Evenimentul Zilei > Politica > HAOS ÎN PSD. Numai la LOVITURA ASTA nu se aştepta DRAGNEA
HAOS ÎN PSD. Numai la LOVITURA ASTA nu se aştepta DRAGNEA

HAOS ÎN PSD. Numai la LOVITURA ASTA nu se aştepta DRAGNEA

PSD pare să fi rămas în pană de idei în ceea ce privește înlocuirea lui Sorin Grindeanu, cu doar o zi înainte de votarea moțiunii de cenzură.

Mihai Fifor, liderul senatorilor PSD, a fost întrebat ce va face dacă i se va propune funcţia de premier, el fiind considerat de surse din interiorul partidului favorit să îl ia locul lui Grindeanu.

Ce MESAJ i-a TRANSMIS Iohannis lui Dragnea? CLASIC DE COTROCENI

În aceste condiții, Fifor susține că nu dorește această funcție, dar asigură că moțiunea de cenzură va trece votul de miercuri. "Nu vă pot spune foarte multe. Eu nu vreau să fiu premier și nici nu mi s-a propus această funcție. Îmi doresc doar ca după ziua de mâine țara să revină normalitate", a spus Fifor la Antena 3. 

Mihai-Viorel Fifor  are 45 de ani, este senator de Dolj, preşedintele Comisiei pentru transporturi şi energie şi conduce PSD Craiova din 2010. În martie 2014, Fifor a fost ales preşedintele Comisiei parlamentare de anchetă privind terenurile de la Nana. 

Declarația de avere a lui Mihai Fifor

Potrivit unei declarații de avere din 2016, el deținea o casă de 150 mp în Ișalnița (Dolj), un autoturism Dacia Logan, un cont la BRD în valoare de 49.840 RON, și acțiuni la Fondul Proprietatea în valoare de 116,396 lei. La capitolul datorii, Mihai Fifor are un credit la Volskbank de 17.170 de euro (scadent în 2031) și un contract de credit auto scadent în 2017, de 43.500 RON.

Dragnea şi Tăriceanu au fost DEMOLAŢI DE CTP. Este cel mai DUR ATAC pe care jurnalistul l-a dedicat unor politicieni