Evenimentul Zilei > Actualitate > Horoscop Minerva, 27 iulie. Zi de marți cu noroc în dragoste, dar nu vă pripiți. Zodiile săgetate de Cupidon
Horoscop Minerva, 27 iulie. Zi de marți cu noroc în dragoste, dar nu vă pripiți. Zodiile săgetate de Cupidon

Horoscop Minerva, 27 iulie. Zi de marți cu noroc în dragoste, dar nu vă pripiți. Zodiile săgetate de Cupidon

O zi în care astrele lucrează pentru cei care vor să-și găsească perechea. Sunt posibile și cereri în căsătorie. Minerva a făcut horoscopul pentru fiecare zodie în parte, pentru 27 iulie.

Berbec – Trebuie să afli dacă partenera/ul ta/tău își dorește o relație pe termen lung. Trebuie să vorbești cu ea/el și să iei o decizie cu privire la relația voastră. Înainte de a face orice pas, asigură-te că ceea ce simți este iubire, nu doar pasiune. Relația voastră va beneficia de deschidere și de comunicare sinceră.

Taur – Dacă ești singur și așteapți să se întâmple ceva deosebit în viața ta, nu trebuie să disperi – speranța și dragostea sunt aproape. Dacă ești îndrăgostit ar trebuie să petreceți ceva mai mult timp, unul cu celălalt. A trecut destul de mult timp de când voi doi nu ați mai discutatat problemele care contează.

Gemeni – Ai putea fi plăcut surprins când primești o propunere romantică neașteptată de la un prieten apropiat. Vei face tot posibilul să accepți acest lucru, însă nu te supune tuturor cerințelor partenerei/partenerului fără a lua în considerare consecințele. Găsește un echilibru între dragoste și obiectivele carierei.

Rac – Poți anunța începutul unui nou capitol în viața celor singuri în ceea ce privește iubirea. Pornește cu dreptul și nu economisi niciun efort pentru a face ca acest lucru să funcționeze. Dacă ești singur acceptă orice propunere! Dacă dorești să îți petreci restul vieții cu această persoană, continuă și spune-i ce simți pentru ea.

Leu – Ți-aș recomanda să o iei ușor și să încerci să nu faci totul dintr-odată. Dacă ai copii studenți sau tu ești student, nu trebuie să exersați brusc și deodată ci să studiați într-un ritm constant pentru cele mai bune rezultate. Cei care doresc o carieră în artă sau în domeniul creativ vor avea câteva oportunități bune.

Fecioară – Întâlnirile de lucru la care participi se pot dovedi o mare lovitură în viața ta. Și asta pe măsură ce îți întâlnești sufletul pereche. Te vei bucura de compania acestei persoane și există indicii sigure că aceasta se va transforma într-o aventură romantică. Vestea bună este că el sau ea vor răspunde sentimentelor tale și îți va sta alături.

Balanță – Cei singuri caută cu disperare dragostea și în sfârșit, își vor vedea visele împlinite. Nu lăsa timiditatea să te împiedice să îți exprimi sentimentele față de această persoană. Astăzi este un moment excelent pentru cupluri, deoarece vor reuși să se pună de acord și să găsească soluții la dezacordurile din ultimele zile.

Scorpion – Vei putea petrece câteva momente minunate cu partenera/ul, care vă va aduce pe amndoi mai aproape. Acest lucru va compensa cu siguranță programul agitat din ultimele zile în care nu ai putut să-i acorzi suficient timp. Și cuplurile căsătorite vor scăpa de multe neînțelegeri și își vor întări relația.

Săgetător – Cu toate acestea, în a doua jumătatea a lunii trebuie să fii atent la cineva care doar să cochetează cu tine. Dacă ai o relație la distanță va trebui să găsești modalități să vă vedeți mai des. Pentru tinerii îndrăgostiți, un sfat: în momentul în care te simți copleșit sau nevoit să te explici mereu, ieși din relație.

Capricorn – Divorțații vor face bine să aștepte un timp înainte de a începe o nouă relație. Intrarea într-o relație pripită nu va funcționa în cele din urmă. Cei care sunteți logodiți ar putea fi atrași de un coleg de la locul de muncă. Te sfătuiesc să nu te arunci într-o aventură deoarece acest lucru îți poate strica relația.

Vărsător – Vestea bună este că, dacă ești în căutarea unei partenere, îl poți găsi până la mijlocul lunii. S-ar putea, de asemenea, să aprofundezi o relație cu cineva pe care îl admiri de mai mult timp. Bucură-te de această perioadă și construiește o relație bună bazată pe încredere. Dragostea pătrunde tiptil în viața ta.

Pești – Dacă ți-ai planificat să te căsătorești, astăzi este momentul potrivit să vorbești despre asta. Vei primi un răspuns pozitiv. Dacă ai divorțat de ceva timp acum te vei gândi că a venit timpul să cunoști pe cineva. Chiar dacă există restricții în ceea ce privește ieșitul și întâlnirile în spații deschise, te poți bucura de ele online.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News