Hugh Jackman, cel mai sexy bărbat

Hugh Jackman, cel mai sexy bărbat

Australianul i-a detronat pe George Clooney şi pe Brad Pitt în topul celor mai atrăgători bărbaţi în viaţă întocmit de revista "People".

Actorul australian Hugh Jackman, în vârstă de 40 de ani, a fost desemnat „cel mai sexy bărbat în viaţă“, de prestigioasa revistă americană „People“, devansându-l pe noul James Bond, actorul Daniel Craig.

Descris drept un romantic cu un corp de dur, Jackman se impune, potrivit jurnaliştilor americani, prin complexitatea sa: o vedetă care ştie să cânte, să danseze, dar şi să mânuiască o armă, atunci când trebuie să se lupte cu personajele negative. În plus, atunci când nu se află pe platourile de filmare sau în sala de sport, pentru a-şi menţine fizicul de invidiat, actorul nu se sfieşte să îi cânte balade romantice soţiei sale, actriţa Deborra-Lee Furness, cu care este căsătorit de 12 ani, sau să le gătească clătite copiilor săi, Oscar şi Ava.

Secretele lui Jackman: curajul şi accentul

Ne puteți urmări și pe Google News

Prin această distincţie, Jackman se alătură unei liste de vedete precum Brad Pitt, George Clooney, Matthew McConaughey sau Matt Damon.

Editorii revistei „People“ spun însă că Jackman are ceva diferit de ceilalţi. „Brad (Pitt) este extrem de sexy, George (Clooney) este extrem de inteligent, Matt (Damon) este băiatul din vecini, dar frumuseţea lui Hugh reiese din faptul că este un tip curajos, cu un accent minunat şi cu un fizic foarte frumos“, potrivit editorului-şef al revistei, Elizabeth Sporkin.

Cu Nicole Kidman în „Australia“

Jackman a devenit cunoscut publicului larg după ce a interpretat personajul Wolverine în trilogia SF „X-Men“, câştigând apoi şi aprecierea criticilor prin rolul său din pelicula „Prestigiul“, din 2006.

Cel mai recent film în care îl veţi putea admira pe actorul australian este drama epică „Australia“, în care apare alături de frumoasa vedetă Nicole Kidman.

Filmul va fi lansat săptămâna viitoare în Statele Unite şi va ajunge în cinematografele din România la începutul lunii ianuarie. „Hugh este dur şi romantic în acelaşi timp“, îl descrie Nicole Kidman, care adaugă: „Femeile rămân înmărmurite atunci când Jackman intră în cameră“.