Horoscop Cum a început Războiul de Independență. Conjuncțiile din anul 2018 par a indica un an bun.
Editura Evenimentul si Capital

Horoscop Cum a început Războiul de Independență. Conjuncțiile din anul 2018 par a indica un an bun.

Radu Ștefănescu
Autor: | | 0 Comentarii | 8736 Vizualizari

Horoscop Am pus tricolorul în bernă de joi, nu voia, săracul de el, dar i-am vorbit frumos, i-am spus povestea unui rege fără noroc și a înțeles. O doamnă VIP care face parte din cei 200 invitați care vor urma catafalcul, imediat după casa regală și nobilii veniți să-și prezinte condoleanțele, a spus că am fost cel mai cuminte jurnalist și că am dat dovadă de decență, că-mi onorez ascendența boierească. Pentru aceasta și pentru multe altele, o să-mi împartă prăjitura preferată a regelui. A scris că o s-o facă cu stevia, știe că am diabet.

Horoscop Pe 16 decembrie s-au născut Caterina de Aragon, Gebhard von Blucher, Ludwig van Beethoven, Edward Emerson Barnard, Leopold I, Max Linder, Arthur C. Clarke, Philip K. Dick, C. Jinarajadasa, Elena Băcăoanu, Mircea Heroveanu, Noru Demetriad. Pe 17 decembrie s-au născut Paracelsus, Humphrey Davy, Erskine Caldwell, Horia Popescu, Doina Melinte, Dumitru Bagdasar, I.A. Bassarabescu, Vasile Lovinescu.

Horoscop În calendarul creștin-ortodox pe 16 decembrie sunt Sfinții: prorocul Agheu și Teofana, împărăteasa. Pe 17 decembrie în calendarul creștin-ortodox sunt Sf. Daniel, Proorocul şi Sfinţii tineri prooroci Ananaia, Azaria şi Misail. "Daniil, împreună cu alţi trei tineri iudei, Anania, Azaria şi Misail, pentru faptele lor cele bune au fost luaţi la curtea lui Nabucodonosor şi puşi în dregătorii". Ca să interpreteze visele, semnele şi stelele de pe cer! Nimic în ”Kalendar”.

"Evenimentul Zilei", din 16 decembrie 1773 a fost începerea Războiului de Independenţă în America de Nord, pe atunci colonie britanică. Samuel Adams împreună cu alţi o sută cincizeci de fraţi masoni din Marea Lojă "Sons of Freedom" atacă, deghizaţi în piei roşii, (nativi, politic corect) portul Boston şi aruncă în ocean 342 de baloturi de ceai de pe trei nave comerciale englezeşti. Britanicii măriseră nejustificat taxele pe ceai şi alte produse! Scumpirea prețurilor este un motiv de revoluție.

Horoscop Masonii au fost în primele rânduri ale Războiului de Independenţă, dublaţi de mari oameni politici şi de ştiinţă, de exemplu, fratele Benjamin Franklin. Şi instruiţi de alţi masoni, din Marele Orient, ca, de exemplu, marchizul de Lafayette, autorul de mai târziu a "Declaraţiei drepturilor omului şi ale cetăţeanului" inspirată copios din Constituția americană, la care fusese coautor. Dar şi alţi fraţi masoni din Europa, ca polonezul Kosciuszko Tadeusz sau germanul Von Kalb s-au alăturat insurgenţilor americani.

Horoscop Tot pe 16 decembrie, dar în anul 1910, are loc, la Issy les Moulineaux (lângă Paris), primul zbor experimental din lume al unui avion cu motor aeroreactor (avionul "Coandă 1910"), inventat, construit şi pilotat de inginerul român Henri Coandă, pionier al aviaţiei mondiale. Sursă RADOR.

Horoscop ”Evenimentul Zilei” din 16 decembrie 1989 - să ne amintim că, pe 16 decembrie, la Timișoara, a început ”loviluția română”. Am participat, la București, sunt și fotografiat într-un album, dar nu mi-a trebuit certificat de revoluționar și alte privilegii cum aveau ilegaliștii comuniști. Doar cei căzuți, familiile lor, merită compensații și acelea ar trebui să fie foarte mari! Fiecare revoluție are profitorii ei, a spus Marat, la revoluția franceză, alt masacru trist și nejustificat, exact 200 de ani mai înainte. Am făcut ce am crezut atunci că era mai bine pentru România. După atâția ani, nu știu dacă să plâng, sau să râd! Am fost toată viața un idealist nepractic cu șapte ani de acasă, de la familia mea de mic burghezi și cu o conversație frumoasă, culturală, de diplomat, cum mă caracteriza Corneliu Mănescu!

”Evenimentul zilei” din ziua de 16 decembrie 2017 o să rămână în istorie ca ziua funeraliilor Regelui Mihai al României.

Horoscop Așa cum este normal și decent îmi rezerv comentariile pentru duminică 14 ianuarie când se împlinesc 40 de zile de la adormirea bunului rege. Sper ca atunci să am și noua rubrică ”Dr. Jekyll și Mr.Hyde” care îmi va permite o dublă abordare. O să mai revin asupra acestei chestiuni, doresc să mă sfătuiesc cu domniile voastre.

Horoscop Am pus tricolorul în bernă de joi, nu voia săracul de el, dar i-am vorbit frumos, i-am spus povestea unui rege fără noroc și a înțeles. O doamnă VIP care face parte din cei 200 invitați care vor urma catafalcul, imediat după casa regală și nobilii veniți să-și prezinte condoleanțele, a spus că am fost cel mai cuminte jurnalist și că am dat dovadă de decență, și că-mi onorez ascendența boierească. Pentru aceasta și pentru multe altele, o să-mi împartă prăjitura preferată a regelui. A scris că o s-o facă cu stevia, știe că am diabet.

Nu știu dacă cineva o să-mi mai împartă după ce o să dau drumul la ”Dr.Jekyll și Mr.Hyde”! S-au strâns multe, știu și mai multe și nu o să las lumea să se prostească și să se mișelească de tot. O să vă placă, sunt sigur, că am făcut aikido. Știu să dau palme cu piciorul!

Horoscop Până pe 8 ianuarie, când am programat noua rubrică, sigur, fără să renunț la un cuvânt din ”Horoscop”, haideți să vă spun ce am mai descoperit în documentarea și studiul pentru Horoscopul 2018. Pare un an bun, cinstit, decent, un băiat bun. Sunt puține conjuncții numai 11, ale planetelor. Pe 7 ianuarie, Marte cu Jupiter în Scorpion, pe 13 ianuarie Mercur cu Saturn în Capricorn, pe 5 martie Venus cu Mercur în Pești, pe 19 martie Venus cu Mercur în Berbec, pe 29 martie Venus cu Uranus tot în Berbec, pe 8 aprilie Marte cu Saturn în Capricorn, pe 13 mai Mercur cu Uranus în Berbec, pe 14 octombrie Venus cu Mercur în Scorpion, pe 30 octombrie Jupiter cu Mercur în Scorpion, pe 7 decembrie Marte cu Neptun în Pești, iar pe 21 decembrie Jupiter cu Mercur în Săgetător. Sunt conjuncții bune, cel puțin majoritatea. Saturn intră în domiciliul său, în Capricorn, chiar de anul acesta de pe 19 decembrie și maximus maleficus nu mai face atâtea rele, nimeni nu face necazuri mari când este acasă.

Horoscop O să continui, sper să termin până de Crăciun, acum mă duc să mă rog pentru sufletul unui rege fără noroc și pentru poporul lui, popor pe care nu l-a mai găsit când s-a întors în țară. Mă rog mereu, mă rog tot timpul, după metoda atonită a starețului Dionisie, dar parcă trebuie să găsesc un psalm special. De obicei mă rog cu gândurile mele, vorbele mele, Dumnezeul meu! Acum simt nevoia a ceva solemn, ceva potrivit măreției unui rege, cel mai corect om.

Trebuie să-mi şterg o lacrimă, mi-a intrat ceva în ochi, nu sunt politician ca să plâng la comandă, chiar mă doare inima şi simt un nod în gând pentru rege, Dumnezeu să-l odihnească, și poporul ăsta amărât, schimbat, nefericit, păcătoșit, tradat şi vândut de atâtea ori că nu mai au cancelariile Vestului şi haznaua Orientului atâţia arginţi de-ai lui Iuda.

Dar se pregăteşte o armată, o armată a gândului, formtă din cei umili și neimportanți, dar furioși peste poate, sarea Pământului, cea mai periculoasă forță care există, pentru că este a gândului, iar gândul face viitorul, vreme trece, vreme vine, o să vină ploaia de sânge, cea care spală păcatele, înecând pe păcătoşi, pe trădătorii de ţară, pe cozile de topor, ploaia dreptăţii şi a răzbunării, vine, a venit mereu, încep să se adeverească profeţiile lui Sundar Singh şi ale lui Petrache Lupu - români, pândiţi zorile, mâine o să fie o altă zi, se apropie ziua libertăţii noastre!

⃰ ⃰ ⃰

horoscop

BERBEC Ai trecut printr-o perioada grea, eşti cam obosit şi se apropie Crăciunul. Sâmbătă este momentul să iei o pauză şi să te îngrijeşti. Ceva fizioterapie, SPA, masaje, sală, ar face minuni! Nu buluci ritmul vieţii când nu trebuie. Dar pe termen lung, gândind strategic, lucrurile se mai aranjează. Simţi o oarecare insecuritate sentimentală – atenţie, casa familiei este prost aspectată. Strânge-i pe toţi ai tăi în jurul tău şi laudă-i şi spune-le vorbe bune – au nevoie de asta, chiar dacă eşti ocupat. Timpul trece, copii cresc, oamenii se ofilesc, iată, momentul a trecut şi zgura părerilor de rău se adună în inimă.

horoscop

TAUR Sâmbăta aceasta evită deciziile care duc la schimbări majore. Nu judeca cu asprime colegii sau prietenii. Unele lucruri sau persoane pot întârzia din cauza condiţiilor meteorologice. Nu exagera cu munca şi efortul, in general, pentru ca stelele indica o supărătoare tendinţă către surmenaj şi depresie. Învigătorii sunt nişte persoane abile şi tenace odihnite nu nişte nefericiţi crăcănaţi de muncă. Atenţie la solicitarea nervoasă, nu lăsa mass media să-ţi otrăvească viaţa cu ştiri negative şi filme violente. Duminică seara ai un prilej pe care nu trebuie să-l ratezi!

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Horoscop

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate