Hotelurile din stațiunea Blacic, sub lupa turiștilor. Ce au găsit în renumita stațiune

Hotelurile din stațiunea Blacic, sub lupa turiștilor. Ce au găsit în renumita stațiune Grecia. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Stațiunea Balcic din Bulgaria este una dintre preferatele românilor, fiind și aproape de țara noastră. Mai ales că acolo se găsește și castelul Reginei Maria, un punct turistic de atracție pentru români. Drept urmare condițiile de cazare din zonă sunt extrem de importante. Mai mulți turiști atrag atenția asupra hotelurilor care nu sunt mereu ceea ce se așteaptă.

Regina Maria Spa Design Hotel este unul dintre ele, un resort de 4 stele. Doar că nu pare să fie exact la înălțimea așteptărilor. ”Hotelul este frumos, dar nu este un hotel de 4 stele. Se zgârcesc cu orice, de la dimensiunea televizorului, până la podelele scârțâitoare.

Stațiunea și hotelurile nu se ridică la standardele tuturor turiștilor

De fapt, am primit un prosop rupt și când am sesizat, recepționera ne-a spus că nu crede că este un prosop de la hotel. Asta după ce ne-a informat că nu ne dă altul, deoarece era deja târziu. Opțiunile de parcare sunt foarte slabe. Paharele și vesela erau murdare”, a scris un turist. Următorul pe listă este Hotel Marina City.

Și acesta este extrem de bine cotat, cu toate acestea există și turiști nemulțumiți. ”Raport calitate/preț slab. În primul rând personalul nu a fost în măsură să mă ajute cu nicio problemă, doar informații standard. Am plătit pentru o cameră cu vedere la mare și mă așteptam la o vedere frontală, dar aveam o vedere laterală.

Ne puteți urmări și pe Google News

Desigur, nu a avut parcare gratuită, deși așa am vorbit.. Camerele hotelului sunt foarte, foarte simple, ca un hotel bun de 2 stele. M-as fi așteptat la mai mult pentru prețul lor în Bulgaria. Curățenie foarte slabă a camerelor.

Plaja Calla Estancia.

Plaja Calla Estancia. Sursa foto: facebook

”Camere mici și murdare”

Patul era tare și inconfortabil, pernele foarte subțiri, incomode și ele” a scris un turist. Cel de-al treilea hotel care își oferă serviciile de 4 stele este White Rock Castle Suite Hotel & Wellness. Nici aici nu e mulțumită toată lumea. ”Camere mici și murdare. Ferestrele erau murdare, televizorul, biroul și noptiera acoperite de praf. Aveam blană de animal pe pernele decorative.

Angajatul de la check-in a fost cu adevărat nepoliticos. Restaurantul a fost închis. Când te uiți la fotografiile online aveai așteptări mai mari, dar nimic nu este ca în fotografii”, a scris un turist extrem de nemulțumit.