Evenimentul Zilei > Monden > I-a făcut praf pe poliţişti! Personaj celebru în România şi cu trecut dubios. Prea mult?
I-a făcut praf pe poliţişti! Personaj celebru în România şi cu trecut dubios. Prea mult?

I-a făcut praf pe poliţişti! Personaj celebru în România şi cu trecut dubios. Prea mult?

Ultimele conflicte stradale între oamenii legii şi diverşi cetăţeni puşi pe scandal au atras o reacţie foarte critică din partea lui Alex Bodi, iubitul Biancăi Drăguşanu.

Ieşirea e cumva puţin ciudată având în vedere trecutul mai mult decât controversat al acestuia, conform dezvăluirilor Biancăi Drăguşanu.

„Stau și mă întreb oare de ce atâta răutate și frustrare? De ce polițiștii ăștia au ajuns să agreseze lumea, să dea amenzi peste amenzi unor oameni care trăiesc de pe o zi pe alta probabil…

Oare ce au de câștigat? Cred că primesc vreun premiu? Ce ar fi dacă i-ar ajuta pe oameni, dacă i-ar învăța cum să-și completeze foile, dacă ar sfătui lumea într-un mod frumos și i-ar face să înțeleagă că ei trebuie să-și facă datoria…

Să nu închidă total ochii, dar nici să nu abuzeze! Ăștia, că altfel nu-i pot numi… care au fost abuzați în liceu și bătuți de alții, de le furau sandwich-urile în pauză, au ajuns acum să fie bătăuși cu insigne?

Dar de ce doar la oamenii neajutorați sar? De ce se leagă numai de săracele bătrâne și bătrânii care vând una-alta să-și câștige existența?

De ce nu dați, mă, exemple oprind vreun transport de lemne ilegal? De ce nu opriți vagoanele pline care părăsesc țara noastră când o vând alții?

De ce nu vreți să fiți așa eroi și să ieșiți în evidență? Voi credeți că atunci când va ieși lumea în stradă, cine vă va apăra, mă?

Căpitanii sau colegii care poate nu sunt ca voi? Nu tot cu oamenii vă întâlniți pe stradă? Nu între oamenii de rând trăim?

Vă mirați că se naște răutate și violență când voi sunteți primii care dați tonul la așa ceva? Nu tot oamenii de rând vă plătesc?

Ca să ce, să-i umiliți? Pe lângă vremurile pe care le trăim, voi abordați așa comportament? Dacă vă prinde un coleg de-al vostru copilul sau vreo rudă, cum facem?

Mi se pare penibil să vă măsurați forțele cu niște copii… să amendați bătrânii sau persoanele cu handicap!

Nu vreau să jignesc sau să includ pe toți în asta, dar fiți mai buni, nu vă mai credeți zmei că nu știți ce vă rezervă ziua de mâine!

Fiți exemple pentru societate, dar exemple pozitive! Că dacă erați luptători buni sau considerați că v-ați greșit cariera, urcați în ring! Că nu se știe cum vreodată dați de alții pe stradă și aveți surprize neplăcute”, a scris Alex Bodi pe contul lui de socializare.

sursa foto: stirescu.ro