Evenimentul ZileiSportIanis Hagi a fost pus la zid, Gică Popescu s-a făcut scut în fața criticilor. „Atâta lume e pusă pe el…”

Ianis Hagi a fost pus la zid, Gică Popescu s-a făcut scut în fața criticilor. „Atâta lume e pusă pe el…”

Ianis Hagi a fost pus la zid, Gică Popescu s-a făcut scut în fața criticilor. „Atâta lume e pusă pe el…”
Gică Popescu i-a luat apărarea nepotului său, criticat aspru după o evoluție mediocră în ultimul meci al naționalei de tineret,

Ianis Hagi s-a confruntat cu un nou tsunami de critici venite din partea oamenilor de fotbal, dar și a internauților. Mijlocașul a avut o prestație ștearsă în partida pe care naționala de tineret a României a încheiat-o la egalitate, scor 1-1, cu Danemarca. Rezultatul i-a calificat pe „tricolori” la Campionatul European găzduit anul viitor de Ungaria și Slovenia. Însă, Hagi junior a dezamăgit pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești.

Val de critici după meciul cu Danemarca

„Nu-l mai criticați pe Hagi! În loc să facă altceva, el să facă forță în picioare. N-are forță în picioare! Lovește bine mingea cu ambele picioare, pasează bine, dar e zero în lupta cu adversarul pentru că n-are forță în picioare”, a spus Dumitru Dragomir.

„Ianis a fost slab cu Danemarca, asta e opinia mea”, a afirmat Florin Răducioiu, în timp ce Vali Moraru, realizator la Digi Sport, s-a contrazis cu Ilie Dumitrescu pe tema Ianis Hagi. „Ianis Hagi n-a făcut absolut nimic. N-a fost nici măcar pe teren”, a afirmat jurnalistul.

„De parcă doar Ianis e la echipa națională”

Gică Popescu, unchiul lui Ianis Hagi, crede că asupra internaționalului român există multă presiune. „Nu știu dacă e un sistem care nu îl avantajează, dar ce mi se pare interesant e că atâtea tunuri sunt puse pe Ianis, ceea ce mie mi se pare deplasat.

Atâta lume este pusă pe Ianis… Dumnezeule! De parcă doar Ianis e la echipa națională. Rădoi nu are nicio problemă cu Ianis, iar Ianis nu are cum să aibă o problemă cu Mirel Rădoi. Atât s-a interpretat și disecat acea declarație a lui cu mingea…

Orice, dar orice se întâmplă, nu este niciun jucător atât de analizat și criticat. De parcă el e singurul responsabil de rezultatele echipei naționale. Cum se întâmplă ceva, analiză pe Ianis. Aoleu, a făcut Ianis, n-a făcut Ianis, că a pasat, că n-a pasat. Este singurul jucător care este analizat la sânge după fiecare meci. După jumătate de repriză, după fiecare minut pe care îl joacă… De ce? De ce numai el?”, a spus „Baciul” pentru Fanatik. 

„Când vorbește Gică Hagi, restul ar trebui să ia notițe!”

Popescu este de părere că numele pe care îl poartă Ianis îl expune pe mijlocaș. „Mi se pare o atitudine incorectă față de el. De ce? Pentru că îl cheamă Hagi? Pentru că Gică Hagi spune lucrurilor pe nume? Că el spune aceleași lucruri de un an, doi. Când vorbește Gică Hagi, restul ar trebui să ia notițe!

De ce totul este un atac către un om care are un proiect fotbalistic și care a demonstrat cum trebuie făcute lucrurile? Numai la noi e nebunia asta, că în spatele declarațiilor se ascunde ceva. Nu vedeți cât de sincer e și cât iubește fotbalul? Și-a investit toți banii în fotbal”, a mai afirmat fostul căpitan al echipei naționale.

 


Accesează: