HOROSCOP   Pe 21 august s-au născut Kenny Rogers, Count Basie, arhiducele Rudolf, Basil Konstantine Poledouris, Ilinca Tomoroveanu, Jean Constantin, Paul Călinescu, Toma Caragiu, Constanţa Dogeanu, Eugen Frunză.

 

În calendarul creștin-ortodox, pe 21 august sunt Sfinții Tadeu, Vasa cu fii ei, Donat diaconul, Silvan și Venust. Nimic în ”Kalendar”.

 

HOROSCOP  Dragi lupi, padawani și hobbiți v-am spus acum ceva timp că am ieșit din Dimineața Astrologilor și apoi, cam într-o săptămână, toată prăvălia s-a închis. Am avut și eu partea mea de contribuție, l-am convins pe Oscar Cainer, nepotul lui Jonathan, care oferea baza logistică și suporta cheltuielile că Dimineața fusese compromisă, infiltrată politic, și că poate suporta consecințele. Oscar, ca orice tânăr cu bani, dar fără multă cultură, fără să știe astrologie, s-a speriat și a închis Dimineața Astrologilor. Ce se întâmplase?

 

Pe Dimineața Astrologilor apăruseră câteva femele isterice și anarhiste, genul de foarte de stânga, le-aș numi ”comunistoide” care susțineau sus și tare să spunem pe toate vocile poporului că eclipsa înseamnă semn rău pentru Donald Trump, demisia lui. Spre marea mea mirare și a încă câțiva astrologi cu reputație, mai toată lumea era de acord cu intoxicația nebunelor de serviciu.

 

Am considerat că este o ciudățenie, o jegojenie de joasă speță a unor șarlatance de stânga. Dar nu, era un pas dintr-o strategie foarte bine pusă la punct. Mai țineți minte de prostia cu sfârșitul lumii pe 21 decembrie 2012, sfârșitul calendarului astrologic Maya? S-a răspândit ca focul în preria uscată de secetă. A fost suficient ca să apară concomitent în trei reviste de femei. Am verificat. Ce de bani s-au făcut pe seama prostiei maselor populare! Aici nu le-a mers, nu au continuat, pentru că le știam numele, s-au temut de un denunț în presa din America.

 

HOROSCOP   Dar au inventat altceva. Statuile. Vă întreb, dragi lupi, padawani și hobbiți cum v-ați simți dacă ar veni un idiot sinistru și ar spune să dărâmăm statuia lui Mihai Viteazul, pentru că a legat țăranii de pământ, i-a făcut un fel de sclavi? Și că avea șapte sate de țigani robi? Eu cred că l-aș călca în picioare, nu l-aș lăsă sa dărâme statuia, cu prețul vieții. În State, cea mai comunistă țară, după unii, care trăiesc de mult acolo, s-a putut. Strategie, după părerea unor specialiști americani și după perversitatea pretexului, făcută de marxiștii de la Harvard și anarhiștii de la ”Aspen”. Democrați. Dirijați din umbră, sau pe față, de Barack Hussein Obama, la bete noire, cel mai antiamerican președinte al SUA, cel care nu a negat niciodată că nu ar fi musulman.

 

Totul este montat împotriva lui Donald Trump. De mult nu am mai văzut o asemenea perversitate în compromiterea unui om practic și realist. Dar care pune în aplicare o filosofie care contravine intereselor negrilor musulmani, a anarhiștilor și a isteriei colective. În America 97% din presă este de stânga. Redacțiile sunt pline de jurnaliști prost plătiți care își fac o glorie, bucurându-se de libertate editorială, să atace orice înseamnă tradiție, religie, familie, valoare națională. Este o rușine, dar nici aici în România nu stăm mai bine pentru că se copiază atitudinile din Occidentul infiltrat de musulmani și anarhiști.

 

HOROSCOP Prin iconoclasmul statuilor s-a atacat direct bazinul de votanți a lui Donald Trump, adică masculul alb, creștin, american, muncitor și limitat, dar conservator și tradiționalist. Ei, rednecks, așteptau de la Donald Trump alt mesaj decât a fost obligat să-l pronunțe, strâns de gât de politica corectitudinii. S-a creat o falie între președinte și susținătorii lui? Merge America către dezordini civile? O să-și dea demisia Donald Trump în cazul unui mini-război civil? Viitorul o să ne lumineze. Deocamdată este întuneric, este eclipsă!

 

Mai mult în America a murit umorul, râsul în hohote, marele comic Jerry Lewis s-a săvârșit din această viață ieri, la vârsta de 91 de ani. Să-i fie țărâna ușoară, acum îi face să râdă pe îngeri!

 

HOROSCOP Dar ce fac serviciile? Cele cu trei, sau patru inițiale, de care sunt pline filmele și serialele, atotputernicele unelte americane, ca un briceag elvețian. E vai de capul lor! În timpul nefastei președenții a lui Barack Husseim Obama serviciile au fost împănate, politic corect și fără discriminare, de negri musulmani și salvadorieni din MS-13. De ce sunt așa de pornit împotriva lui Barack Husein Obama? Simplu, am aflat ieri că una dintre finele mele, o tânără frumoasă și cu un potențial imens, matematiciană, a rămas șchioapă pe viața din cauza sistemului imbecil Obamacare. O să vă povestesc în altă zi, acum o să intru într-un joc pe net, FPS, să împușc virtual și trist câți mai mulți anarhiști, ca să mă descarc de energia negativă, distrugătoare.

 

HOROSCOP  Dacă vreți să aflați ce scorpie este Michele Obama și ce papițoi grețos este Barack Hussein Obama vă invit să citiți ”The First Family Detail” o carte scrisă acum un an-doi de Ronald Kessler. O am pe undeva, nu o mai găsesc. Sper că nu am împrumutat-o. Tot acolo aflați ce dezaxată este Hillary Clinton și ce amantă avea Clinton, o blondă numită ”Energizer”. O lume față de care serialul ”House of Cards” este o cantică religioasă bizantină, morală și pioasă. Democrați.

Doamne Dumnezeule, cum se face că în vârf, puternici și bogați, ajung numai niște nenorociți venali, niște caricaturi umane sub aspectul moralei și a culturii, niște infractori, potențial criminali? Bună întrebare!

HOROSCOP  Să știți că nu sunt nici optimist, nici ”motivațional” când o fată tânără rămâne șchiopă, dar nici când musulmanii ne omoră, la propriu. Ajunge! Eliberați Europa de musulmani, avertismentul centenarului Neagu Djuvara, care, vineri, mai adăugă un anișor la cei o sută nu a fost ascultat de nimeni. Afară cu musulmanii din țara mea! Mai este a mea? Poate să emigrez în Angola, este singura țară care a avut curajul să interzică islamul ca o amenințare majoră la umanitate, ceea ce este ”fake news”, nu este adevărat. Poate să emigrez pe Marte, cu Elon Musk, dar mă tem că primul lucru pe care o să-l văd pe solul marțian o să fie o moschee! Am fugit din Orient, unde am viețuit 15 ani, am fugit de islamul primitiv, sălbatic și crud și iată, islamul vine după mine, în țara mea. Mai este a mea? În România numărul musulmanilor a crescut de la 60.000 la 170.000 în numai doi ani. În general sirieni veniți la rudele lor, deja stabilite de ani mulți în România, studenți de pe vremea războiului rece. În perioada care a trecut din acest an 1.254 de români au renunțat la ortodoxie și au trecut la islam. Majoritatea declară că a primit cadouri bogate și bani, dar câteva zeci spun că au făcut-o de frică! Pentru că am petrecut atâta timp în multe țări musulmane cunosc situația mai bine ca oricine, poate, din România. Am trăit în mijlocul lor, nu între zidurile unei ambasade, sau la o universitate, știu exact și precis ce le poate pielea musulmanilor și ce înseamnă religia lor. Am învățat-o, patru ani de zile la Madrasse Omar Khayam, pentru studiul islamului și a credințelor preislamice. Acolo am învățat și astrologie.

Așa că puteți citi horoscopul meu, este inofensiv, dar poate, util, mai mult, făcut de un om care a învățat, care știe cu certitudine adevărul absolut că mâine este o altă zi!

                                           ⃰    ⃰    ⃰

 

 

HOROSCOP

 

BERBEC    Astăzi simţi că situaţia o ia pe arătură şi încerci să găseşti cauzele, prin analiză, prin detalii. Trebuie să faci eforturi ca să-ţi păstrezi poziția în ”sistemul social familial”. Azi trebuie să analizezi ultimele evenimente şi să retrasezi cursul lucrurilor. Înaintea unui nou atac, înaintea unei noi ofensive sau al unui nou proiect, forţele trebuie să se regrupeze. Se pare că ai de suferit din cauza timpului prea călduros, dar şi din cauza unor situaţii obiective. Luna declanşează unele situaţii la care te aşteptai mai puţin.

 

HOROSCOP  

 

TAUR    Eşti surprins de o întâmplare, veste sau eveniment neaşteptat. Însă, ceea ce începi, sau se petrece în această zi de luni, poate aduce îmbunătățiri în calitatea vieții tale sentimentale.  Realitatea de azi este cam vulgara, oamenii cam rudimentari, aşa că trebuie sa dai dovada de exigenţă în alegerea anturajului, mai ales cu cine ieşi în oraş în seara asta. Totuşi, prietenii te ajută, familia te sprijină, totul pare bun şi avantajat de stele. Dacă nu vrei să ieşi în oraş, poţi folosi prilejul ca să petreci o seară foarte plăcută în familie, la o cină veselă şi sănătoasă.

 

HOROSCOP

 

GEMENI   Ţi se pare că întâlneşti obstacole artificiale, capcane de fapt. Poate aşa este, dar prima reacţie este să vezi cui foloseşte. În afaceri, dar mai ales în dragoste, nimic nu e întâmplător! Promovează-ţi cu hotărâre interesele personale. Totuşi, nu trebuie să dai dovadă de mai multă încăpăţânare decât de obicei. Nu te implica în domeniul financiar. Nu te speti cu munca spre gloria altora! Un obicei prost este cauza lipsei tale de vitalitate. Probabil că este vorba de faptul că mănânci repede şi aiurea şi ai o atitudine dispreţuitoare faţă de stomac. Dacă nu ai tu grijă de tine, cine vrei să aibă?

 

HOROSCOP

 

RAC   Astăzi ai o dispoziţie către vorbărie, să pierzi timpul şi să nu spui nimic. Din partea ta este o reacţie naturală de apărare, stai în defensivă şi vezi de unde bate vântul mai tare. Bănuielile tale nu se confirmă, sau se confirmă parţial. Până la urmă timpul te favorizează. Ai răbdare şi încredere. În Dumnezeu şi în capacitatea ta de muncă. Până la urmă astăzi este o zi favorabilă şi viitorul este şi mai favorabil, aşa că ar fi culmea să ai un necaz pe aspecte bune. Dar, în lumea de azi, orice este posibil, din ce în ce mai multe domenii se comportă haotic, ca scăpate din Planul lui Dumnezeu.

 

HOROSCOP

 

LEU   Ai un ghimpe în lăbuţă, adică o idee fixă, o obsesie! Şi nu te potoleşti până nu găseşti răspunsul la o întrebare. Dar nu ai timp de pierdut, este luni, o zi călduroasă, densă şi obositoare. De asemenea, după orele de program, trebuie să dai jos kilogramele care nu stau deloc bine pe tine. Nu cu cine ştie ce cură ciudată şi cu medicamente periculoase, ci cu sala de gimnastică, alergari prin parcuri şi multă… foame. Trage de fiare şi lumea îţi va apărea mai frumoasă şi mai zveltă. Venus face aspecte favorabile cu zodia ta, aşa că pe seară poţi să ieşi la cursurile de dans. Foloseşte perioada ca să-ţi lămureşti problemele de amor sau să începi alte prospectări.

 

HOROSCOP 

 

FECIOARĂ  În cursul dimineţii realizezi că nu ai rezultatele scontate din lipsă de pregătire. Aşa că te interesezi de perfecţionare profesională sau de tehnici orientale de seducţie, după gen și caz! Sănătatea îţi este bună, viaţa personală – armonioasă, iar situaţia financiară nu-ţi mai pare prea teribilă.  Drumul spre infern este pavat cu intentii bune, aşa că lasă pe alţii să înceapă cu drăgălăşeniile şi pupăturile. Cafeaua de dimineaţă şi gustarea de la prânz sunt cele două pauze de astăzi. In restul zilei ai mult de lucru şi drumuri de făcut. Stelele iţi sortesc o zi bună, nu te mai doare nimic, iar colegii de serviciu sunt draguţi şi serviabili.

 

HOROSCOP

 

BALANŢĂ    Cu Jupiter în zodie magnetismul personal este în creştere, poţi lămuri favorabil unele situaţii profesionale. E bine să dai dovadă de prudenţă şi să eviţi căldura toridă, dar şi curentul. Ziua de astăzi îţi prilejuieşte un episod în care eşti înconjurat de colegi sau un colectiv care nu are nici pe departe energia şi rapiditatea ta. De aceea,  astăzi eşti plin de poante cam rautacioase, de ironii cinice, dar eşti iertat de anturaj, pentru că eşti simpatic. La prînz, posibilă schimbare de program care se pare ca nu iţi place de loc. Pluteşte un aer de dezastru proaspăt, de aventură neaşteptată şi abruptă – de tragedie aeronautică –  reflectezi cinic că te prăbuşeşti şi tu împreună cu toată ţara.

 

HOROSCOP 

 

SCORPION   Regulile generale nu sunt pentru tine. Tu ai propriul sistem legislativ. Vezi să fie legal și moral! Fie că este vorba de afaceri, profesie, de trafic, relații sociale, sau de dragoste! Cu toate că totul pare o comedie, sau un scenariu care nu a fost bine regizat, te complaci in atmosfera tensionată de la locul tău de muncă, din anturaj. Căutarea permanentă a adevărului absolut şi a perfecţiunii armonioase te fac să pari din altă lume. Atenţie la gafe şi neânţelegeri, colegii tăi sunt mult mai rudimentari decât credeai. Trebuie să-ţi găseşti cuvintele potrivite pentru că anturajult tău pare confuz şi distrat. Toată lumea pare că aşteaptă ceva! După orele de program este necesar să faci puţină mişcare, puţin sport, orice vârstă ai avea, chiar dacă este foarte cald.

 

HOROSCOP

 

SĂGETĂTOR   Perioada zilei de azi te ajută să te înţelegeţi mai bine cu cei apropiaţi, cu cei dragi. O seară favorabilă pentru interesele şi reuniunile de familie, sau o vorbă plăcută cu prietenii. Ceva sună fals în concertul exterior ţie. Ceva nu este cum ar trebui să fie. Parcă vezi textura digitală a lumii acesteia false, ca în Matrix. Poate din cauză că vine toamna şi gata, a mai trecut un an,  toată lumea se grăbeşte şi pare robotizată. Ia-ţi un moment de respiro şi vezi în ce parte merge barca vieţii tale. Este  momentul favorabil să te gândeşti la un curs nou. Nu prea ai cum să schimbi lumea, să o faci mai bună, cu toate că îţi trece prin gând că sub conducerea ta lucrurile ar sta altfel.

 

HOROSCOP

 

CAPRICORN  Se pare că grijile au trecut, sau te-ai obişnuit cu ele. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. Încearcă să ignori pe cei care te provoacă, păstrează-ţi sângele rece! Astăzi nu trebuie să exagerezi cu nimic, în special cu mâncarea. Cu dulciurile, ca să fiu mai precis. Ai mai multe ore de aspecte favorabile – profită de ele, dar cu masură, pentru ca stelele arată, nu determină desfăşurarea unui eveniment. În negocieri, tratative, discuţii – foarte puţini pot să-ţi ţină piept astăzi. Eşti avantajat atât la vânzări cât şi la cumpărături. Ceea ce cumperi astăzi poate face mare placere celor dragi.

 

HOROSCOP

 

VĂRSĂTOR   Astăzi nu ai obstacole. Poţi să faci mai tot ce vrei, sigur, dacă vrei asta. O veste te influenţează. Pare a fi o ocazie pe care o aşteptai de mult timp, aşa că eşti optimist şi motivat! Trebuie să reflectezi un pic. Să te sfătuieşti cu cel mai bun prieten al tău. Adică cu tine însuţi. Ai multe pe suflet, aşa este? Chair dacă nu recunoşti, tot aia e! Trăirea asta cam profundă şi complicată, ca să nu mai punem la socoteală efortul intelectual, te va consuma cam toate orele zilei, în care nu vei face altceva decât planuri de viitor şi procese de conştiinţă. Există un procent dintre nativi care o să se ducă după orele de program să facă sport cu toată ameninţarea căldurii, desfidratării şi coduri din culorile curcubeului.

 

HOROSCOP  

 

PEŞTI   Încerci să-ţi armonizezi relaţiile sociale şi să faci alianțe efemere. Eşti drăguţ şi vorbeşti frumos, politicos, în ideea să te faci simpatic şi util. O mână spală pe alta şi amândouă, faţa! Meriţi o seara frumoasă. În această perioadă ciudată, hai să-i spunem pe nume, nefastă, este bine să te abţii de la orice proiect nou, de la orice nouă asociere. Totuşi, ai o perioadă destul de bună pentru promovarea intereselor personale, pe seară, la un suc cu prietenii. Poate îţi descarci sufletul, poate le spui şi lor ce se întâmplă. Poţi să te bazezi pe faptul că mai sunt mulţi oameni cinstiţi şi drepţi în România, numai că ei nu apar la televizor. Şi bine fac!

 

HOROSCOP              END