Evenimentul Zilei > Monden > I l-a luat pe Bodi, i-a luat inelul și tot nu se oprește
I l-a luat pe Bodi, i-a luat inelul și tot nu se oprește

I l-a luat pe Bodi, i-a luat inelul și tot nu se oprește

I l-a luat pe Bodi, dar Daria Radionova nu are liniște. E ocupată toată ziua, în lipsa logodnicului ei, arestat preventiv într-un dosar greu de proxenetism. Tânăra moldoveancă însă ține aprinsă flacăra iubirii, cu declarații incendiare. Printre care mai strecoară și câte o săgeată către fosta.

Nu trece zi în care Bianca Drăgușanu și Radia Radionova să nu se săgeteze. Cele două aparent nu au nimic de împărțit. Alex Bodi, omul de afaceri miliardar care i-a fost soț celei dintâi s-a despărțit definitiv de ea, iar apoi a pus pe degetul logodnicei un inel. Poate că disputa e de la acesta.

Seamănă izbitor cu cel evaluat la 10.000 de euro pe care i l-a dat Biancăi înainte de nuntă. Dar, vorba aceea,  orice asemănare cu realitatea e pur întâmplătoare. În ciuda gurilor rele care susțin că la divorț Bianca a trebuit să înapoieze bijuteria. Dar, cum se știe, lumea vorbește vrute și ne-vrute.

Cum o atacă Daria pe Bianca pentru escapada în Dubai

Cu parcul auto al lui Bodi la dispoziție, Daria Radionova coboară dintr-o mașină scumpă ca să se urce în alta și mai scumpă. Miercuri aceasta a ieșit la plimbare la volanul Rolls-Royce -ul lui viitorului soț. Și a avut o zi lungă. S-a întors abia noaptea înapoi la vila din Tunari. Între timp, a atacat-o din nou pe rivala sa Bianca Drăgușanu,  amintindu-i așa cum a zis Bodi, că „devele” merg în Dubai. În anumite scopuri. Toate cocotele sunt în Dubai acum, asta sugerează Daria Radionova în postarea sa.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.