Umilită de telespectatori. Kanal D rămâne fără o prezentatoare

Umilită de telespectatori. Kanal D rămâne fără o prezentatoare Kanal D. Sursa foto: Arhiva EvZ

O fosta prezentatoare a jurnalului de la Kanal D a ales să demisioneze. Hotărârea vine la scurt timp după ce aceasta a avut parte de un incident pe platourile de filmare. Momentul a devenit viral pe internet și i-a atras un val de ironii și critici.

Ilinca Obădescu a ales să întrerupă colaborarea cu postul Kanal D. Totul după ce a devenit subiect de glumă în mediul online.

Ilinca Obădescu a demisionat de la Kanal D

După un deceniu de apariții în fața telespectatorilor, fosta prezentatoare de la Kanal D a decis să facă o schimbare. Ilinca Obădescu a  renunțat la televiziune într-un moment delicat al vieții ei profesionale. Vedeta a trecut printr-un incident trăit în direct care i-a atras ulterior numeroase critici.

Ilinca Obădescu a fost pusă la zid și pentru modul în care prezenta jurnalul de știri. Numeroase video-uri cu vedeta au fost distribuite pe rețelele de socializare, iar internauții au ironizat-o.

Ne puteți urmări și pe Google News

Din acest motiv, blondina a decis să lase deoparte, cel puțin pentru moment, cariera în televiziune. Ea și-a anunțat retragerea de la Kanal D prin intermediul unui mesaj. De asemenea, oficialii postului au anunțat retragerea Ilincăi.

S-a angajat la Kanal D în 2013

Fosta prezentatoare a jurnalului de prânz de la Kanal D făcea parte din echipa trustului din 2013.

Ilinca Obădescu a fost inițial reporter și abia ulterior a ajuns la pupitrul știrilor.

De asemenea, în ultimele luni, ea a prezentat și o rubrica „Ce faci în weekend?”, din cadrul jurnalului informativ al Kanal D. Totodată, vedeta s-a ocupat îndeaproape și de  rubrica săptămânală „La psiholog”, difuzată în cadrul Ştirilor Kanal D.

Ilinca Obădescu, demisie de la Kanal D

Sursa : Captură video

Ilinca Obădescu se va implica în proiecte personale

Deși a avut parte de un parcurs lăudabil în televiziune, se pare că vedeta s-a lăsat afectată de ultimele evenimente. Astfel, aceasta a decis să încheie pentru moment acest capitol din viața ei. Astfel, Ilinca a ales să își continue cariera ocupându-se de proiecte personale.

Vedeta le-a transmis fanilor ei un mesaj emoționant. Ea a mărturisit că îi va lipsi echipa din care a făcut parte, precum și munca în televiziune.

Din data de 10 noiembrie începe un nou din viaţa mea. Au fost 10 ani minunaţi şi sunt recunoscătoare colegilor mei pentru suşţinere şi pentru modul în care am evoluat în tot acest timp.  Îmi va lipsi agitația din redacția de știri, însă știu că decizia de a începe un nou capitol este cea mai bună alegere pentru viaţa mea.

Fosta prezentatoare a jurnalului de prânz de la Kanald D s-a căsătorit cu Mihai Gruia în vara acestui an. Vedeta avea o relație cu fostul membru al trupei Akcent de câțiva ani, astfel că, un 2023 au decis să își unească destinele.

Ilinca Obădescu a plecat de la Kanal D / Sursa foto: Arhiva EvZ