Hizo l-ar fi vrut mort pe Colţescu

Hizo l-ar fi vrut mort pe Colţescu

Arbitrul a dezvăluit ce "urare" i-a făcut "Dulăul". Craioveanul i-a încăierat din nou pe Porumboiu şi Crăciunescu.

Arbitrul Sebastian Colţescu, "centralul" care a condus meciul Gaz Metan Mediaş - FC Vaslui, scor 1-1, disputat luni, i-a încăierat din nou pe Adrian Porumboiu, patronul "galben-verzilor", şi pe Ion Crăciunescu, şeful CCA.

"E inadmisibil ce-a făcut Colţescu. L-a eliminat pe Papp absolut gratuit. Este labil psihic. De când am auzit că a vrut să se sinucidă, mi-am dat seama că nu mai poate fi arbitru", a urlat antrenorul Viorel Hizo după meciul de la Mediaş.

"Colţescu a făcut meciul praf. El este corupt până în măduva oaselor. Am dovezi. La un meci al lui Dinamo, Borcea a intrat în vestiar şi i-a spus: «Bă, nenorocitule, eu îţi iau Mercedes şi tu mă furi?». Sunt convins că el a arbitrat cu lista de jucători care trebuie suspendaţi în buzunar. Arbitrii fură mai rău în «era Crăciunescu» decât înainte", a completat Adrian Porumboiu.

"Să chemi şi Spitalul 9"

În replică, Sebastian Colţescu a evocat un episod petrecut la finalul meciului FC Vaslui - Ceahlăul (scor 1-2), din etapa a 4-a.

"Domnul Hizo mi-a spus că mai bine muream când m-am aruncat pe geam. Viorel Hizo a intrat în cabină şi a sărit să-l strângă de gât pe Andrei Constantinescu, asistentul meu", a spus Colţescu. Andrei Constantinescu nu a confirmat varianta lui Colţescu. "Hizo a venit în cabină. S-a ridicat tonul, mi-a spus că putea să îmi fie bunic... Nu m-a strâns de gât. Nu ştiu de ce Sebi a spus asta", ne-a declarat ieri Andrei Constantinescu.

Ion Crăciunescu a spus că Porumboiu trebuie să-şi probeze acuzaţiile la DNA. "Când anunţă DNA-ul, să cheme şi Spitalul 9 pentru Colţescu", a tunat Porumboiu. "Arbitrul ăsta este labil psihic. De când am auzit că a vrut să se sinucidă mi-am dat seama că nu mai poate fi arbitru." VIOREL HIZO, antrenorul echipei FC Vaslui