Evenimentul Zilei > International > Nou caz de HĂRŢUIRE! Prezentatoare Fox News acuză: Trump a încercat să mă sărute. Casa Albă DEZMINTE
Nou caz de HĂRŢUIRE! Prezentatoare Fox News acuză: Trump a încercat să mă sărute. Casa Albă DEZMINTE

Nou caz de HĂRŢUIRE! Prezentatoare Fox News acuză: Trump a încercat să mă sărute. Casa Albă DEZMINTE

Juliet Huddy, fostă prezentatoare a Fox News, a povestit la un post de radio american cum a fost hărţuită de preşedintele Donald Trump, care era deja căsătorit cu Melania şi cum a sărutat-o pe gură.

O poveste care vorbeşte despre o invitaţie la masă în doi, la Trump Tower, care, potrivit lui Huddy fusese hotărâtă pentru a discuta de o posibilă participare la cunoscutul reality show, The Apprentice, pe care Trump îl conducea. Înainte de a se saluta, când se aflau în lift, preşedintele ar fi încercat s-o sărute.

"În loc să mă sărute pe obraz, s-a apropia tmult de mine pentru a mă săruta pe gură – a povestit femeia -. Nu mă simţeam ofensată, dar mi-am zis : O, Doamne!''. Câţiva ani mai târziu, pe platoul unei transmisii a postului pentru care lucra Huddy, el ar fi glumit, zicând că a fost respins.

Casa Albă a dezminţit povestea femeii, ca răspuns la o cerere de clarificare venită din partea Buzzfeed. Femeia a confirmat cele spuse, clarificând însă faptul că nu s-a simţit ''ameninţată'' de cele ce s-au întâmplat. În trecut cel puţin 20 de femei au povestit că au suportat hărţuiri şi abuzuri din partea actualului preşedinte american.

În 2011, potrivit Il Giornale,  Fox News a ajuns la un acord cu Huddy pentru o acuzaţie de hărţuire împotriva cunoscutului prezentator Bill O'Relly, pe care l-a acuzat de a fi încercat s-o sărute în timp ce ea se găsea acasă şi despre ''telefoanele nepotrivite'', adăugând şi faptul că a fost dată afară din show, cu toate rezultatele pozitive, tocmai fiindcă l-a refuzat.