Evenimentul Zilei > Politica > Dragnea şi Tăriceanu au fost DEMOLAŢI DE CTP. Este cel mai DUR ATAC pe care jurnalistul l-a dedicat unor politicieni
Dragnea şi Tăriceanu au fost DEMOLAŢI DE CTP. Este cel mai DUR ATAC pe care jurnalistul l-a dedicat unor politicieni

Dragnea şi Tăriceanu au fost DEMOLAŢI DE CTP. Este cel mai DUR ATAC pe care jurnalistul l-a dedicat unor politicieni

Cristian Tudor Popescu a criticat aspru încercarea nereușită de „troc” dintre Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu și reprezentanții UDMR.

"Spunea domnul Dragnea: "Nu vând Transilvania!" E adevărat, nu vinde Transilvania, ci vinde România. Ziua de 15 martie reprezintă umilirea, discreditarea și, în ultimă instanță, uciderea și masacrarea românilor de către maghiari, când s-a încercat anexarea cu forța a Transilvaniei de către Ungaria. N-au decât să sărbătorească ce doresc.

ȘOC pentru PSD! Veste de a Guvernul GRINDEANU

E problema lor, o fac, lucrul acesta este îngăduit, dar în clipa în care ea e oficializată de statul român pe același plan cu sărbătoarea națională a Zilei României, acest lucru este inacceptabil.

Pactul cu UDMR

Social-democraţii au anulat şedinţa parlamentară în care ar fi trebuit să dezbată o serie de proiecte legislative menite sä acorde mai multe drepturi minorităţilor naţionale. Decizia politică a PSD vine în contextul în care social-democraţii ar fi bătut aseară palmă cu UDMR că maghiarii să participe la demiterea premierului Sorin Grindeanu la schimb cu susţinerea PSD pentru proiectele dorite de UDMR. 

Şedinţa comună a comisiei juridice, a celei pentru drepturile omului şi a celei pentru administraţie publică din Camera Deputaţilor a fost anulată, marţi, prin SMS, de către liderii PSD. Membrii UDMR an plecat vizibil iritaţi de la lucrările comisiei.

PSD a RUPT ACORDUL cu UDMR. Grindeanu REVINE în cărți!