Evenimentul Zilei > Social > Huawei şi-a anunţat clienţii. Există o BREŞĂ DE SECURITATE? Breaking news
Huawei şi-a anunţat clienţii. Există o BREŞĂ DE SECURITATE? Breaking news

Huawei şi-a anunţat clienţii. Există o BREŞĂ DE SECURITATE? Breaking news

Huawei a emis un comunicat de presă prin care doreşte să clarifice informaţiile cu privire la securitatea echipamentelor sale 5G.

Huawei susţine că în acest moment, este prezentă în peste 150 de ţări, colaboreazând cu cele mai mari companii la nivel mondial.

Ken Hu, preşedintele companiei, precizează că Huawei a semnat 25 de contracte comerciale pentru implementarea tehnologiei 5G şi peste 50 de înţelegeri comerciale cu operatori din întreaga lume. Mai mult, aceştia au livrat deja circa zece mii de antene pentru reţelele 5G către partenerii săi, compania devenind lider la nivel global pe acest segment. De asemenea, Huawei plănuieşte să lanseze primul său telefon 5G în prima jumătate a lui 2019, potrivit go4it.

„Este mai bine să laşi faptele să vorbească de la sine. Nu am avut niciodată un incident serios de securitate cibernetică în care să fie implicate echipamentele noastre. Credem însă că securitatea cibernetică reprezintă o problemă reală pe întreg globul. Este o vulnerabilitate care afectează întreaga industrie şi trebuie să o abordăm împreună”, a spus acesta.