Simona Halep (30 de ani la data de 27 septembrie) s-a căsătorit civil, ieri, cu Toni Iuruc (42 de ani). A fost nunta anului în România, iar fosta lideră WTA a petrecut pe cinste alături de soțul ei, familie și ceilalți invitați. Simona a făcut publice și câteva poze de la marele eveniment al vieții sale.
Atmosfera de la petrecere a fost întreținută, printre alții, de Dan Bittman și Loredana Groza
Atmosfera de la petrecere a fost întreținută de Loredana Groza sau Dan Bittman, iar meniul a fost unul de cea mai înaltă clasă. Aproximativ 300 de invitați au avut Simona Halep și Toni Iuruc la nunta de miercuri. Printre aceștia s-au numărat Gică Hagi, Gică Popescu, Florin Răducioiu sau Ilie Năstase.
Iată cum a arătat meniul de la nunta Simonei Halep:
„Corner tradiţional românesc”
mix de platouri tradiţional româneşti (mezeluri de Covasna şi brânzeturi)
plăcinte Machedoneşti servite cu lapte bătut
salată de vinete servită cu ardei copţi
zacuscă de legume
piperchi din ardei graşi cu roşii şi brânză de oaie
piure de năut cu muguri de pin şi pătrunjel servit cu lipie
platou de crudităţi
Aperitiv
scoici Saint Jaques şi trei tipuri de tartar.
piept de raţă cu Chutney de mango
terină de foie gras cu trufe tartar de vită cu chips de cartofi dulci
tartar de ton cu biscuiţi de miso
scoici Saint Jaques cu sos de unt şi citrice
tartar de langustine cu îngheţată de avocado şi vanilie
Peşte
peşte alb Corvina şi caracatiţă servite pe un pat de ridiche
piure de broccoli şi vinegretă de mango
Sarmale în foi de viţă, în foi de varză
Carne
muşchi de vită maturat de origine Argentina cu sare roz de Himalaya şi piept de porumbel
langustină servită cu sparanghel, sos brun şi dulceaţă de cireşe cu zmeură
Open bar
Şampanie Dom Perignon,
Johnnie Walker, Glenmorange, Chivas Regal, Mars Kasei