Evenimentul Zilei > Horoscop > Horoscop Minerva, 28 iunie. Nu îți permiți să fii stresat. Stresul este un factor major declanșator în toate problemele de sănătate cu care te confrunți
Horoscop Minerva, 28 iunie. Nu îți permiți să fii stresat. Stresul este un factor major declanșator în toate problemele de sănătate cu care te confrunți

Horoscop Minerva, 28 iunie. Nu îți permiți să fii stresat. Stresul este un factor major declanșator în toate problemele de sănătate cu care te confrunți

Ce au pregătit astrele pentru prima zi a săptămânii, 28 iunie. O zi complicată pentru mai mulți nativi care vor avea o grămadă de probleme de rezolvat. Minerva a făcut horoscopul pentru fiecare zodie.

Horoscp Minerva, 28 iunie.

Berbec – Poate fi dificil să rămâi calm cu toate informațiile care zboară în jurul tău și cu toate emoțiile care îți tulbură sufetul. Încearcă să nu iei lucrurile prea în serios. Dacă ai legături cu orice profesie terapeutică, poți face o descoperire ciudată legată de domeniul sănătății. Nu vei găsi această descoperire în nicio carte sau metodologie pe care o urmezi în mod normal.

Taur – Dacă există un sfat la care trebuie să fii cu adevărat atent acuma, acesta este să nu promiți mai mult decât poți oferi. Când un prieten vine la tine cu o problemă sentimentală îi oferi un umăr pe care să plângă în locul unei soluții logice. Pui accent pe problemele de comunicare și asta te  ajută să îmbunătățești modul în care interacționezi cu potențialii parteneri.

Gemeni – Ai putea scăpa fără să vrei un secret, ceea ce ar putea să îți facă rău. Stai departe de rețelele de socializare pentru că ai putea face câteva lucruri neplăcute. Pune planurile în mișcare. Acțiunea agresivă în ceea ce privește cariera va da roade. Asigură-te că există pasiune în spatele tuturor acțiunilor tale. Ști un foarte bun consilier de imagine. Poți ajuta oamenii să-și găsească de lucru.

Rac – Așteaptă-te la un ritm mai lent și la câteva întârzieri. Poate fi un moment deranjant dacă te aștepți ca toată lumea să urmeze procedurile standard. Clienții și persoanele aflate sub supravegherea ta pot fi factori de iritante astăzi. Va fi important să fii flexibil sau cel puțin să rămâi rece emoțional când te confrunți cu oameni care vor să facă lucrurile în felul lor.

Leu – Capacitatea ta de a comunica și de a găsi soluții practice este mare. Confruntările cu ceilalți îți pot clarifica gândirea. Ai colegi care te pot ajuta să rezolvi problemele datoriilor și banilor altor persoane. Dacă nu ai un loc de muncă, astăzi ai toate șansele să găsești unul. Ai nevoie doar de ajutor și finanțare pentru a merge mai departe. Nu te vinde ieftin. Ai tot ce trebuie pentru a reuși.

Fecioară – Obține puțin spațiu și pentru tine. Ai sentimentul puterii și trebuie să afli ce să faci pentru tine și nu pentru ceilalți. Poți face multe cu energia care o ai. În primul rând, mișcarea te poate aduce într-o stare interioară de bine. Primești mesaje importante de la un șef. Nu rata asta! Există o mulțime de energie benefică în jur care te poate ajuta să materializezi ce-ți propui.

Balanță – Nu îți permiți să fii stresat. Stresul este un factor major declanșator în toate problemele de sănătate cu care te confrunți. Găsește o modalitate de a-l reduce. Nu înseamnă că trebuie să renunți la ceea ce îți place să faci. Mai ales că la serviciu se anunță schimbări mari. O nouă structură organizatorică te propulsează înainte. Fă tot ce trebuie pentru a avea succes fără să suferi de prea multe tensiuni.  

Scorpion – S-ar putea să fii prins între două tabere încrâncenate, astăzi. Întrucât ești genul diplomat și sensibil, ești ținta perfectă pentru cei interesați. Poate dorești să te alături faptelor dure la care asiști, deși există o mare încărcătură emoțională care te poate agita. Este posibil ca lucrurile să nu fie atât de clare pe cât par la prima vedere. Ia-o ușor și cu atenție. Nu știi de unde sare iepurele!

Săgetător – Ceea ce ai nevoie, cu adevărat, este o pereche suplimentară de mâini și câteva ore în plus pe zi! Sistemul nervos poate plăti prețul pentru această existență trepidantă. Nu poți continua așa. În loc să renunțați la obiectivele tale de ce să nu găsești mai mult timp pentru a le atinge? Îți dorești, din ce în ce mai mult, să ai o viață domestică, să te ocupi de casă și de familie.

Capricorn – Ești încurajat să faci ceva destul de prostesc în ceea ce privește viața romantică. Dacă nu te deranjează să faci vreo prostie, nu citi ce-ți recomand. Gândește mai întâi, altfel ar putea dura ceva timp pentru a-ți recâștiga credibilitatea. Știi că ce îți dorești ar putea să fie încă departe, dar ai răbdare și aștepți. Stare de spirit devine armonioasă ți poate fi un atu.

Vărsător – Poți realiza multe lucruri, pur și simplu acordându-ți încredere și mizând pe personalitatea ta exuberantă. Este un moment bun pentru a prezenta o nouă strategie sau a te angaja într-un alt loc de muncă. Ești în vârful lumii astăzi și tot ceea ce faci funcționează în favoarea ta. Șansele abundă în ceea ce privește cariera. Energia fizică este la maxim și de asemenea, ești extrem de norocos.

Pești – Vei fii foarte ocupat cu sarcini și o mulțime de subiecte de discutat, oriunde vei merge. Există o mare deschidere și un flux ușor de sentimente care ar trebui să îți susțină moralul. Atitudinea este totul. Capacitatea de a coordona munca și de a-ți dovedi valoarea este puternică. Ești pivotul principal în orice fel de întâlnire a personalului sau într-un proiect de grup.