Evenimentul Zilei > Justitie > Imagini în premieră cu amanta edilului Nichita, amenințată de interlopi
Imagini în premieră cu amanta edilului Nichita, amenințată de interlopi

Imagini în premieră cu amanta edilului Nichita, amenințată de interlopi

Pentru a fi sigur că Adina Samson nu-l părăsește pentru un alt bărbat, primarul suspendat de Iași a apelat la membrii clanului Corduneanu, care l-au amenințat pe un tânăr cu care s-a întâlnit femeia.

Noi detalii ies la iveală din dosarul în care primarul suspendat al municipiului Iași, Gheorghe Nichita, este anchetat pentru că ar fi pus Poliția Locală și interlopii pe urmele fostei iubite, Adina Samson. În ediția de astăzi vă prezentăm momentul în care femeia și un bărbat cu care ieșise la o cafea au fost abordați de doi dintre membrii clanului Corduneanu. Pe 25 aprilie 2015, Adina Samson a ieșit la o cafea la terasa Quartz&Lounge, alături de un tânăr din București.

Potrivit unor surse, bărbatul cu care s-a întâlnit fosta amantă a primarului suspendat este avocat în București. Polițiștii lui Nichita știau cu o zi înainte că urmează să aibă loc această întâlnire pentru că au făcut verificări în baza de date a Aeroportului Internațional Iași. În imagini se poate observa în mod clar că Adina Samson era foarte fericită înainte de a venit cei doi membri ai clanului Corduneanu. Aceasta râdea la glumițele celui care încerca să-i intre în grații. De asemenea, și tânărul cu care se afla la masă era foarte vesel.

La un moment dat, la masa respectivă au venit doi bărbați și au început să le dea indicații interlocutorilor. I-a spus tânărului cu care vorbea Adina Samson că are o oră să plece din oraș, altfel viața lui ar putea fi în pericol. Deși era foarte multă lume acolo, unul dintre Corduneni s-a așezat cu coatele pe spătarul unui scaun și a început să le vorbească amenințător celor doi amorezi. Nimeni nu a intervenit. Cel de-al doilea interlop pus să o sperie de Adina stătea în picioare, gata oricând de atac.

„Bă, ești nebun?”

Chiar și polițiștii puși să filmeze din tufișuri s-au speriat când au văzut ce se întâmplă acolo. „Bă, ești nebun!”, a exclamat polițistul pus de Nichita să o urmărească pe Adina. După câteva minune petrecute la masa celor doi amorezi, Cordunenii au plecat învingători. Scena aceasta a fost filmată, dintr-un alt unchi, și de către detectivul angajat de oamenii lui Nichita să stea pe urmele tinerei. Practic, Nichita nu avea încredere în nimeni și de aceea a determinat mai multe persoane să o urmărească în continuu. Pentru a fi sigur că amanta lui nu-l părăsește pentru altul, primarul a apelat la ajutorul clanului Corduneanu. Suma cu care s-au înțeles pentru a-l speria pe tânărul cu care s-a întâlnit Adina a fost de 3.000 lei.

„A sosit în Iași de dimineață”

Scena întâlnirii dintre cei doi este descrisă și de procurorii DNA în actele de urmărire penală. „Tot în data de 24.04.2015, în intervalul orar 14.18 – 14.20, polițistul local Avârvarei Ștefan a aflat de la utilizatorul postului telefonic cu numărul de apel 0758.58, prin intermediul unor mesaje tip SMS, faptul că persoana de sex masculin care trebuia să se întâlnească cu Samson Adina Mihaela urma să ajungă în țară în seara respectivă, pe aeroportul din Iași. În ziua următoare, respectiv 25.04.2015, la ora 12.14,

Avîrvarei Ștefan i-a comunicat lui Nichita Gheorghe despre sosirea persoanei în cauză. „A sosit în Iași de dimineață. Ea a ieșit. Auchan acum. E posibil să se intersecteze în curând”.

Nichita, informat permanent

„Aceleași aspecte, funcționarul public le-a comunicat, la ora 12.15 și numitului Bejan Ovidiu-Nicolae, precum și faptul că îi va da detalii ulterior”, au precizat procurorii de la DNA. Și edilul Nechita Gheorghe s-a interesat dacă „Ovidiu” a fost înștiințat despre aceste aspecte, răspunsul lui Avârvarei Ștefan fiind afirmativ.

„Aceste aspecte reies din schimbul de mesaje tip SMS care a avut loc între cei doi în intervalul orar 12.16- 12.17. În data de 25.04.2015, la ora 12.25.17, Avârvarei Ștefan a fost anunțat telefonic de către detectivul Băcioi Ion care supraveghea activitatea numitei Samson Adina Mihaela cu privire la faptul că aceasta s-a întâlnit la terasa Quartz&Lounge cu o persoană de sex masculin”, au completat procurorii.

Se vede clar că cei doi membri ai clanului Corduneanu nu au venit puși pe glume