Evenimentul Zilei > Social > Ieșire nervoasă a soției lui Mihai Șora în scandalul facturii la curent. Cum i-a numit pe cei care l-au criticat pe filosof
Ieșire nervoasă a soției lui Mihai Șora în scandalul facturii la curent. Cum i-a numit pe cei care l-au criticat pe filosof

Ieșire nervoasă a soției lui Mihai Șora în scandalul facturii la curent. Cum i-a numit pe cei care l-au criticat pe filosof

Soția lui Mihai Șora îi acuză de „idioție“ pe românii care au avut comentarii negative la postările legate de factura la curent primită de soțul ei. În plus îi numește analfabeți funcționali. Totul după ce oamenii au criticat faptul că folosoful s-a plâns de o factură la energie, care reprezenta de fapt o regularizare pe ultimii doi ani.

Mihai Șora a primit zilele trecute o factură de 6.096,99 lei la enegia electrică. A fost indignat de suma prea mare, a făcut sesizare, iar compania a decis inițial să suspende plata până la efectuarea verificărilor necesare. În plus, a postat un mesaj pe Facebook în care spunea că suma nu se cam justifică.

Jurnalistul Robert Turcescu a criticat decizia companiei în emisiunea pe care o moderează la EVZ TV și a spus că Mihai Șora beneficiază de tratament preferențial. După difuzarea emisiunii, compania a venit cu noi precizări.

Astfel, factura reprezintă regularizarea consumului pe ultimii doi ani. Compania Enel spune că, în tot acest timp, angajații nu avut acces la contor pentru a citi consumul, iar clientul nu a transmis intexul.

Mesaj controversat

Mulți români au criticat postarea de pe Facebook, în care Mihai Șora se plângea de cuantumul facturii, iar acest lucru a deranjat-o foarte tare pe soția folosofului. Aceasta a postat un mesaj pe Facebook în care i-a făcut analfabeți funcționali și i-a acuzat de „idioție“ pe toți cei care au îndrăznit să aibă o altă opinie.

„De când cu factura la ENEL, de 24 de ore tot blochez, pe pagina lui Mihai Șora, trolli, putiniști, antireziști, analfabeți funcțional. Este, totuși, incredibil să vezi la lucru atâta răutate și idioție agresivă (uneori chiar la oameni trecuți prin școli). Pe lângă, bineînțeles, eternele obsesii cu ”Paucher”, ”nevasta” care face și drege și alte asemenea amabilități. Poporul de pe Facebook (care, trag nădejde, nu se suprapune, totuși, peste poporul român)“, a scris Luiza Șora, pe Facebook.

A făcut curățenie

În plus, într-un răspuns la unul dintre comentarii, Luiza Șora a spus că blocarea celor care au avut, în opinia ei, reacții neadecvate este „mai mult decât igienică“.

„Pe de o parte, sunt persoane care nu comentează niciodată pe pagina lui Mihai Șora, dar care „hăhăie“ sub texte despre morții Ucrainei, să spunem, ori comentează defăimător pe pagini unde Mihai Șora este sistematic calomniat, insultat etc. Și atunci un „bloc preventiv“ e mai mult decât igienic.

Pe de altă parte, din punctul meu de vedere, a-l avea pe Mihai Șora aproape, la un click distanță, este un privilegiu nesperat, de care nu văd de ce s-ar bucura oameni care îl batjocoresc pe unde apucă“, a mai scris Luiza Șora.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: