Evenimentul Zilei > Horoscop > Personalitatea muzical-vibrațională a României. România: cea mai ridicată creștere a solicitărilor de azil din UE. Horoscop
Personalitatea muzical-vibrațională a României. România: cea mai ridicată creștere a solicitărilor de azil din UE. Horoscop

Personalitatea muzical-vibrațională a României. România: cea mai ridicată creștere a solicitărilor de azil din UE. Horoscop

Horoscop Lipsa sincronicității naționale prin alinierea la vibrația-muzică de flux principal, lipsa difuzării piesei muzicale care sincronizează românii are ca scop dezbinarea românilor. Piesa muzicală care îi pune la același diapazon pe români este Rapsodia Română, nr. 1, opus 11, în La major, opera genială a lui Enescu.

Horoscop Pe 23 martie s-au născut: Akira Kurosawa, Pierre Simon Laplace, Werner von Braun, Joan Crawford, Erich Fromm,  Geo Barton, Mircea Vintilă, Radu Lupan.

 

 

Horoscop  În calendarul creştin ortodox sunt două sute de Sfinţi: Nicon şi cei 199 de ucenici ai lui. Nimic în ”Kalendarul” vechi, cel, poate, de la geto-daci.

 

Horoscop „Evenimentul Zilei” din 23 martie 1925 – În Statele Unite, într-un stat din Sud, statul Tennessee, se interzice prin lege predarea în şcoli a teoriei evoluţiei a lui Darwin. Protestul şi nesupunera profesorilor și a oamenilor de știință a dus la ceea ce a fost un bizar, dar extrem de interesant, „Proces al maimuţelor”. Procesul a fost câştigat, în timp, evident, de maimuţe!

 

Procesul maimuţelor” adică titlul original  ”Inherit the Wind” este un film excepţional, vechi, cred că din anul 1960, sau 1961, ani cu filme bune. Cu Spencer Tracy, Fredric March și Gene Kelly. Undeva îl am, pe un DVD, calitate Blu-ray, 1080p. După ce termin monologul cu domniile voastre, dragi lupi, padawani şi hobbiţi, o să mă duc să-l caut. Merită! Patru Oscar-uri și alte 11 premii, un film de când se făceau FILME!

 

Am primit, pe lângă curierul de la Bruxelles, și Newsletterul Reprezentanței Comisei Europene în București, numărul 11/2018, așa că vă fac părtași și pe domniile voastre de unele informații:

 

Horoscop  România: cea mai ridicată creștere a solicitărilor de azil din UE  În 2017, numărul persoanelor ce au solicitat azil pentru prima dată în România s-a ridicat la 4.700 de persoane, ceea ce înseamnă o creștere de 154% față de anul precedent. Tendința la nivel european a fost una în scădere, fiind înregistrați aproape 650.000 de noi solicitanți, cifră ce reprezintă aproximativ jumătate din numărul solicitărilor primite în 2016, potrivit unui comunicat Eurostat, publicat în data de 20 martie.

Cu toate că a înregistrat o scădere de 73%, Germania rămâne țara cu cei mai mulți solicitanți de azil din UE, respectiv 198.000 persoane, adică o treime din totalul la nivel european. Ea este urmată de Italia (126.000  persoane), Franța (91.100), Grecia (57.000), Marea Britanie (33.310) și Spania (30.445). În continuare, Slovacia este statul membru cu cele mai puține solicitări de azil, respectiv 150.

Horoscop  Deși a înregistrat cel mai ridicat procent de creștere din UE, numărul solicitanților de azil din România reprezintă sub 1% din totalul UE28. Majoritatea solicitanților sunt proveniți din Irak (57%), Siria (20%) și Afghanistan (5%). La nivelul UE, cei mai mulți solicitanți provin din aceleași trei țări, dar clasate într-o ordine diferită, respectiv: Siria (102.385 pers., 16%), Irak (47.525 pers., 7%) și Afghanistan (43.625 pers., 7%).

La finalul lui 2017, procedurile privind acordarea de azil încă nefinalizate aveau în vedere 927.300 de persoane, număr în scădere față de 2016, când totalul era de aproape 1,1 milioane solicitanți. Sursă CE.

 

Horoscop Startup Europe sprijină dezvoltarea comunităților locale  Luni, 19 martie, peste 200 de antreprenori, coordonatori de proiecte și decidenți politici s-au reunit în cadrul primei ediții a Taberei (Campfire) Startup Europe, organizată la Paris. Evenimentul s-a axat pe noi oportunități pentru companiile de tip start-up și pe rolul jucat de autoritățile naționale în facilitarea accesului la piețe pentru inițiatorii unor astfel de afaceri, prin politicile elaborate, colaborare și parteneriate. Cu această ocazie, au fost lansate proiecte ce au ca scop sprijinirea companiilor și antreprenorilor din sectorul tehnologiilor de vârf în a obține succes pe piață.

Vicepreședintele Andrus Ansip, responsabil pentru piața unică digitală, a declarat: "Mișcarea producătorilor (Maker Movement) este un nou mod de a sprijini oamenii să devină antreprenori, prin folosirea tehnologiei potrivite, chiar și fără o pregătire prealabilă. Abordarea propusă, dintr-o perspectivă creativă, va construi punți între inovatori și IMM-uri, facilitându-le astfel creșterea, dezvoltarea și succesul. Sunt sigur că ediția din acest an a Săptămânii europene a producătorilor va fi o nouă poveste de succes. Le urez participanților mult succes și să aibă parte de o atmosferă cât mai degajată."

Horoscop În cadrul evenimentului a fost anunțat și momentul în care va avea loc noua ediție a Săptămânii europene a producătorilor, respectiv în perioada 12-19 mai. Părțile implicate la nivel local din fiecare comunitate vor avea posibilitatea atunci de a discuta despre rolul mișcării producătorilor în domenii precum educație, antreprenoriat, dezvoltarea forței de muncă, producție, revitalizarea comunităților și soluționarea problemelor prin implicarea acestora. Cei interesați să organizeze evenimente în cadrul acestei ediții se pot deja înscrie online.

Săptămâna europeană a producătorilor este o inițiativă promovată de Comisia Europeană și implementată de Târgul Producătorilor / Maker Faire Roma (târg internațional în domeniul inovării), împreună cu Startup Europe (link is external).

Horoscop  Lapte, fructe și legume pentru școlari, cu sprijin UE. Pentru anul școlar 2018/2019, României i-au fost alocate peste 17,6 milioane euro pentru programele de încurajare a consumului de legume, fructe și lapte în școli, o sumă similară celei alocate în anul precedent (17,7 mil. euro). Acestea promovează obiceiuri alimentare sănătoase în rândul copiilor și includ activități didactice specifice despre importanța unei bune alimentații și despre modul de producere a alimentelor. Prin programele menționate, în fiecare an școlar, se alocă la nivel european 150 de milioane de euro pentru fructe și legume și 100 de milioane pentru lapte și produse lactate.

Horoscop Comisarul pentru agricultură și dezvoltare rurală Phil Hogan, a declarat: „Fermierii europeni ne dau alimente de bună calitate, sigure și sănătoase, iar programul pentru școli permite celor mai tineri cetățeni ai noștri să beneficieze de avantajele pentru sănătate ale acestor produse, învățând de mici de unde provin alimentele și cât de importante sunt gustul și nutriția. Comisia contribuie cu mândrie la acest parcurs educativ. Suma de 250 de milioane euro provenită din bugetul politicii agricole comune va asigura derularea continuă a programului UE pentru școli în anul școlar 2018/2019.

Horoscop În anul școlar 2016/2017, peste 12,2 milioane de copii din 79.000 de școli au participat la programul de încurajare a consumului de fructe și legume în școli, iar în jur de 18 milioane au participat la cel de distribuire a laptelui. Au fost distribuite peste 74 mii tone de fructe și legume și mai mult de 285 mii tone de produse lactate în principal copiilor cu vârsta între 6 și 10 ani. Mărul a fost fructul cel mai frecvent distribuit, urmat de pere, prune, piersici, nectarine, portocale, căpșuni și banane, iar morcovii, roșiile, ardeii și castraveții au fost cele mai apreciate legume. Activitățile didactice din cadrul programelor au inclus vizite la ferme, îngijirea grădinilor din cadrul școlilor, cursuri și/sau concursuri de gătit, lecții cu nutriționiști, jocuri etc.

Cele mai recente rapoarte de monitorizare arată că, în România, 66% dintre părinții intervievați dau copiilor pachete cu mâncare pentru școală în fiecare zi, iar 57% sunt de părere că nu pot asigura de fiecare dată un pachet compus doar din alimente sănătoase. Peste 40% din părinți merg la restaurante de tip fast-food cu copiii de cel puțin câteva ori pe lună. Alimentele care apar pe principalele locuri în dieta zilnică a elevilor sunt legumele și fructele (93%), carnea (80%), produsele lactate (75%) și dulciurile (70%).

Horoscop Țările care doresc să participe la programele pentru școli trebuie să adreseze Comisiei, până la sfârșitul lunii ianuarie, cererile de sprijin. Alocarea orientativă din bugetul UE pentru fiecare stat membru se bazează pe numărul de elevi din fiecare țară și, în cazul laptelui, pe succesul programului anterior. Autoritățile naționale sunt libere să transfere, de la un sector la altul, o parte a bugetului alocat (20-25%). Ele pot, de asemenea, să anunțe că doresc să cheltuie mai mult decât suma solicitată, dacă alte state membre decid să nu preia întreaga sumă care le este alocată.

Statele membre au posibilitatea de a suplimenta sprijinul UE cu unul național, pentru finanțarea programului.

 

                                            ⃰     ⃰     ⃰

 

Horoscop  A trecut pe la mine, repede, doar a mâncat cu mine ciorba mea eterna, dar a laudat-o peste poate, un Prieten al Muzicii, un grec. Mi-a adus două invitații. Una pentru anul acesta, la o întâlnire, peste câteva luni, cealaltă peste trei ani, la Atena, la 200 de ani de independență. Dacă soția nu are treabă la Bruxelles, sau cu filmările, cred că o s-o rog să stea câteva zile, de fapt un weekend, cu pustnicia și cățelușele și o să mă duc să văd ce mai se întâmplă în lume. Cât despre dublul centenar, să trăim până atunci. Am răspuns deja, că, în principiu, dacă sunt în viață, o să particip, ar fi a doua oară când refuz Fundația Elenă, și nu se face. Pe de altă parte, Denise, soția, are o ascendență foarte grecească, este din Brăila și rudele ei se numesc tanti Pigula, unchiul Cociu, sau finul Aristide. Pe greci eu i-am considerat întotdeauna prieteni și aliați.

 

Horoscop Am stat puțin de vorbă, la o cafea făcută după rețeta strămoșului meu, cu grecul cel grăbit, trebuia să mai ducă niște invitații, cam peste tot în Europa și să obțină confirmarea. M-am plâns de atmosfera generală din România, de nepăsare și lipsa de patriotism. Prietenul Muzicii s-a uita ciudat la mine. Și nu ai găsit explicația? Ba, da, am spus, lipsa sincronicității naționale prin alinierea la vibrația-muzică de flux principal, lipsa difuzării piesei muzicale care sincronizează românii. Așa cum, ascultând un marș, cei care defilează își cadențează pasul, merg la unison, în același ritm.

 

Piesa muzicală care îi pune la același diapazon pe români este Rapsodia Română, nr. 1, opus 11, în La major, opera genială a lui Enescu. Aceastp piesă muzicală constituie personalitatea muzical-vibrațională a României.

 

Horoscop Această piesă nu este aproape deloc difuzată, pentru că nu se dorește ca românii să fie uniți. Influența muzicii, a unor anumite fraze muzicale, ritmuri și vibrații, până la urmă, a fost ”descoperită” de Gogu Constantinescu, cel cu sonicitatea. Cercetările lui au fost clasificate ca secret de stat deosebit de important. Dar au fost folosite și de Carol al II-lea și de comuniști. Nu vă mai amintiți, cei de o anumită vârstă, cât de obsesiv se repetau anumite bucăți muzicale la radio și tv, pe timpul războiului rece? Erau bucăți muzicale meite să provoace o anumită reacție emoțională. Vă mai amintiți de ”Un copac cu flori”?

 

Horoscop  În prezent există o politică premeditată de dezbinare a românilor care se execută și prin difuzarea unor melodii foarte diverse, dar care nu sunt hituri, sunt doar bucăți muzicale indie de categoria a doua. Se evită aglutinarea, solidaritatea românilor, prin preferințe comune. Românii trebuie să fie egoiști, temători, triști și nepăsători. Să nu se simtă bine la ei în țară. Contrar ființei naționale. Media isterică și anarhistă își desăvârșește misiunea ei de ruinare a unei nații prind răspânirea permanentă de știri rele, tragice, agonizante, vulgare. Și prin muzică, pervers aleasă.

 

Muzica are un rol mult mai important în viață decât credeți. Muzica poate vindeca, sau ucide. Vă mai amintiți de ”Gloomy Sunday” melodia care împingea la sinucidere?

 

Horoscop Grecul m-a întrebat ce o să fac. O să scriu un articol, acesta, am răspuns. Și mai ce, a insistat grecul. O să mă rog cum m-a învățat starețul Dionisie. Grecul doar a zâmbit, știa el ceva, a dat din cap a încuvințare, cum fac grecii și și-a luat rămas bun, avea un drum lung de făcut.

 

Drum pe care îl facem cu toții către ziua de mâine, doar avem speranța că este o altă zi!

 

                                           

                                                     ⃰      ⃰      ⃰

 

horoscop

 

BERBEC  Pentru Berbeci, dar mai ales pentru cârlionţatele Berbecuţe, continuă conjunctura astrală deosebită care face ca perioda în discuţie să fie benefică şi chiar productivă. Magnetismul personal al nativilor, „c(h)arisma” cum se spune, este în creştere – poţi rezolva uşor problemele sentimentale şi să convingi partenerii din dormitor, sau de la birou că le vrei doar binele. De asemenea poţi aborda uşor noi proiecte, noi prietenii, relaţii de dragoste, chiar. Perioadă este indicată pentru planificarea activitatii tale de fond şi mici achizitii. Posibile mici dureri de cap, la propriu şi la figurat pe fondul unui Marte, protectorul zodiei, slab aspectat şi cu permanentul Uranus din zodie. Ţine-ţi aspirina la îndemână, asta dacă nu ai ulcer sau gastrită, unele dintre bolile „profesionale” ale zodiei Berbecilor. Banii şi veniturile, în general, sunt bine aspectate, încasările pe care le aştepţi  vor fi puţin întîrziate, dar vor veni, totuşi.

 

horosop

 

TAUR  O perioadă de timp în care trebuie să dai dovadă de conservatorism. Nu lăsa nici o schimbare să te tenteze – nu vinde, nu cumpăra, nu investi, nu te lăsa tentat de noi activităţi şi de noi prieteni. Lasă lucrurile aşa cum sunt şi vei vedea că nu ai greşit. Spre sfârşitul perioadei, mai pe seară, poţi finaliza afacerile din domeniul social ce trenau de mult timp şi care te obsedau. Taurii artişti, sau creatori, sunt cei mai avantajaţi în aceasată  perioadă. Nu-ţi schimba intenţiile, tenacitatea aduce succes. Un semn de foc, Berbec, Leu sau Săgetător îţi poartă noroc şi te ajută să ieşi dintr-o încurcătură.  Poţi începe de astăzi, de vineri, chiar mici excursii, poate la munte, atenţie însă la echipament, la vreme şi la căderea nopţii. În orice caz, astăzi şi poate tot weekendul, stabilitatea şi spiritul conservator îţi poate aduce succes!

 

horoscop

 

GEMENI  Este o perioadă favorabilă şi pentru unii dintre nativi, chiar odihnitoare. Cum am spus în repetate rânduri: nu da şi nu lua bani cu împrumut, astrele nu te favorizează în speculaţii, cel puţin zilele acestea.  O să ai bani pentru cheltuielile curente, ca de obicei, se rezolvă în ultimul minut. Veşti bune de la rude şi prieteni.  Cu dragostea stai ceva mai bine decât în mod obişnuit, asta nu înseamnă că pe total stai excelent. Prietenii îţi sunt aproape ca întotdeauna, considerându-te, pe undeva, purtătorul de cuvânt al conştiinţei lor. Pentru că la vorbe te pricepi, nu ?! La sfârşitul zilei astrele te favorizează la un drum lung, sau un proiect, o activitate nouă. Poate, cu bucurie, relaxare şi folos ! Cuvântul-cheie al întregii perioade este: relaxarea. După o perioadă crâncenă şi friguroasă trebuie să ai abilitatea, prevederea şi până la urmă inteligenţa să te odihneşti, să te relaxezi ca să poţi din nou să apeşi la podea acceleratorul vieţii.

 

horoscop

 

RAC  Totul se aranjează, mai ales în a doua parte a perioadei, după prânz. Trebuie, din nou, să alegi cu grijă modul de rezolvare a problemelor sentimentale, atât în familie cât şi cu prietenii. Câştiguri mici dar suficiente – împărţite cu alţii, cel puţi aşa spun stelele!  Ziua de vineri, 23 martie, este favorabilă în special nativilor din Rac cu activităţi legate de artă, creaţie, activităţi cu copii. Nu uitaţi că nativii din zodia Racului au o componentă puternică de dragoste faţă de familie şi patrie. Aşa că, fără frică şi false probleme, dă curs acelor sentimente. Pentru ca aceste sentimente ne fac oameni. Eşti într-o perioadă de emulaţie şi avînt. Profită şi realizează ceva, finalizează un proiect, eventual unul la care ţii sau care are un simbolism anume, poate, importat.

 

horoscop

 

LEU  Perioada este perfectă pentru finalizarea unor proiecte profesionale, aceasta în cursul dimineţii. Trebuie, numai, să te concentrezi foarte bine. Leii au în general o mare putere de focalizare pe termen scurt, însă. Se spune că leii dacă nu prind „prada” în trei salturi, renunţă. Tu trebuie să faci mai multe „salturi”.  Ai câteva prilejuri  bune de afirmare  – mai ales în cercul de prieteni, sau între rude. Totuşi nu te repezi ca leul, mai multa diplomaţie şi prudenţă nu strică! Din nou, nu sunt recomandate călătoriile lungi, mai ales la munte. Asta nu înseamnă că trebuie să renunţaţi la excursia din weekend pe care o doreşti de mult. Trebuie să dai mai multă importanţă echipamentului şi căldurii. În orice caz nu te aventura pe piste neumblate sau după căderea serii! Sfat valabil pentru toate zodiile, aşa că tu, fiind un conducător înăscut, trebuie să ai grijă şi de ceilalţi!

 

horoscop

 

FECIOARĂ  Incearcă să începi de acum, chiar de astăzi, să-ţi organizezi viaţa – este o perioadă favorabilă pentru interesele tale. Perioada zilei de astăzi îţi este favorabilă atît sub aspect economic cât şi sub aspect sentimental. Pentru un foarte mic procent dintre nativii din zodia Fecioarei: consolează-te cu gândul că nu ești singurul care are probleme la serviciu. Acest segment de timp este o perioadă când calităţile personale îţi sunt avantajate. Dorinţa de schimbare şi marea plictiseală cotidiană te face să cheltuieşti prea mult. Atenţie, deci, nu arunca cu banii.  Atenţie şi la băuturile reci, la curent şi la durerile de stomac!  Nu este foarte bine să pleci în weekend la distanţă mare. O schimbare este necesară.  Noi prietenii şi/sau alianţe. O mică nerealizare care te pune pe gânduri, pe seară, dar găseşti repede explicaţia şi reuşeşti să salvezi situaţia, până la urmă.

 

horoscop 

 

BALANŢĂ   O perioadă bună şi foarte bună pentru visătoarele şi chiar utopicele Balanţe. Banii sunt pe cale de a lua drumul spre buzunarele tale. Nu sunt foarte mulţi, dar mulţi ai, mulţi cheltuieşti. Este mai importatnt, şi tu ştii foarte bine acest lucru, de felul cum se cheltuiesc banii şi de raportul preţ/calitate. Cu toată vremea ciudată când eşti tentat să pleci într-o excursie de weekend,  eveniment care poate să te relaxeze şi să-ţi umple agenda de numere de mobil. Ai nevoie de mai multe legături, ai nevoie să cunoaşti mai multă lume, să-ţi compari ideile despre viaţă şi mai ales încăpăţânările. Prietenii sunt evazivi şi oarecum plictisiţi, dar se văd ceva petreceri. Sănătatea este bună, de fapt cine se poate lăuda, astăzi, că este perfect sănătos? Iar, banii, după cum am mai spus, se pare că au găsit drumul spre portofelul unora din zodia Balanţei.

 

horoscop

 

SCORPION   Astrele  favorizează pe nativii din acvatica zodie a Scorpionului în această perioada. Unii dintre domniile voastre primesc ceva bani, cîte puţin din mai multe surse. Cu dragostea stai, în sfîrşit, mai bine, cu legături ceva mai trainice şi pe termen ceva mai lung. Mici sau mai mari proble cu sănătatea în special din cauza schimbării anotimpului – atenţie la zonele guvernate de zodie.  O veste bună urmată de o mică pierdere, generic vorbind.  Atenţie la cumpărături, nu numai la ce cumperi ci şi lîngă cine te aşezi la cumpărături, poate la coadă. Mai bine pierzi ceva timp decît portofelul. Limitează cheltuielile la strictul necesar, nu te implica în „jocuri” sau alte minciunele piramidale, gen asigurări, că sigur pierzi toţi banii.

 

horoscop

 

SĂGETĂTOR   Astăzi sunt favorizaţi, din nou, cei care lucreză în comerţ, industrie şi armată. Poate, pentru un procent dintre Săgetători, un dar plăcut, dar mai ales neaşteptat şi o veste bună.  Mult entuziasm şi o atitudine pozitivă te ajută să te bucuri din plin de de primăvara aceasta, sau mai curând de iarna târzie. Încercă, astăzi, să eviţi orice decizie importantă luată  în stare emotivă, stres sau enervare. Suntem rezultatul deciziilor noastre, stelele arată, nu obligă. Şi sfătuiesc de bine! Nu începe acţiuni pe care nu le poţi finaliza singur.  Prietenii te caută să ieşiţi în oraş împreună.  Inamicii te caută să-ţi facă feste şi să-ţi dea informaţii greşite. Pe total, ziua de 23 martie, vineri, este o perioadă în care nu se poate spune că te plictiseşti, dar nici că faci paşi importanţi în domeniile strategice care te interesează. Perioada este, mai mult sau mai puţin, un fel de remiză între Destin şi Liberul Arbitru.

 

horoscop 

 

CAPRICORN   Perioada îţi este favorabilă, mai puţin în ceea ce priveşte noile relaţii amoroase. Finanţele îţi sunt revigorate  începănd de la mijlocul zilei, într-un mod, s-ar  putea spune salvator. Adică s-ar putea să primeşti un telefon cu o promisiune de bani.  Acordă mai mult timp familiei,  prietenilor vechi,  te vei simţi foarte bine.  Nu încerca să-ţi depăşeşti condiţia cu orice preţ, nu cheltui mai mult decat îţi poţi permite. Nu uita că zodia Capricornului este, în mod convenţional, cea a lui Iisus şi a lui Ioan Botezătorul – o atitudine morală şi fermă faţă de viaţă te avantajeză pe termen lung. Atenţie la durerile de cap şi la răcelile din cauza gerului de  ”primăvară”. Prietenii te ajută mult în această perioadă, iar duşmanii par că sunt plecaţi din ţară. Pe de altă parte, mofturile şi capriciile pe care  le faci, ca să nu mai vorbim de energia pe care o risipeşti în acest scop sunt demne de o cauză mai bună. Dar dacă tu te simţi bine…

 

horoscop

 

VĂRSĂTOR  Astrele au pentru tine aspecte favorabile : sănătatea îţi este bună, viaţa personală – armonioasă, iar situaţia financiară nu îţi mai pare o problemă.  Nu trebuie să exagerezi dimensiunea disensiunilor din familie şi cu prietenii. Sunt mai mult faulturi de joc, nu sunt lucruri serioase. Primeşti cu plăcere nişte vizite sau veşti de departe.  Nu uita că vorba dulce mult aduce şi că o rugăminte este acum mai uşor ascultată – asta mai ales la locul tău de muncă, sau unde îţi desfăşori activitatea. Perioada favorizează nativii care activează în comerţ sau studiază.  Banii sunt aspectaţi favorabil. Venituri apar şi din nişte surse mai puţin obişnuite : aş îndrăzni să afirm că primeşti nişte bani inapoi. Poate că este vorba de o datorie, în sfârşit onorată. Poate astăzi, sau poate în zilele următoare, că nu au intrat zilele în sac, din fericire. Şi întotdeauna, mâine este o nouă zi!

 

horoscop

 

PEŞTI   Aspecte foarte favorabile la bani, dar mai puţin bune la dragoste. Adică cine are succes la bani, nu poate avea același succes în dragoste. Că aşa vor ei, că aşa spune proverbul! Nişte invidioşi… ia demonstrează tu că le poţi avea pe amândouă şi în plus şi un bun renume!  Nu-ţi schimba intenţiile, tenacitatea aduce succes.  Un Leu sau Leoiacă, sau alt semn de foc, îţi poartă noroc şi te ajută să ieşi dintr-o încurcătură, mai mult o situaţie hilară.  Poţi să te gândeşti ca în weekend să faci mici excursii, poate la munte, poate într-o capitală europeană – atenţie însă la echipament şi la hoţi, în general, fie că este vorba de cei de buzunare, sau este vorba de cei de inimi. În a doua parte a zilei ai o oportunitate şi o mică decepţie. Nu sunt legate între ele, dar le ratezi pe amândouă. Prietenii se ţin la distanţă, adică sunt un pic cam mult ocupaţi şi confiscaţi de mizeriile zilnice, iar duşmanii sunt inexistenţi – foarte bine!

 

horoscop