Nu trece zi în care Bianca Drăgușanu și Radia Radionova să nu se săgeteze. Cele două aparent nu au nimic de împărțit. Alex Bodi, omul de afaceri miliardar care i-a fost soț celei dintâi s-a despărțit definitiv de ea, iar apoi a pus pe degetul logodnicei un inel. Poate că disputa e de la acesta.

Seamănă izbitor cu cel evaluat la 10.000 de euro pe care i l-a dat Biancăi înainte de nuntă. Dar, vorba aceea,  orice asemănare cu realitatea e pur întâmplătoare. În ciuda gurilor rele care susțin că la divorț Bianca a trebuit să înapoieze bijuteria. Dar, cum se știe, lumea vorbește vrute și ne-vrute.

Cum o atacă Daria pe Bianca pentru escapada în Dubai

Cu parcul auto al lui Bodi la dispoziție, Daria Radionova coboară dintr-o mașină scumpă ca să se urce în alta și mai scumpă. Miercuri aceasta a ieșit la plimbare la volanul Rolls-Royce -ul lui viitorului soț. Și a avut o zi lungă. S-a întors abia noaptea înapoi la vila din Tunari. Între timp, a atacat-o din nou pe rivala sa Bianca Drăgușanu,  amintindu-i așa cum a zis Bodi, că „devele” merg în Dubai. În anumite scopuri. Toate cocotele sunt în Dubai acum, asta sugerează Daria Radionova în postarea sa.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.