Ilan Şor, socru mare la Moscova. Fiul lui Jasmin din prima căsătorie s-a însurat

Ilan Şor, socru mare la Moscova. Fiul lui Jasmin din prima căsătorie s-a însurat Ilan Şor cu familia/ Sursa foto: unimedia.info

Ilan Şor, afaceristul condamnat 15 ani de închisoare în frauda bancară din Republica Moldova, a fost sâmbăta trecută socru mare. Mihail Semenduev, fiul în vârstă de 26 de ani al cântăreţei ruse Jasmin şi-a unit destinul cu patinatoarea Eva Ceahaturian, de 25 de ani. Evenimentul a fost condus de interpretul rus Nikolai Baskov.

Fiul vitreg al lui Ilan Şor

Fiul vitreg al lui Ilan Şor/ Sursa foto: captură

Invitaţii, aleşi pe sprâneană la nunta fiului vitreg al lui Ilan Şor

Imagini de la nunta fiului mai mare al nevestei lui Şor au fost difuzate în cadrul emisiunii „Ты не поверишь!” (Tu nu ai să crezi! n.r.), de la postul de televiziune NTV, afiliat Kremlinului.

La nunta care a avut loc într-un local select din Moscova au fost peste 300 de invitați. O bună parte din invitaţi sunt vedete ale estradei ruseşti. Printre aceştia, cântăreaţa Valeria și soțul ei, producătorul Iosif Prigojin, interpretul Alexandr Buinov cu soția, Dima Bilan, Filip Kirkorov şi alţii.

Fiul vitreg al lui Ilan Şor

Filip Kirkorov le cântă mirilor/ Sursa foto: captură

În timp ce Valeria vorbea pe note nostalgice că timpul trece şi atât ea, cât şi colegii de scenă, au ajuns să-şi căsătorească copiii, soţul ei a arătat un teanc de bancnote a câte 5000 de ruble fiecare, pe care urma să le facă cadou tinerilor însurăţei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Filip Kirkorov a venit cu un buchet imens de trandafiri de culoare roz. „Jasmin este frumoasă și are un fiu uimitor. Nici nu-mi vine să cred că merg la nunta lui. Practic a crescut în fața ochilor mei. Un tip foarte bun, cinstit, talentat. Nu putea fi altfel”, a spus Kirkorov.

Filip Kirkorov

Filip Kirkorov

Pe lângă sumele generoase dăruite mirilor, vedele ruse au mai făcut cadou câte un recital.

Nuntă de milioane în stil evreiesc

Nunta a fost organizată conform tradiţiilor evreieşt. La ceremonie a fost invitat un rabin, care i-a cununat pe Mihail şi Eva şi a rostit o rugăciune, binecuvântând masa. Apoi au fost sparte câteva pahare. Potrivit tradiţiilor evreeşti, astfel căsnicia mirilor va fi una trainică.

Potrivit lui Jasmin, nora sa, la fel, este evreică.

Nevasta lui Ilan Şor a declarat în faţa camerelor că nunta a costat-o 10 milioane de ruble rusesți (100.445 euro). În această sumă a intrat închirierea localului, decoraţiunile şi meniul.

Masa a fost plină de bucate preparate după reţete sofisticate. Au fost servite 18 feluri de aperitive și 12 varietăți de feluri principale de mâncare.

Dar cel mai mult a impresionat oaspeţii tortul mirilor, care avea 6 etaje.

Tortul de nuntă

Tortul mirilor/ Sursa foto: captură

Nevasta lui Ilan Şor se vrea o soacră bună

Jasmin s-a arătat încântată de mireasa fiului ei şi a spus că vrea să fie o soacră bună.

Cu o zi înainte de nuntă, cântăreaţa i-a organizat Evei petrecerea burlăciţelor în stil marocan. Eva a fost gătită în straie de mireasă arăbeşti şi desenată pe corp cu henna.

Interpreta Jasmin cu nora sa

Interpreta Jasmin cu nora sa/ Sursa foto: captură

„Ce fel de bunică voi deveni în curând? Doar o soacră bună”, a comentat interpreta.

Nimic despre prezenţa lui Ilan Şor

Jurnaliştii ruşi au vorbit despre prezenţa celor doi copii mai mici ai lui Ilan Şor şi Jasmin. Însă nu au spus nimic despre prezenţa lui Ilan Şor. La fel, nu au vorbit nici despre prezenţa tatălui biologic al mirelui, afaceristul rus Veaceslav Semenduev.

Şeful Inspectoratului General de Poliţie din Republica Moldova, Viorel Cernăuţeanu, a anunţat cu două săptămâni în urmă că Ilan Şor se află la Moscova din 25 februarie şi că autorităţile ruse refuză să-l extrădeze.

Jasmin şi Ilan Şor s-au căsătorit în 2011 la Chişinău, la nuntă fiind invitaţi mai multe vedete din Rusia. Interpreta a declarat într-un interviu că fiul ei Mihail se împacă de minune cu Ilan şi că ultimul este un tată bun.

Jasmin, la fel ca şi soţul ei, este inclusă în lista sancţiunilor occidentale. Artista a declarat că este mândră de aceasta.