1,2 iunie

 

 

Horoscop Pe 1 iunie s-au născut: Marlyn Monroe, Brigham Young, Morgan Freeman, Mihail Glinka, Mircea Cărtărescu, Monica Anghel. Pe 2 iunie s-au născut Marchizul de Sade, Allessandro de Cagliostro, Johnny Weissmuler, Constantin al II-lea, Morena Baccarin, Ion Constantin Brătianu, Constanţa Câmpeanu, Dan Iordăchescu.

 

Horoscop Sâmbătă, pe 1 iunie, în calendarul creștin-ortodox sunt Sfinţii: Justin Martirul şi Filosoful, Hariton, Firm şi Valerian, iar pe 2 iunie sunt Sfinţii: Ioan cel Nou din Suceava şi Nichifor Mărturisitorul, Patriarhul Constantinopolului.

 

Horoscop  1 iunie este zi fastă. ”Kalendarul” lung indică, simbolic, ziua Cireşei. Probabil unde toată luna iunie se numeşte „Cireşar”. Armoniosul fruct seamănă, tot simbolic, cu o inimă foarte mică, cu o inimă de copil. Aluzia este evidentă, este doar Ziua Internaţională a copiilor. Protejaţi copiii, cinstiţi bătrânii şi aveţi îngăduinţă cu cei nevolnici! Viaţa este scurtă şi este loc pentru toată lumea. Aşa sună, aproximativ, una dintre Legile Junglei, ale lui Kipling.

Horoscop Nu are importanţă semnificaţia, originea, faptul că în alte părţi, în metropolă, marele licurici, de exemplu, nu se sărbătoreşte acum ziua copiilor. Sărbătoare copiilor de la începutul lui iunie este un lucru bun şi trebuie continuat. Şi iar să nu uit, sfatul meu este să luaţi copiilor jucării şi nu obiecte, sau îmbrăcăminte care, oricum, urmau să fie cumpărate. Nu înşelaţii copiii, sunt mult mai deştepţi decât credeţi! Făceţi-le o surpriză plăcută, nu gesturi formale. Nu uitaţi dulciurile, cu ciocolăţi şi pungi de bomboane. Viața, când o să fie adulți, o să le fie amară, așa ca măcar să-și aducă aminte de dulcea copilărie!

 

Un minut și 36 de secunde. Atâta a fost intervalul în care o arhivă electronică a Pentagonului a putut să fie accesată, accidental, de public. Urmare unui scurtcircuit al unui server. În acel interval 17 persoane au descărcat mai multe documente clasificate, multe privind Area 51. Cetățenii au fost imediat identificați, mulți ”tocilari”, vreo câțiva de la FBI și alte agenții, vreo doi jurnaliști și un fost militar, trecut cu onoruri în rezervă – prin triangulație informatică, programul ”Polar Star” și li s-au extras din calculatoare, laptopuri, etc documentele considerate sensibile. De la civili, la militari s-a dat doar un telefon. În trei minute și 47 de secunde. Li s-au lăsat unele documente, mai vechi, ca să aibă și ei o amintire! În general, despre Area 51, relatează ”Stars and Stripes”.

 

Ei bine, Zona 51 (Area 51 sau Dreamland) este o legendă tehnologică contemporană. Aşa cum OZN a luat locul vrăjitoarelor medievale, care zburau pe mături monoloc, Zona 51 a luat locul Împărăţiei Vrăjitorului din Oz. Orice se poate întâmpla în Zona 51!

 

De fapt, celebra Zonă 51 face parte dintr-o plictisitoare şi anostă bază militară a Aviaţiei Statelor Unite, un dreptunghi de sol de 10 pe 16 kilometri în mijlocul căreia se ridică nişte hangare mari şi mai multe clădiri mai mici.  „Singura distracţie este când vin băieţii din Zeta Reticuli cu farfuriile zburătoare” – a declarat, pentru ”Stars and Stripes”, ironic, maiorul de aviaţie Zach Addams, care lucrează la Centrul de Testări al Echipamentelor din L-3, Baza Nellis, din imediata vecinătate a Zonei 51.

 

Ca să ajungi în apropierea Zonei 51, nimeni nu se poate lăuda că a ajuns în bază, neinvitat, trebuie mai întâi să aterizezi în Las Vegas, capitala mondială a cazinourilor şi a cabaretelor. Cine a stabilit baza militară în apropierea Las Vegas s-a gândit, pe bună dreptate, că tehnicienii şi savanţii care lucrează la instalaţiile guvernului vor trece neobservaţi în marea fluctuaţie de persoane care domneşte în capitala jocurilor de noroc.  Cei care „sunt pe listă”, adică li se permite accesul în bază, dacă vin pe calea aerului, se prezintă într-un colţ al aerodromului Las Vegas, denumit „terminalul Janet”. De aici decolează avioane şi elicoptere de culoare închisă, aproape negre, fără niciun însemn, sau inscripţie, pe aripi şi fuselaj. Destinaţia lor : Zona 51, care este la vreo 150 kilometri în zbor de pasăre, de avion, sau OZN, depinde de gusturi, în nordul Las Vegas, adică nici un sfert de oră de zbor.

 

Cei care nu au permisiunea să pătrundă în Terminalul Janet sau pur şi simplu doresc să călătorească terestru, au posibilitatea să ajungă în Zona 51 în câteva ore. Mai întîi trebuie să pornească din Las Vegas spre nord, pe autostradă, I-15, către Cedar City. La vreo 20 de kilometri, chiar înainte de Dry Lake, ieşi de pe autostradă şi o iei, la stânga, către nord, în direcţia Alamo, pe US 93. Şoseaua este bună şi aproape necirculată. Peisajul este dezolant : deşert pietros cu multe zone de dealuri. Lîngă Zona 51, se află vârful Bald Mountain de 2859 metri altitudine. Dar, ca să ajungi acolo trebuie să treci mai întîi prin Alamo, lăsând pe mâna dreptă o altă proprietate a guvernului SUA: Desert National Wildlife Refuge, despre care se spun, de asemenea, multe legende. După ce treci de Alamo, unde se pare că a fost o altă bază supersecretă, vezi un indicator care te îndreaptă spre localitatea Hiko.

 

Apoi apare o intersecţie, care, normal este dirijată de un indicator rutier. Drept înainte: Hiko. La dreapta: Caliente. La stânga: Rachel. Un glumeţ a adăugat : „Area 51 & ET airport”, adică Zona 51 şi aeroportul extratereştrilor. Până la urmă ajungi la Rachel pe celebra NV 375 şi la nelipsita cârciumă “Little Ale’Inn” – un joc de cuvinte care înseamnă şi „La Micul Extraterestru” sau „Mica cârciumă cu bere blondă”. De aici începe  Zona 51, după cum arată şi panourile care interzic accesul sau fotografiatul. Poţi încerca să o iei pe drumul pietruit, deosebit de larg, care duce în Emigrant Valley, către Groom Lake, dar asta o faci pe propria răspundere pentru că te poate costa o amendă de până la 5.000 de dolari, în funcţie de umorul patrulei care o să te prindă. Pentru că o se te prindă, în mod cert. Până în prezent toţi amatorii de senzaţii tari care au vrut să intre în perimetrul bazei au fost, fără excepţie, prinşi. Fie că erau simpli lunatici ce umblau după OZN, sau spioni cu acte în regulă şi pregătire la case mari. 

 

Zona 51, este probabil, unul dintre cele mai bine păzite locuri de pe Pământ. Unii pretind că este chiar mai bine apărată decât Casa Albă şi Pentagonul luate împreună. Dar dacă nimeni nu a putut să pătrundă în Zona 51, cineva a ieşit şi a rupt tăcerea. Bob Lazar, omul de știință Majestic 12, care a făcut, pe data de 19 mai 1989, acum exact 30 de ani, dezvăluiri senzaționale, la televizor. Am mai povestit altădată despre Bob Lazar.

 

Declaraţiile lui Bob Lazar au stârnit o mulţime de luări de poziţie publice. Unii consideră că este vorba de o clasică „operaţiune de intoxicare” a opiniei publice şi după modul sofisticat de mixare al adevărului cu ficţiunea spun că poartă semnătura nobilă a unei „case mari”, NSA, armata personală a Preşedintelui. Dar ce avea de ascuns Guvernul SUA? Operaţinea „contras” şi „arme pentru Iran” tocmai fuseseră făcute publice şi nimic nu putea să abată copoii setoşi de sânge ai presei. Mai rămânea o bagatelă de 300 de miliarde de dolari cheltuiţi aiurea şi explicaţiile cum deveniseră cele 9000 de hectare de la Groom Lake proprietatea Guvernului federal.

 

„Gurile rele” spun că miliardele au fost cheltuite întradevăr aiurea într-o încercare disperată să se oprească destabilizarea Europei în anul 1989. Abia cînd spionii americani au aflat că nemţii promiseseră ruşilor 800 de miliarde de mărci ca să părăsescă Germania de Est, au realizat analiştii de la Langley şi Pentagon anvergura şi dificultatea problemei. Pe de altă parte, printr-o „regretabilă eroare” documentele prin care Guvernul SUA devenea proprietarul „bazei militare de la Groom Lake” nu au fost supuse spre aprobare Congresului, pentru că Zona 51, era aşa de secretă… că nu exista. Cum nu au mai existat nici cele 120 de miliarde de dolari consumaţi pentru „construirea şi amenajarea” Zonei 51.

 

Zona 51 atrage ca un magnet curioşii, spionii, sateliţii, interesul opiniei publice. Pentru că are rolul să protejeze adevărata „zonă supersecretă” care este Baza  Aviaţiei Militare Nellis şi care se află puţin mai la nord şi la vest pe o suprafaţă de aproape două milioane de hectare. Se crede că în prezent în bază lucrează circa 10 000 de oameni de ştiinţă, tehnicieni şi piloţi. Istoria bazei militare începe în iulie 1941 cînd poligonul din Nevada este denumit Army Air Forces Flexible Gunnery Scool. Un loc discret unde piloţii învăţau să folosescă armamentul de la bord în condiţii reale, de război. În 1947 poligonul este închis. Se redeschide în 1949, sub numele de „Nellis Air Force Base” în onoarea lt. William Nellis, un pilot de vînătoare care a avut multe victorii cu P-47 în al doilea război mondial, dar a fost ucis în acţiune, undeva pe cerul Europei în curs de eliberare, în decembrie 1944. Baza Nellis are o întindere, în prezent, de 3.026.700 acri şi acolo lucrează 1.050 persoane  civile şi 8.589 militari, plătiţi cu o soldă totală anuală de 473 de milioane dolari, evidență din anul 2018.   

 

Acolo s-au desfăşurat proiectele secrete „Galilieo”, „Aquarius”, „X-15”, „Bluefire” şi mai noul „Predator”, cât și toate proiectele de drone. Adică testarea şi echiparea cu arme ale avioanelor U-2, B-52, X-15, SR-71 şi F 117A Stealth Fighter cât și supersecreta dronă ”Ulysse”. Tot în Baza Nellis au loc simularea în condiţii de zbor reale ale posibilelor confruntări dintre avioanele americane şi avioanele de luptă cu care sunt dotate statele considerate inamici posibili. Adevărate lupte aeriene care nu de puţine ori înregistrează răniţi grav și chiar morți. Apoi la Centrul de Testare a Echipamentelor se lucrează cu tot felul de substanţe şi combustibili ciudaţi care nu  rareori   cauzeaza intoxicaţii din cele mai grave. Alţi morţi sau handicapaţi pe toată viaţa, dar… în condiţii de pace. Parcă este mai comod să dai vina pe extratereştrii. Oricum, ei sunt în Zeta Reticuli, la 37 de ani-lumină!

 

După baia de sânge din insulele Pacificului din al doile război mondial şi apoi din Vietnam, doctrina militară americană s-a schimbat spre obţinerea unui avantaj esenţial pe câmpul de luptă prin ştiinţa şi tehnologia militară şi evitarea contactului direct cu trupele inamice, obţinerea de succese tactice mai ales prin superioritatea absolută în aer. Şi, am aduga noi, şi în spaţiul cosmic.  Aşa au apărut prototipurile unor aeronave care seamănă foarte mult cu OZN.  Sau invers! „Aurora”, „Buzzard”, „Black Manta” sau „Suntan” pot oricând să fie considerate  drept OZN.  De aceea, cele mai multe „observaţii OZN” au avut loc lîngă Zona 51, adică lînga Baza Nellis, astfel că drumul NV 375 a fost botezat „şoseaua extratereştrilor”.

 

Zona 51, Hangar 18, Roswell şi OZN. Teoria conspirației, „comploturi” ale Guvernului SUA?   Doar „intoxicări” ? Oricum, Guvernul SUA nu a reuşit să-şi protejeze cea mai secretă bază pentru că, iată, și noi știm lista unităţilor militare şi a structurilor de la Baza Nellis : 414th Composite Training Sguadron (Red Flag); 5021st Tactical Operation Squadron (Aggressor); 4440th Figther Training Group; 4450th Tactical Group; 4477th TES Red Eagles; 549th Joint Training Squadron (Air Warrior); 552th Tactical Operation Force; 554th Combat Support Squadron; 554th Medical Group; 554th Operation Support Wing; 554th Support Group; Combat Rescue School; 66th Rescue Squadron; MH-60 Helicopter Operation; Phillips Laboratory Baloon Branch; USAF Air National Guard; German & Taiwanese Aircrew Training; Air Base Ground Defense; Nellis Flight Space Control; Eod Teams; Nellis Office Of Special Investigation; Nellis Dreamland Military Operations Area, Nellis Pahute Mesa Military Facilities. Și mai sunt câteva unități, dar sunt așa de secrete că nu există.

 

La 72 de ani de activitate, Baza Nellis se poate lăuda că are cele mai prestigioase unităţi de luptă şi antrenament din Armata Aerului a Statelor Unite. Simulări, fără accidente şi mai puţine războaie!  Oricum, militarii sunt ultimii care îşi doresc conflicte şi războaie.

 

Dar unde este, din punct de vedere politic corect, Zona 51 şi aeroportul OZN? Nu de mult, din punct de vedere istoric, asta însemnînd vara anului 2000, Preşedintele Clinton a recunoscut în faţa Congresului SUA existenţa „bazei de la Groom Dry Lake, cunoscută şi sub denumirea de Area 51”, dar a negat categoric că SUA ar deţine nave spaţiale extraterestre. Şi a terminat cu fraza aceea care îmi place aşa de mult, dar mă și neliniștește : „…pentru binele şi confortul spiritual al umanităţii, cred că este indicat să păstrăm deocamdată o discreţie absolută asupra unor evenimente şi date, dar cred cu toată convingerea că ora la care omenirea va fi pregătită se apropie cu repeziciune !”

 

Oare ce ni se ascunde, vedeți că teoria conspirației există!

 

Este ziua de naștere al lui Tarzan, Johnny Weissmuler,  un timișorean de etnie germană plecat în țara făgăduinței împreună cu părinții, dar care, după părerea lui Tarantino a jucat, în film, cel mai bine personajul mușchiulos din cărțile lui Edgar Rice Burroughs. Cum altfel, doar câștigase multe medalii la Olimpiadă! Așa că o să mă uit la filmele lui, alb-negru, cu religiozitate, regretând timpurile acelea simple, naturale. Sau, fiind ziua de naștere a apetisantei brazilience Morena Baccarin, împlinește și ea o vârstă, să-i spunem La Mulți Ani! O să o revăd în splendoarea ei juvenilă de la 20 de ani în serialul  ”Firefly” și filmul ”Serenity”, un SF decent care mi-a plăcut – și la timpul respectiv și îmi place și acum. Avea umor, ceea ce lipsește în prezent în industria filmului și a serialelor SF, sigur, exceptând ”The Orville” este distractiv, și, se pare, că, Seth MacFarlane mai găsește resurse și glume bune pentru al treilea sezon, care a început. Plouă în Prahova submontană. Vreme de citit cărți de poezie. S-a auzit că peste munte, spre Ialomița, au fost nenorociri, dar când nu sunt în România nenorociri? Bună întrebare!

 

Poate mâine o s-o ducem mai bine, este mereu această speranță, ea nu moare niciodată, doar este o altă zi!

 

☼     ♂      ♀

 

BERBEC   Weekend-ul îţi este favorabil în toate, dar trebuie să fii prudent, mai ales să te fereşti de incidente sau accidente cauzate de foc sau metal. Moderaţie în relaţiile cu semnele de pământ. Sâmbătă, în toata aceasta dorinţă de afirmare a eului, care se exprimă, nu trebuie să pierzi din vedere să ciuleşti urechile. În cele mai multe cazuri vorbele multe determina destainuiri şi mai şi… Duminică, simţul tău posesiv ţinut prea mult în frâu şi încăpăţânarea ta se pot răzbuna astăzi. Atenţie la discuţiile aprinse cu cineva din anturaj de la care vrei sa obţii ceva important. Până la urmă de voie, de nevoie, persoană în cauză poate să cedeze, dar nu vei obţine exact ce doreai.

 

 

 

 

TAUR  Ceea ce începi în această zi poate aduce rezultate.  Este bine să ceri un sfat competent, mai ales dacă doreşti să cumperi obiecte de folosinţă îndelungată. Nu uita de jucării, pentru mâine! Sâmbătă, dedică ziua lucrurilor obişnuite, de rutină. Este o perioadă furtunoasă. Cu toate că, până la urmă, se va vedea doar partea de deasupra a gheţarului, ca de obicei în astfel de poveşti.  Duminică, emoţional, tu te simţi dornic să te bucuri de deliciile perspectivei, aşa că poţi să stai mai mult pe acasă, cu cei pe care îi iubeşti, sau să pleci într-o scurtă (da, scurtă) vizită. Saturn, retrograd în Capricorn, întârzie din nou anumite lucruri, iar răspunsul pe care îl aştepţi se lasă şi el aşteptat… Nimic malefic. O întâlnire neaşteptată. Cineva te bănuieşte dar nu îndrăzneşte să zică nimic. Deocamdată…

 

 

GEMENI  O perioadă în care te descurci bine cu problemele de weekend. Poţi face mici schimbări de ambianţă, acasă, scurte călătorii. Sâmbăta – zi de cumpărături săptămânale, dar şi de cadouri! Sâmbătă profita si găseşte-ţi echilibrul interior si pacea sufletească de care ai atâta nevoie! Lasă ironiile şi cinismul măcar pentru perioada zilei de astăzi. Duminică nu mai face atatea mofturi, viaţa este complicată şi fără sa o faci tu şi mai complexa. Stelele spun sa dai dovada de bun-simt şi modestie! Măcar astăzi. Prietenii te cauta să-ţi împartaşească problemele lor. Vremea capricioasă şi vremurile aiurea ţi se par probleme infinit mai grave decât micile lor intrigi.  

 

RAC Eşti convingător şi inspirat şi îţi alegi cu talent vorbele. În această ultimă zi de mai eşti gata să-ţi susţii interesele mai mult decât în toată luna. Cei din juul tău sunt impresionaţi! Sâmbătă nu rata ocaziile din cauza încăpăţănării sau a prudenţei caracteristice zodiei.  Trebuie să ai încredere în promisiuni, dar nu te implica total. Limitează-te doar la activităţile de rutină, pentru că ziua este incertă pentru promovarea propriilor interese.  Duminică relaţiile sentimentale sunt bine aspectate, însă. Calităţile tale magnetice şi carisma te avantajează, foloseşte-le, cel mai probabil şi cel mai indicat, în domeniul relaţiilor sentimentale. Nu amesteca, însă, plăcutul cu utilul. Nu-ţi fă planuri pe termen lung, ca să nu zăpăceşti familia şi să confunde ficţiunea cu realitatea.

 

LEU   Evită nerăbdarea şi graba, mai ales în ultima parte a zilei. Se poate să primeşti niste veşti şi să te nelinişteşti din cauza unor probleme de familie sau de relaţii sociale, de anturaj. Sâmbătă poate fi un termen, sau un prag. Dacă este vorba de o întâlnire importantă, atunci astăzi este ziua. Ceva se poate întâmplă – mare atenţie la călătorii sau deplasări. Dacă eşti precaut, vigilent şi prudent – totul este foarte bine. Duminică evită locurile aglomerate, spaţiile deschise, curentul şi datoriile. Oferă respect celor mai bine plasaţi ca tine pe scara socială pentru că omul superior ascultă, omul materialist trăncăneşte, înţeleptul configurează – spune înţeleptul chinez.

 

 

FECIOARĂ   Sănătatea nu e afectată, dar este bine să dai dovadă de prudenţă şi să eviţi umezeala şi curentul.  Magnetismul personal e în creştere, în weekend poţi lămuri unele situaţii sentimentale.  Sâmbătă eşti într-o uşoară pierdere de energie. Supraveghează-ţi sănătatea şi în special alimentaţia. Mâncarea naturală, fructele, mierea şi ceaiurile din plante iti refac vitalitatea! Duminică ai oarece probleme de rezolvat.  Dacă vezi că nu te descurci, cere ajuror, nu intra în criză de timp. Pentru asta sunt făcuţi prietenii şi părinţii. Deci, este momentul sa-ti faci prieteni şi să fii în termeni excelenţi cu familia, pentru ca s-ar putea sa ai nevoie de sprijinul si ajutorul lor binevoitor, poate chiar în curând.

 

 

BALANŢĂ   În weekend nu te implica în conflicte cu semnele de apă. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil.  Atenţie la cumpărături! Limitează cheltuielile la strictul necesar. Sâmbătă este ziua noutăţilor.  Atât în sensul de veste, informaţie, sau eveniment social cât şi cu înţelesul de obiecte, imagini şi oameni noi, poate noi simţăminte şi sentimente. Duminică nu trebuie să schimbi nimic din ceea ce aveai de gând să faci, urmează-ţi planurile ca şi când nu s-ar fi întâmplat nimic. Să schimbi planuri vechi înseamnă inconsistenţă nu promovarea noului. Întâlneşti pe cineva, aproape din întâmplare, o nouă relaţie de dragoste sau reprinderea unei legături mai vechi.

 

 

SCORPION    O perioadă favorabilă pentru discuţiile şi reuniunile de familie, sau o seară plăcută cu prietenii. Simţi că eşti aproape de o reuşită, în acest weekend pregăteşte ultimile detalii… Sâmbătă, o zi perfectă ca să faci planuri de viitor şi să iei deciziile necesare. Pe total o zi activă, poate chiar prea activă, aşa că trebuie să eviţi graba şi nerăbdarea. Lucrările s-au aglomerat din nou, ai mult de munca si niciun chef. Duminică, la prânz, poate este bine să-ţi îndulceşti viaţa aşa că oferă-ţi o prăjitura şi poate ieşi pe seară la un film şi la un suc in oraş. Până la urma în urma efortului făcut o să simţi o oboselă interesantă, dacă nu chiar plăcută. O sa visezi frumos şi colorat…

 

 

SĂGETĂTOR   Cu toată vremea capricioasă ai un moral de invidiat! O perioadă agreabilă pe care o parcurgi cu zâmbetul pe buze şi cu o atmosferă plăcută. Cadourile cumpărate pentru copii te bine dispun! Sâmbătă, trebui să-ţi temperezi gama simţămintelor pentru că eşti într-o perioadă de hipersensibilitate. Păstrează-ţi calmul, farmecul şi stilul de viaţă. Duminică configuraţia planetelor iţi prezice relatii cordiale şi armonioase cu semnele de aer şi apa şi mai puţin favorabile cu zodiile de foc şi pamant. Chiar nu merită să te consumi pentru cineva care este superficial şi neserios. Mai bine du-te la cumparaturi în mall, supermarket, sau la o cafea şi un suc cu prietenii.

 

 

 

CAPRICORN    Cauţi, în weekend, persoane plăcute din familie, din anturaj, cu care să te simţi bine şi să-ţi împărtăşeşti gândurile. Ai nevoie să-ţi verifici valorile personale şi alegerile tale! Poţi folosi această zi de sâmbătă ca să-ţi faci un bilanţ al lucrurilor pe care le ai de făcut. S-ar putea să ai nevoie de ajutor! Daca este vorba de treburi casnice nu te speti, pune-i pe toţi la treaba! Duminică, Mercur, din Gemeni, relativ bine aspectat, te ajută să-ţi focalizezi atenţia către o lista de prioritaţi şi să comunici decent fiecăruia ce are de făcut, ca să nu se mai intre în obişnuita criză de timp. Ca să rezolvi conflictul şi să aplanezi bârfele pe seama ta, trebuie să apelezi la un intermediar neutru, dar bine intenţionat.

 

 

VĂRSĂTOR   Perioada acestui weekend te ajută să te înţelegeţi mai bine cu cei dragi, apropiaţi, cu familia, cu prietenii. O veste pare că te interesează. Domeniul sentimentale e aspectat favorabil. Sâmbăta aceasta ai simţăminte pastelate şi suave. Aşa că te poţi duce la cumpărături, ca să te enervezi de creşterea preţurilor. Duminică, până la urmă cu toată activitatea tensionată, este o perioadă pentru reflecţii calme şi meditaţii liniştite şi puţină distracţie în mijlocul acestei „activităţi” susţinute.

 

 

PEŞTI   În acest weekend supraveghează tonul vocii tale şi vorbele cu două înţelesuri. Comunicarea este afectată, mai bine vorbeşte puţin, clar şi precis. Peştii sunt vieţuitoare foarte tăcute! Sâmbătă, fii mai “zen”, relaxează-te! Este cazul să nu mai fii aşa de încordat şi de tensionat.  Relaxeaza-te şi încerca să nu mai porti de grijă altora, mai ales că, până la urmă, nu stă în puterea ta să le rezolvi toate problemele. Duminică este o perioadă de timp care propice pentru planuri de viitor. O veste bună, sau cel puţin aşa pare. Un incident neplăcut în a doua parte a zilei poate fi evitat cu prudenţă şi respectarea regulilor, mai ales de circulaţie!

 

horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop