțâie din toate încheieturile la Cluj. Liberalii clujeni în frunte cu Mihai Seplecan, președinte interimar al CJ Cluj, își acuză colegii de alianță că fac un joc doar pentru ei și nu pentru binele noii alianțe.

Seplecan ar fi spus în anumite medii că acei 12 consilieri judeţeni de la PDL sunt „oamenii lui Alin Tişe”, senator PDL, care îşi doreşte cu tot dinadinsul să conducă marele partid liberal filiala Cluj.

Gâlceavă din orice subiect

Un exemplu, oferit de Seplecan, este problema Spitalului Regional de Urgenţă. Pentru că CJ Cluj nu are bani să construiască, Seplecan a indicat câteva spații care puteau fi transformate într-un spital de urgenţă, dar„grupul de consilieri judeţeni PDL” nu a fost de acord. „Sunt atacat tot timpul dacă vreau să fac ceva. Domnului Tişe nu îi convine nimic şi cred că ar vrea ca tot timpul să îi cer acordul dacă vreau să rezolv anumite probleme. Noi, consilierii judeţeni PNL, ne-am ţinut de cuvânt şi am votat un PDL-ist în funcţia de vicepreşedinte al CJ Cluj şi directori la anumite regii, pe când ei numai ne atacă”, s-a plâns Seplecan. Preşedintele PNL Cluj, Marius Nicoară s-a rezumat să spună că nu sunt probleme la nivelul noii alianţe. Însă potrivit ziardecluj.ro, Nicoară este supărat și el pe Alin Tişe şi ameninţă că ar putea rediscuta cu PSD.

În replică, Tișe susține că nu sunt probleme la Cluj, că lucrurile funcționează „extrem de bine”. „Proiectul politic al ACL este dincolo de persoane, de orgolii. Restul, sunt comentarii pentru a băga bățul prin gard. E politică pură. Sunt convins că știrea a plecat de la o persoană care vrea să discrediteze relația PNL-PDL”, a mai spus Tișe.

Orban versus Nazare

Liberalul Ludovic Orban i-a transmis și el, sâmbătă, un mesaj tranşant pedelistului Alexandru Nazare. „Dacă ne luam după Nazare și liberalii demisionau, azi nu aveam conducere la Consiliul Judeţean Brăila”, a spus Orban. Reacţia acestuia a venit după ce, recent, Nazare a susţinut că viceprimarul liberal Alexandru Dănăilă, şi Ovidiu Nechita, vicepreşedintele liberal al Consiliului Judeațean, ar trebui să demisioneze din cauza scandalului în care e implicat şeful CJ Bunea Stancu.