Editura Evenimentul si Capital

Horoscop Oprah Winfrey a ținut un discurs rasist, sexist și minicinos, deci, se pregătește pentru marea politică!

Radu Ștefănescu
Autor: | | 1 Comentarii | 8751 Vizualizari

Horoscop Oprah Winfrey este o Vărsătoare, născută pe 29 ianuarie 1954. Cea mai cunoscută femeie din America are în prezent o avere de aproape 5 miliarde $ din care a declarat vreo 3. Are în spatele ei o întreagă uzină de marketing, sociologie și psihologia maselor care îi șoptește în casca auriculară wireless, ce și cum. Fără cască ar fi o altă negresă, pardon, afro-americancă din piață.

9 ianuarie

Horoscop Pe 9 ianuarie s-au născut Richard Nixon, Simone de Beauvoir, Joan Baez, Lee Van Cleef, Domenico Modugno, Cristian Minculescu, Henriette Yvonne Stahl, Ioana Ieronim, Lucia Dem. Bălăcescu.

Horoscop În calendarul creștin-ortodox sunt Sfinții Polieuct, Eustratie și Petru, episcopul Sevastiei.

Horoscop Tradiţional, în ”Kalendar”, pe 9 ianuarie, este a treia zi după Bobotează - nu se aruncă cenuşa din sobe şi nu se împrumută foc. Legenda spune că lupoicele umblă să fure foc şi să înghită tăciuni ca să dea naştere la Lupii de Foc, garda personală a Filipului cel Şchiop - Lupul Şchiop, avatarul Sfântului Andrei, sfetnicul lui Zamolxe şi paznic al României. Magistratul, aşa îi spuneau romanii, pus de Sf. Petru să pedepsească exemplar. Dar și animăluţul blajin şi pus pe joacă, al Maicii Domnului, căreia îi păzeşte Grădina.

Gromovnice vechi spun că până acum vreo patru sute de ani au apărut şase lupi de foc. Apoi cărţi ascunse, manuscrise, care nu sunt în librării, sau biblioteci, spun că în ultimii patru sute de ani au mai apărut încă trei, încă trei Lupi de Foc, până în zilele noastre. Când numărul lor o să fie cât cel al Apostolilor, adică douăsprezece, atunci o să înceapă marea bătălie dintre lupi (lupul văzut ca arhetip al puterilor Nordului, reprezentant al omului european, alb, creştin) şi demoni. Armaghedonul. Sau cel puţin o parte din el. Sfârşitul Lumii, în variantă folclorică europeană, nordică.

⃰ ⃰ ⃰

Horoscop Dragi lupi, padawani și hobbiți, ați fost probabil informați, cu mândrie, de către presa anarhică și isterică, de stânga, despre discurul ținut de Oprah Winfrey la primirea Golden Globes, pe 7 ianuarie. Eu o să vă informez despre cum au comentat cei care contează de la RAND și un personaj celebru, a fost unul dintre cei mai puternici oameni de pe glob și el afro-american, de fapt, jamaican.

Oprah Winfrey este o Vărsătoare, născută pe 29 ianuarie 1954. Cea mai cunoscută femeie din America are în prezent o avere de aproape 5 miliarde $ din care a declarat vreo 3. Are în spatele ei o întreagă uzină de marketing, sociologie și psihologia maselor care îi șoptește în casca auriculară wireless ce și cum. Fără cască ar fi o altă negresă, pardon, afro-americancă din piață. A participat activ la campania lui Barack Hussein Obama și i-a adus 1.374.000 de voturi și peste 100 de milioane de $ din strângere de fonduri. Nu a acceptat cadoul familiei Obama, este mare prietenă cu scorpia de Michelle, cadou care a fost un post de senator. Nu mă interesează, a spus din vârful buzelor Oprah. La miliardele ei, este de înțeles.

Horoscop Dar, îmi spune jamaicanul, Oprah este văzută acum în aceiași companie în care a fost Hillary, a unor prinți saudiți, pentru care averea ei este mărunțiș, bani de buzunar. Din nefericire, sau fericire, recent, cei doi prinți saudiți au fost băgați la pușcărie, adică un hotel de șase stele, de către MBS.

Probabil, continuă jamaicanul, Oprah a fost alegerea unui grup de interese din Partidul Democrat, ca s-o pregătească pentru alegerile prezidențiale din anul 2020. Discursul ei a fost rasist, sexist și mincinos până la ridicol, dar toată lumea a aplaudat-o și a aprobat-o. Așa se ”turează” un viitor candidat, i se pune la încercare capacitatea de a seduce masele cu subiecte absolut derizorii. Bun, Oprah este centură neagră la a seduce publicul, atâta timp cât are casca auriculară la ea. Dar, cred că, de zeci de ani de când este în industrie, s-a prins ceva de ea, poate să performeze și fără cască, cel puțin uneori. La început, apoi subiectele se conturează, după preferințele bazinului de alegători. Campania se profilează deja pe coordonatele ”furie și distrugere”. O nuanțare a campaniei lui Trump, care, iată, a fost câștigător! Probabil că păpușarii care sunt în spatele ei își fac socoteală că poate fi un om de paie, este ascultătoare, știe să asculte. La fel și-au făcut socoteala Maurer și Chivu Stoica cu Ceaușescu, că o să fie ascultător! Negresa, pardon, afro-americanca pufoșică și frumușică, cu gura mare și cască auriculară, are toate șansele să fie un candidat serios pentru Casa Albă, în anul 2020!

Horoscop Dragi lupi, padawani și hobbiți continui să mă uit la ”The Orville” a lui Seth Macfarlane. Este un SF satiric, cu umor, bun. Ca să ridiculizeze franciza Star Wars, care a ajuns vai de capul ei, după ce a pus ghearele pe ea Disney Studios – The Orville, după ce s-a terminat creștinește Sezonul 1, ei bine, se sare la Sezonul 3 și se începe cu episodul 11. Ei, na, ce, numai dăștepții de la Star Wars pot așa ceva, să sară de colo-colo în episoade?

Nu încetez să mă minunez de ridicolul și derizoriul unor situații și evenimente, bine că se mai găsesc unii care să facă haz, umorul este cea mai bună armă într-o lume unde singurul adevăr a rămas că mâine este o altă zi!

⃰ ⃰ ⃰

BERBEC Eşti avantajat de conjunctura astrologică. Cu toate că nu eşti încântat de ceea ce ţi se întâmplă azi, eforturile făcute anul trecut încep să-şi arate rezultatele. Continuă pe drumul ales. Influenţe astrale subtile te ajuta sa tragi concluzia că lucrurile incep sa mearga spre bine, la locul unde activezi, fie că este birou, fabrică sau şcoală, şi in dragoste. Atenţie la nişte termene sau întâlniri – este bine să nu întârzii : „punctualitatea este politeţea regilor!”. Dar nici să ajungi cu o jumătate de oră mai devreme. Nu este o politețe.

horoscop

TAUR O zi interesantă, în care tot ceea ce spui poate fi important. Nu crede că ai succes oricum, fii organizat în discuţii, adună argumente şi dovezi. Fii generos doar cu cine merită într-adevăr. Profesional dar şi personal treburile par să meargă ceva mai bine. Dar exista intotdeauna un „dar” eşti mereu fascinat de găsirea formulei care să te umple de bani. Gândeşte-te mai puţin la bani şi mai mult la oamenii care te iubesc, aşa cum eşti. Aşa cum eşti, nu mai bogat sau mai puternic. Te afli sub protecţia binevoitoare a stelelor care te favorizeaza cu idei noi şi îndraznete, dacă nu comice, mai ales dacă lucrezi in domenii legate de copii.

horoscop

GEMENI O parte din zodie se pregăteşte pentru iarnă grea, ger, viscol. Programul tău se tot schimbă, dar nu lăsa treburile importante pentru nimicuri urgente. O zi aglomerată, cu o seară plăcută. Dupa câteva zile echilibrate, care zile au trecut repede fără amintiri memorabile, stelele iţi surâd din nou. Astăzi ai relativ noroc şi în dragoste şi in afaceri, dar afaceri care privesc comunicarea, in general! Cu zodia în continuare relativ neaspectată (nu ai nici planetă în zodie) trebuie sa eviti confruntările tăioase, mai ales cele legate de activitaţile profesionale sau de meseria ta. În general eşti un bun profesionist, dar uneori superficialitatea te îndeamnă să laşi lucrurile neterminate. Poţi să te consolezi că şi unele genii au lăsat opere neterminate, dar nu erau toţi din zodia Gemenilor.

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Horoscop

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI