Evenimentul Zilei > Actualitate > Ianis Hagi și Tudor Băluță, TRANSFERAȚI în Italia, la o echipă din Serie A. REACȚIA clubului FC Viitorul
Ianis Hagi și Tudor Băluță, TRANSFERAȚI în Italia, la o echipă din Serie A. REACȚIA clubului FC Viitorul

Ianis Hagi și Tudor Băluță, TRANSFERAȚI în Italia, la o echipă din Serie A. REACȚIA clubului FC Viitorul

Ziaristul italian Gianluca Di Marzio a anunțat că Ianis Hagi și Tudor Băluță, jucătorii formației FC Viitorul, au fost cumpărați de Genoa.

Ianis Hagi și Tudor Băluță, jucătorii echipei FC Viitorul, componenți ai naționalei de tineret a României, au fost achiziționați de Genoa, echipă de Serie A. Anunțul a fost făcut de ziaristul italian Gianluca Di Marzio, care a mai precizat că gruparea patronată de Gheorghe Hagi va încasa suma de 3 milioane de euro în urma acestor transferuri. Dobrogenii neagă mutările și spun că Hagi junior și Băluță sunt jucătorii echipei Viitorul.

„FC Viitorul anunță că Ianis Hagi și Tudor Băluță sunt în continuare jucătorii echipei constănțene. Pe adresa clubului Viitorul nu a sosit nicio oferta din partea formației Genoa sau a unei alte echipe pentru niciunul dintre jucătorii menționați, iar articolele apărute în presa sunt doar speculații”, se precizează într-un comunicat.