Evenimentul Zilei > Horoscop > Horoscop Minerva, 1 August. Schimbări surprinzătoare în viața sentimentală pentru aceste zodii
Horoscop Minerva, 1 August. Schimbări surprinzătoare în viața sentimentală pentru aceste zodii

Horoscop Minerva, 1 August. Schimbări surprinzătoare în viața sentimentală pentru aceste zodii

Chiar dacă este weekend, viața se schimbă cu rapiditate. Este șansa acestor nativi să iubescă și să se iubească, deși viața nu le-a oferit încă toate răspunsurile.

Berbec – schimbări surprinzătoare în viața sentimentală și, sincer, multe dintre ele ar putea fi din cele nedorite. Dar cum nu ai de gând să lași să scape nimic de sub control, cauți și găsești o soluție viabilă. Iese la iveală o situație internă posibil legată de schimbarea locului de muncă. Ai șansa de a clarifica o afacere neterminată.

Taur – Visele pot deveni realitate, dar nu tot ce strălucește este aur. Fii fidel valorilor tale și îndrăznește să ajungi la stele! Duci nevoile afective la un nivel cu totul nou. Viața sentimentală este vie cu contemplații, sunete și alte plăceri senzoriale care te încântă. Mesajul este unul înălțător, iar mirosul unei parfum de vis este amețitor.

Gemeni – Te eliberezi de o situație care cântărește foarte mult în sufletul tău și vezi lucrurile dintr-o perspectivă nouă. Ești chemat să faci un salt de credință cu cea mai optimistă viziune, iar credința va fi răsplătită. Cel mai bun lucru din această lună sunt abilitățile tale pentru flirt. Chibițezi și ești expert în a face glume.

Rac – Viața se schimbă la nivel de bază. Nu ai control total, dar dacă imaginea este clară, poți pune roțile în mișcare. Ți-ar place să poți prezice ce s-ar putea întâmpla, dar nu există nicio modalitate de a spune ce va fi în viitorul apropiat. Fiecare nouă interacțiune nu va conduce neapărat la o legătură sentimentală.

Leu – Nu există presiune asupra ta, așa că poți să te deplasezi în ritm propriu urmărind propriul progres. îți amintește de obiectivele pe termen lung și te încurajează să cobori în sufletul tău pentru a găsi răspunsuri. Este un moment bun pentru a-ți defini filozofia personală legată de dragoste.

Fecioară – Te reconectezi cu o parte acea parte din tine care te face să conștientizezi dorințele pe care le-ai uitat sau ai crezut că au dispărut. Te interesează să afli cum bifează oamenii anumite lucruri chiar dacă tu nu ai o investiție emoțională mare. Ai grijă să nu te ambalezi prea tare când ești la o întâlnire.

Balanță – Un nou început pasional într-o situație creativă sau romantică sau o chestiune apropiată inimii tale. Ceva ce s-ar putea resimți asemenea unui risc, ar fi trecerea pe lângă șansa de a fi fericit. Fii sincer cu tine însuți și ai încredere în inima ta. Insiști să îți expui sentimentele, dar este posibil să nu fii încă pregătit pentru asta.

Scorpion – Fii sincer despre ce vrei și pe cine vrei și ce anume te valorizează. Dar mai ales ce trebuie să faci ca să te simți în siguranță emoțional, financiar și în relațiile tale. Aceasta este ca o gură de aer curat și o șansă de a lăsa trecutul în urmă. Să râzi de tine nu a fost niciodată lucrul tău preferat, dar ajută la ușurarea tensiunii la prima întâlnire.

Săgetător – Puține sunt lucrurile pe care nu ești dispus să le faci în numele iubirii. Spiritul tău aventuros face ușor să găsești un partener. Cu cât sugestiile tale sunt mai îndrăznețe, cu atât mai bine. Ies la suprafață toate emoțiile. Dacă a trecut ceva timp de când ai uitat să le recunoști pe unele din acestea, fii pregătit ca apele să curgă.

Capricorn – Debutează un nou ciclu pasional care te va duce la creșterea siguranței emoționale, financiară și bunăstare. Ai mari speranțe. Clarifică-ți ideile, ai încredere în tine și îți poți investi energia cu înțelepciune. Curios, te interesează romantismul, dar într-un mod foarte detașat. Poate pentru că ești un spirit liber.

Vărsător – Dezvoltarea meditației zilnice va fi o bază puternică și pe parcursul anului. Viața se schimbă cu rapiditate și nu ai toate răspunsurile la-ndemână, așa că ia lucrurile pe rând și poți vedea următorii pași. Îți poți manifesta, construi și trăi visele dar, în același timp, ți se va cere să faci pași conștienți către ea.

Pești – Ceva ce s-ar putea simți ca o eclipsă totală a inimii, este într-adevăr o șansă de a te cufunda în propriile emoțiile, în inima, în creativitatea și sinele tău. Reconectează-te cu copilul interior și reîncepe să fii cel ce ești cu adevărat. Este șansa de a te iubi pe tine mai întâi și abia apoi să atragi ce gravitează în mod natural, în jurul tău.