Horoscop. Așa cum v-am anunțat în ”Horoscopul 2018”, Mihai Tudose și-a dat demisia pe 15 ianuarie
Editura Evenimentul si Capital

Horoscop. Așa cum v-am anunțat în ”Horoscopul 2018”, Mihai Tudose și-a dat demisia pe 15 ianuarie

Radu Ștefănescu
Autor: | | 0 Comentarii | 10347 Vizualizari

Horoscop Calculele și șirurile de evenimente dau calitatea probabilă a evenimentului care urmează să se producă, dar interpretarea aparține în întregime astrologului. La fel a fost și în cazul lui Mihai Tudose. Cea mai probabilă dată a demisiei lui, după calcule, ar fi fost 15 ianuarie, data pe care am pomenit-o.

16 ianuarie

Horoscop Pe 16 ianuarie s-au născut Niccolo Puccini, Ethel Merman, Fulgentio Batista, Andre Michelin, Kate Moss, Sade, Radu Gheorghe, Catrinel Paraschivescu, Dragoş Alexandrescu, Radu Paladi, Virgil Calotescu.

Horoscop În calendarul creștin-ortodox este Închinarea cinstitului lanț al Sf. Apostol Petru, Sf. Danact, citeţul, Sf. Pevsip și cei împreună cu el.

Horoscop O să mă întrebaţi, dragi lupi, padawani şi hobbiţi ce mai este şi cu lanţul lui Sf. Petru? Ei bine, este un „artefact”, cei care au văzut serialul „Warehause 13” ştiu despre ce vorbesc.

Când Sfântul Apostol Petru a fost dus în temniţă de către Irod împăratul a fost legat cu două lanţuri de fier. Noaptea a venit îngerul Domnului şi i-a dat un ghiont în coastă de pe dată au căzut lanţurile de pe Apostol şi l-a scos afară din temniţă. Nişte credincioşi, în taină, au luat lanţurile şi au văzut că au mare putere tămăduitoare, de la trupul Sf. Petru. (Olteanu, CPR, pag 56, Vieţile Sfinţilor, pag. 664,665)

Deci, evident, un „artefact”, probabil că se afla în Depozitul 4, adică în subsolul Bibliotecii din Alexandria. Poate, împreună cu Lancea Destinului și Sfântul Graal.

Horoscop Sfântul Petru, păstrătorul cheilor Paradisului şi cel căruia Iisus i-a poruncit „tu să-Mi urmezi Mie”, adică să ţină seama de ceea ce a spus Învăţătorul, (să ne amintim că Petru „piatra” s-a lepădat de Iisus de trei ori în acea noapte) nu să facă Biserică şi să devină Papă cum a întors-o Biserica Universală ca să-şi creeze o bază divină, ei bine, Sf. Petru are, în concepţia populară o legătură strânsă cu lupii. Lupii sunt câinii lui Sân Petru, se spune în popor.

Îmi vin în minte atâtea legende şi poveşti frumoase auzite aici, în ţara noastră, sau în Balcani, sau la armeni, sau la ruşi, până la evrei și persani, că nu ne-ar ajunge timpul până la Sfinţii Paşti. Căutaţi aceste istorii şi citiţi-le, vă îmbogăţesc sufletul cu adevărata avere, „folklore-ul”, înţelepciunea noastră populară.

Horoscop Legenda spune că acum, zilele acestea ale anului, Sf. Petru stă la sfat cu lupii, cam trei zile, cele trei zile geto-dacice, şi le hărăzeşte fiecăruia ce să prade în anul ce vine. Episodul aminteşte de Zamolxe, care stătea la sfat cu Lupul Şchiop, de una, de alta, de vremurile care au fost și cee ce o să vină.

Horoscop Redutabilele carnasiere au avut o legătură ciudată şi aş putea spune chiar prietenoasă cu omul de la sfârşitul neoliticului. Haita de lupi şi echipa de vânători se ajutau, reciproc, uneori. Omul devenise cel mai redutabil prădător, suliţa cu vârf de silex, primele arcuri simple, toporul sau maiul de piatră erau arme necruţătoare. Ierbivoarele mici, căpriorul, iepurii, uneori chiar zimbrul, mamutul, sau chiar marile feline şi temutul ursus spelaeus cădeau în faţa armelor şi a strategiei de vânătoare a oamenilor, strategie împrumutată de la haita de lupi.

Rudyard Kipling, în delicioasa lui „Carte a junglei” face, de fapt, o satiră socială, o fabulă a partidelor politice britanice, organizate ca o haită, de la lupul alfa, şeful partidului, la ultimul venit. Organizare care dăinuieşte şi astăzi, oriunde este un partid politic, adică o haită de prădători, puşi numai pe jaf şi înavuţire.

Încep să mă gândesc dacă la o țară mică și sărăcită ca a noastră nu ar trebui să fie doar două mari partide, mari și late. Acest lucru ar rezolva multe lucruri în politica din România și ar fi și după modelul marelui licurici.

Iată, domnul Mihai Tudose și-a dat demisia. Așa cum vă anunțasem, în scris, vezi https://evz.ro/horoscop-2018-sansele-astrale.html.

Ce scriam acolo, că Mihai Tudose are un horoscop complex, adică nu prea bun și continuam: ”Lumea a degenerat și domnia voastră trebuie să aveți demisia gata scrisă. Un accident major, înzăpeziri între 15 ianuarie…”

Horoscop Vedeți, dragi lupi, padawani și hobbiți, astrologia nu este o știință exactă. Se bazează pe statistici corelate de mii de ani și pe interpretarea subiectivă a astrologului. Eu nu primesc telefoane de la generali și nu sunt sub acoperire. Îmi fac temele cinstit, calculez și mă uit prin cronologii până noaptea târziu. Asta fac tot timpul, fac tema, calculez, mă documentez, găsesc algoritmul, interpretez și scriu o propoziție, o frază. Calculele și șirurile de evenimente dau calitatea probabilă a evenimentului care urmează să se producă, dar interpretarea aparține în întregime astrologului. La fel a fost și în cazul lui Mihai Tudose. Cea mai probabilă dată a demisiei lui, după calcule, ar fi fost 15 ianuarie, data pe care am pomenit-o. Rațiunea, bunul simț, educația, cei șapte ani de acasă m-au făcut să dau o motivație decentă demisiei și să o leg de un eveniment negativ, înzăpeziri, accidente etc și să prelungesc perioada până la sfârșitul lui februarie. Dar, data pe care am pomenit-o este 15 ianuarie! Nu este meritul meu, ci a astrologiei științifice creștine pe care o practic, care se dovedește superioară oricărei altei școli de astrologie. Este foarte grea, prcticată de foarte puțini în lume, probabil de aceea dă și rezultate, munca duce întotdeauna la succes, dacă este făcută cu inteligență, dedicație și competență.

Horoscop Mă întrebați, mulți dintre domniile voastre, dragii mei lupi, padawani și hobbiți, ce părere am despre cutare astrolog, sau astroloagă, sau despre un numerolog la modă. Nu am nicio părere, nu am televizor și sursele mele de informație sunt peste mări și țări. Să nu uitați că sunt un pustnic în rodaj. Dar o să vă spun ceea ce spunea Jonathan Cainer, prietenul meu, Dumnezeu să-l odihnească, cel mai de succes astrolog din lume, sub aspectul încasărilor, în 27 de ani a strâns o frumoasă avere de 17 milioane de £ scriind 28.000 de cuvinte pe săptămână. Cel mai bine plătit jurnalist din Marea Britanie. L-am ajutat și eu, era văduv și avea șase copii de crescut și am proiectat pentru el un trust astrologic internațional, în 18 limbi, cu multe platforme online, pe care el l-a făcut operațional și a câștigat milioanele cu el! Astăzi moștenit de nepotul lui, Oscar. Dar, efortul imens l-a ucis - la 58 de ani l-a lăsat inima. El spunea că numerologia este o scamatorie de salon, după o masă îmbelșugată și că ”astrologii” care apar la tv, sunt marea majoritate performeri, nu astrologi. Nu știu dacă să fiu de acord, sau nu, cu el, repet, de 15 ani nu am tv - dar și eu am apărut vreo cinci ani, zi de zi, la tv, însă nu am reușit să schimb cu nimic modul de reprezentare al astrologiei de către populație. Sigur, previziunile mele sunt destul de exacte, vezi și cazul demisiei lui Mihai Tudose și mai pot aminti poate o sută de previziuni exacte, care s-au adeverit în decursul ultimilor trei decenii, să zicem. Repet, metoda este de succes!

Iată v-am dat destule motive ca să consultați horoscopul calculat, întocmit și interpretat de mine. Și vă mai dau un motiv major, trebuie să fiți pregătiți, mai aveți o șansă, mâine este, în definitiv, o altă zi!

⃰ ⃰ ⃰

BERBEC Emoţional ai dori să-ţi discuţi problemele personale cu cineva de încredere. Crezi că poţi uita vechile tale probleme şi frustrări şi să „începi o viaţă nouă”. Astăzi nu pleca la drum lung! Nu da bani cu împrumut, pentru că dacă îi dai astăzi sau chiar mâine, nu o să-i mai vezi niciodată înapoi. În această perioadă trebuie să te bazezi mai mult pe judecata rece decât pe trăiri, intuiţii şi sentimente. Mai ales nu da curs furiilor de moment sau nu exagera importanţa şi repercusiunile unor informaţii din presă. Presa minte din interes sau din prostie. Treburile de rutină le faci, însă, bine şi temeinic. Nu te avânta pe tărâmuri şi domenii necunoscute. O seară mai tensionată, nu primi nici o provocare.

horoscop

TAUR Eşti supus la două influenţe importante şi opuse. Evită pe cât posibil discuţiile în familie, sau discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă. Zâmbeşte şi nu da replica imediat! O zi profitabilă prin veştile şi informaţiile pe care le primeşti. O veste bună şi una rea. Pe care vrei să o primeşti prima? Stelele îţi sugerează să-ţi faci ordine în suflet şi în sertare. De cand nu ai mai fost la teatru? Dar la un spectacol bun, în general vorbind? Du-te în seara asta! În orice caz tot ceea ce vei începe pare lovit de inconsistenţa perioadei, adică nu ai voinţa şi putinţa să le duci la bun sfârşit. Starea aceasta se prelungeşte până la sfârşitul săptămânii. Ocupă-te, deci, de cultură şi artă!

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Horoscop

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate