Evenimentul Zilei > Horoscop > Horoscop, 14 octombrie 2021. Posibile discuţii aprinse cu cineva de la care vrei sa obtii ceva important
Horoscop, 14 octombrie 2021. Posibile discuţii aprinse cu cineva de la care vrei sa obtii ceva important

Horoscop, 14 octombrie 2021. Posibile discuţii aprinse cu cineva de la care vrei sa obtii ceva important

Te-ai decis să faci lucrurile să se mişte. Norocul e de partea ta. Poţi să rezolvi în mod convenabil câte ceva din grijile tale. Dar grijile tale nu corespund cu sarcinile de serviciu!

BERBEC    Ești într-o formă bună, ești optimist și problemele nu îți par grele. Dar nici chef de muncă nu ai, poate unde e Sf Parascheva! Poţi să-ți faci o listă cu ”to do” pentru pregătirile de iarnă! Oferă circumstanţe atenuante. Iartă ca să fii şi tu iertat. Treburile neterminate trebuie analizate şi dacă se poate, gandeşte-te cum sa le finalizezi. Nu incepe astazi proiecte sau afaceri noi. Evită discuţiile tranşante, pentru că pe orice subiect ar fi – astăzi nu eşti suficient de convingător.

TAUR    Dimineaţa pare liniştită, cu o ciudată impresie de ”déjà vu”. Reușești să împaci pe toată lumea din jurul tău, fără să faci promisiuni greu de respectat. Nu pleca la drum, mai ales pe seară! Ai intrat într-o rutina care te protejează dar nu te motivează – asta dacă jumătate de zi munceşti pentru alţii.  Afacerile personale şi cele amoroase sunt, însă, bine aspectate. Trebuie să fii mai informat, găseşte alte surse decât cele pe care le ai acum. Încearcă, dacă îţi serveşte la ceva, să ai o perspectivă mai îndepărtată asupra ultimelor evenimente în care ai fost implicat, cu sau fără voia ta.

GEMENI   Sunt favorizate numai activităţile de rutină, evită orice schimbare de program sau de tabiet. Tacerea este mai importantă, uneori, decât un discurs elocvent, absenţa înseamnă dezaprobare. Dacă ai unele probleme cu bancile, sau de natură financiar-bancară, nu ezita să insişti cât poţi. Tenacitatea ta poate va fi răsplătită. Posibile discuţii aprinse cu cineva de la care vrei sa obtii ceva important. Stelele iti dau reusita daca esti suficient de logic. In general vorbind, mai multe planete şi indicatori astrologici îţi îţi sunt favorabili.

RAC  O zi obositoare, densă.  Onorează promisiunile făcute. E joi, ziua lui Jupiter, supraveghează cu atenţie cheltuielile. Nu lua decizii importante. Relaxeză-te seara, poate la un film nou, poate muzică bună. Profesional treburile par să meargă mai bine. La fel si amorul. Dar astăzi nu prea eşti „rezonabil”. Adică ai idei preconcepute, dar nu eşti deloc nervos. Nu vrei să fii nervos şi frustrat ceea ce este foarte bine. La serviciu, sau unde îţi desfăşori activitatea, astăzi trebuie să dai dovadă de mare abilitate. Sunt anumite „capcane” care te pândesc, dar cu profesionalism şi cu prudenţă o să dejoci orice aspect nefavorabil.

LEU    O zi favorabilă, pentru că eşti în stare să depășești aproape toate problemele pe care le întâlneşti. Totuşi, încearcă să discuţi mai mult, să afli interesele şi motivările celor din jur. Sunt favorizate domeniile vieţii în comun, lucrurile pe care le împarţi cu dragoste şi plăcere cu cei dragi.   Daca ai de făcut deplasari sau calătorii azi este ziua – adică astăzi este ziua în care poţi începe călătoria, sigur, dacă nu ai plecat ieri şi astăzi eşti deja pe drum! Schimba locul şi iti schimbi si norocul. O veste care te interesează, probabil pe seara – încă nu poţi să-ţi dai seama dacă este bună, sau cât de bună este!

FECIOARĂ   Fereşte-te să iei decizii bazându-te numai pe informaţiile aduse de cei care „îţi cântă în strună”.  Ar trebui să îți lărgești orizontul informațiilor. Sau, măcar o informaţie onorabilă! Ceva te deranjează. Poate fi vorba de o admiraţie excesivă care se transformă în „deochi”, poate chiar un atac psihic… Aiureli! Seara placuta cu accente de eveniment social. Cooperarea cu noii tai parteneri sau colegi incepe să-şi arate dividentele. Până la urmă, cu toate derapările “psiho”, o zi plăcută, plină, bine aspectată sentimental.

BALANŢĂ  O zi mai puţin favorabilă în ceea ce priveşte munca. Seara o poţi petrece în mijlocul familiei şi al prietenilor reflectând asupra modului cum schimbarea anotimpului influenţează viaţa ta. Amorul, de asemenea, este bine aspectat. Profită de favorurile stelelor şi comunică cu anturajul. S-ar putea să ai surprize plăcute. Perioada îţi este favorabilă, acordă mai mult timp familiei, prietenilor vechi, te vei simţi foarte bine depănând amintiri frumoase. Si aşa poate să-ţi vină o idee noua, sau să-ti aminteşti de o relatie folositoare. In definitiv pentru ce ai amintiri, dacă nu le foloseşti!

SCORPION  Evită deciziile care duc la schimbări majore. Nu judeca cu asprime colegii, sau prietenii. Unele lucruri, sau persoane pot întîrzia din cauze obiective, din cauza condiţiilor meteorologice. Astăzi sunt favorizaţi nativii care activează în servicii publice sau administraţie şi de asemenea cei care, de fapt foarte puţinii, cei care încă mai produc marfă. Se apropie nişte termene sau obstacole şi ai chef de orice numai de asta, nu! Concentreaza-te acum, ca să te distrezi dupa. Nu-ți face proiecte grandioase pentru acest weekend – du-te la pescuit, dar nu știu dacă este în sezon, sau nu!

SĂGETĂTOR  Dimineaţa tragi de tine, iar vremea monotonă de toamnă te adoarme la loc. O veste te trezeşte brusc pentru că este ceea ce te interesează. Comunică, clar, ceea ce doreşti de la cei din jur! Conjunctura iţi indica să nu te repezi sa tragi concluzii gresite, sa ai suficienta rabdare, pentru ca lucrurile se vor lamuri. Azi configuratia astrala iti ofera prilejul sa inchei unele lucrari sau situatii mai vechi si sa lamuresti unele aspecte ale sentimentelor tale. Este momentul să-ţi faci prieteni din anturaj, pentru ca s-ar putea sa ai nevoie in curand de sprijinul si ajutorul lor competent. Viitorul iti zambeste, trebuie sa laşi un pic comoditatea şi să fii mai harnic. Puţintică răbdare!

CAPRICORN   Aspecte favorabile legate de domeniul emoţional. O posibilă surpriză plăcută, poate o întâlnire neaşteptată cu o persoană din trecutul tău. Zi de realizări profesionale, sau financiare. Anumite evenimente şi o justă evaluare a situaţiei te fac să preţuieşti încă o dată ajutorul colegilor şi a prietenilor adevăraţi şi să dispreţuieşti din nou pe inamicii personali sau conjuncturali.  Iartă, dar nu uita şi nu trebuie să faci mereu aceiaşi greşeală: cea cu încrederea nelimitată în oameni, în partea lor bună şi cinstită.

VĂRSĂTOR   Te-ai decis să faci lucrurile să se mişte. Norocul e de partea ta. Poţi să rezolvi în mod convenabil câte ceva din grijile tale. Dar grijile tale nu corespund cu sarcinile de serviciu! Un proiect început acum câteva zile începe să ia amploare şi îţi solicită participarea ta din ce în ce mai mult. În a doua parte a zilei, o perioadă foarte bună pentru spectacole, pe net, sau vizite sociale la prieteni cu influenţă, sau pur şi simplu să te simţi bine – acest lucru nu are preţ!

PEŞTI  Eşti suprins favorabil de atitudinea persoanelor din jurul tău. Este chiar o surpriză climatul politicos şi cordial, profesionist şi competent. Apoi, îţi dai seamă că au mare nevoie de tine! Un prilej excelent sa pui la punct unele probleme legate de casă, cămin, familie, sau proprietati. Suna-ţi prietenii, aşa, să vezi ce mai fac! Astăzi, pe seară, te simţi bine şi ai vrea să-ţi depasesti conditia sau sa incepi ceva nou, orice – chiar de azi! Totusi, atenţie la deciziile importante, în special la asocierea cu noi parteneri, atât în afaceri, dar mai ales în dragoste.

Publicat in categoriile: Horoscop
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: