Impertinenţă extremă. Mircea Badea: "Mă simt tâlhărit de Alina Dumitru! Aştept scuze!"

Impertinenţă extremă. Mircea Badea: "Mă simt tâlhărit de Alina Dumitru! Aştept scuze!"

După ce duminică a jignit-o pe Alina Dumitru, campioana olimpică de la Beijing şi vicecampioana de la Londra, pentru că a ales să nu voteze la referendum, Mircea Badea a dat dovadă de un tupeu greu de crezut aseară, în timpul emisiunii sale de la Antena 3.

"Când am văzut că Alina Dumitru a spus că e urât ce a făcut Mircea Badea, am rămas blocat. Eu chiar nu-mi aduc aminte când am jignit-o pe Alina Dumitru! Într-adevăr, am vorbit despre ea în ultimele două minute ale emisiunii de duminică seară, însă mai aveam puţin şi făceam nişte icoane cu Alina Dumitru şi mă închinam la ele. Eu am elogiat-o pe ea. N-am jignit-o. Ah! Şi am mai postat un mesaj pe Twitter despre motivul pentru care doamna Alina Dumitru n-a votat, aşa cum a declarat chiar ea pentru agenţia Mediafax. Am zis că, probabil, are dureri la mână din cauza modului în care a fost bătută de adversara ei din Brazilia", a spus Mircea Badea.

Prezentatorul a continuat: "Eu sunt victima în treaba asta. Sunt tâlhărit de doamna Alina Dumitru, fără voia ei. Ea e tânără, e naivă şi nu i-a trecut prin cap să verifice ce i-a spus presa abjectă a lui Băsescu. Doamna Alina Dumitru, haideţi să ne maturizăm până mâine (n.r. - marţi). Aştept să faceţi turul televiziunilor, să daţi declaraţii în ziare şi să vă cereţi scuze faţă de mine".

În final, Mircea Badea a întrecut orice limită a bunului simţ, spunând: "Mă aştept la corectitudine din partea Alinei Dumitru. Eu sigur, sigur nu-mi cer scuze, ci aştept scuze". După ce Victor Ciutacu şi Mircea Badea au ironizat-o pe Alina Dumitru pentru că nu a votat duminică, sportivii români prezenţi la Londra vor să intre în silenzio stampa.

Ne puteți urmări și pe Google News