Evenimentul Zilei > Actualitate > Horoscop Minerva, 2 August. Nativii din această zodie au posibilitatea de a face o strategie financiară solidă
Horoscop Minerva, 2 August. Nativii din această zodie au posibilitatea de a face o strategie financiară solidă

Horoscop Minerva, 2 August. Nativii din această zodie au posibilitatea de a face o strategie financiară solidă

Începutul unei noi săptămâni îi găsește pe nativii acestei zodii făcând planuri care le vor aduce bani mai mulți. Totodată, se deschide drumul spre un nou început.

Berbec – Orice vei iniția în acest moment poate fi un pas înainte. Singurul lucru la care mă gândesc este să fii sigur că acesta este lucru pe care îl dorești. Nu mai poți da înapoi, odată pasul făcut. Ar putea funcționa ca un blocaj care să aducă o schimbare instantanee în situația ta. Ia-o ușor, totuși, deoarece poți înclina și să fi impulsiv.

Taur – Ai un mai mare control asupra vieții tale și poți fii mult mai productiv. Ești încurajat să iei legătura cu cei care sunt în poziții profesionale și care te pot ajuta. Acest lucru ar putea fi foarte important și de succes în acest moment. Ai putea întâlni pe cineva special când vei fi dispus să ieși din zona de confort și să încerci experiențe noi.

Gemeni – Ești într-o căutare perpetuă de noi provocări. Ai șansa de a explora noi teritorii. Excelente oportunități care îți vor ușura munca. Poate fi un moment bun pentru lansarea unei idei de afaceri sau inițierea unui plan financiar. Acestea te pot ajuta să ai un control mai ferm asupra banilor tăi și să îți achiți datoriile.

Rac – Ai perspectiva de a crea o strategie financiară solidă și de a planifica, în avans, ceea ce privește noile demersuri instituționale. Este o atmosferă armonioasă care poate spori discuțiile, negocierile și relațiile, în general. Aduce un accent suplimentar asupra afacerilor comerciale și asupra aspectelor cheie din viața ta.

Leu – Ai șansa de a pătrunde în ierarhia organizatorică a instituției. Cauți idei de ultimă generație care te vor duce pe căi noi și incitante. De fapt, ziua de azi aduce o evoluție pozitivă a situației profesionale. Dorești să te pregătești cu succes de o etapă care să te ducă mai departe, către o strategie detaliată a etapelor de lucru.

Fecioară – Și pentru tine, ziua de astăzi, pune un accent deosebit pe probleme de muncă și pe stilul de viață. Se deschide drumul spre un nou început, indiferent dacă acest lucru are legătură cu slujba ta, cu sănătatea sau dacă profiți la maximum de viață și te simți mai fericit. Încurajează planificarea și strategia, permițându-ți să fii mai productiv.

Balanță – Opțiunile de petrecere a timpului liber sunt accentul major astăzi și vor fi și în viitorul apropiat. Este un moment foarte bun pentru a-ți arăta talentele mai puțin cunoscute. Dacă vrei să rămâi cu capul și umeri și să te detașezi de ceilalți, perfecționează-ți tehnica sau învață alta nouă pentru a-ți spori șansele de succes.

Scorpion – Dacă poți discuta despre anumite lucruri deschis și să faci un compromis, după cum o cere concursul de împrejurări, cu atât mai bine. Cu toate acestea, dacă ai fost împins dincolo de limite de alții, vei fi gata să spui stop și să le și demonstrezi asta celorlalți. Poți fi hotărât să faci și altele în acest sens.

Săgetător – Trebuie să fii precaut și să iei decizii în cunoștință de cauză, în ceea ce privește cariera. Vei avea un început excelent pe măsură ce ți se oferă un loc de muncă interesant. Deocamdată, ia în considerare ofertele fără să-ți părăsești locul de muncă actual, nu de alta, dar există niște posibiltăți de creștere salarială.

Capricorn – Este cea mai bună zi a anului și un moment excelent pentru a pune în practică o idee, un parteneriat, o relație romantică sau o nouă provocare. Starea de lucruri îți poate spori entuziasmul și impulsul creator. Este timpul să înțelegi și să rezolvi orice problemă încâlcită. Gestionarea înțeleaptă a finanțelor poate contribui la succesul personal.

Vărsător – Ești încurajat să îți împărtășești ideile și opiniile, să ajungi la cine trebuie. Inițiezi noi prietenii și oportunități de colaborare. Încredințarea unor responsabilități importante subordonaților aduce rezultatele așteptate și îți permit atingerea obiectivelor stabilite, la timp. Nu fii surprins dacă ai ocazia să pleci într-o călătorie profesională.

Pești – Aderarea la un grup sau participarea la un proiect de echipă, ar putea duce la unele evoluții pozitive. Folosește fiecare ocazie pentru a-ți transmite mesajul oamenilor. Fie ești blogger, faci podcast sau folosești alte  platforme media, este un moment excelent pentru a-ți împărtăși ideile cu lumea și să îți extinzi lista de prieteni.