Hoț bătut de o bătrână din Vaslui. Individul a încercat să fure bani și alte valori

Hoț bătut de o bătrână din Vaslui. Individul a încercat să fure bani și alte valori

Crezând că va da lovitura și se va alege cu bani mulți, un bărbat din Vaslui a decis să jefuiască locuința unei bătrâne de 82 de ani. Hoțul a avut surpriza vieții lui, când femeia nu a stat pe gânduri și a început să-l ia la bătaie.

Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, a pătruns în locuința unei bătrâne, de 82 de ani, din localitatea Vutcani, județul Vaslui, unde a încercat să fure bani și alte obiecte de valoare.

Individul a fost surprins de către femeie care, fără să stea mult pe gânduri, a început să strige și să-l lovească de mai multe ori, punându-l astfel pe hot să fugă.

Femeia a anunțat poliția, iar la câteva ore, individul a fost prins și a primit control judiciar pentru două luni, scrie stirileprotv.ro

Ne puteți urmări și pe Google News

Curaj din partea unei femei de 82 de ani

Potrivit oamenilor legii, bărbatul care a încercat să-i fure bani și obiecte din casă era chiar vecinul ei. El a încercat să intre în casă în noaptea de 28/29 iunie, în jurul orei 2.00. Bărbatul este acum cercetat pentru tentativă de furt.

„Față de bărbatul de 42 de ani a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului”, a declarat inspectorul Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

La jumătatea lunii iulie, tot în Vaslui, a avut loc un furt inspirat dintr-un film de comedie. Unul dintre hoți a rămas atârnata de gardul casei unde intenționa să intre pentru a fura bani și i-a dat de gol apoi și pe complicii săi. Mai mult, șoferul care trebuia să le asigure scăparea nu avea permis de conducere.

„În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, în noaptea de 6/7 iulie 2022, doi dintre bărbaţii cercetaţi ar fi pătruns, fără drept, prin escaladarea gardului, în curtea unei gospodării deţinute de o familie de persoane în vârstă, din localitatea Mirceşti, comuna Tăcuta, judeţul Vaslui, de unde ar fi încercat să sustragă bunuri de valoare. Bărbaţii cercetaţi ar fi fost surprinşi de proprietari, motiv pentru care şi-au asigurat scăparea, prin fugă, fiind preluaţi de al treilea bărbat, în vârstă de 22 de ani, care îi aştepta cu un autoturism”, au precizat reprezentanţii IPJ Vaslui.