„Deși este la Hollywood probabil îi va fi dificil să găsească un rol potrivit. Bănuiesc că va lipsi mai mult decât oricând de acasă și se va simți puțin neputincios, referindu-mă la eforturile pe care ceilalți membri ai familiei regale britanice le-au făcut pentru a ridica moralul în pandemia coronavirusului. ”, a explicat expertul, potrivit express.co.uk.

Meghan și Harry s-au mutat în Los Angeles după ce Canada a început să blocheze intrările pe măsură ce pandemia coronavirusului a pus stăpânire pe America de Nord.

Tranziția în America nu a fost una ușoară, deoarece a ieșit la iveală faptul că nepotul reginei nu va putea lucra în SUA fără carte verde.

Fostul Ducele de Sussex ar putea obține o viză obișnuită B1 sau B2 după mutarea sa la Hollywood la începutul acestei luni.

Chiar dacă potențial Harry s-ar fi aflat într-o viză diplomatică A1, nu i-ar permite să lucreze, altfel decât într-o instituție guvernamentală sau diplomatică.

Pentru a obține o carte verde, prințul are trei opțiuni, încadrearea în categoria abilităților extraordinare, să fie „sponsorizat” de soția sa sau să fia ajutat de o entitate americană.

După trei ani pe o carte verde, Harry este eligibil pentru a deveni cetățean american, dar acest lucru ar însemna că va trebui să renunțe la statutul său dinastic de pretendent la tron.