Înaintea debutului la Singapore, constănțeanca și-a caracterizat adversarele din Grupa Roșie.

„Când am ajuns aici am spus că nu am preferințe la grupă, pentru că toate joacă bine. Am picat într-o grupă grea, din punctul meu de vedere, dar și cealaltă este grea. Le știu foarte bine pe toate trei și va fi, probabil, un avantaj că le-am întâlnit așa de des; dar fiecare meci a fost greu contra lor și nu-mi va fi ușor nici acum. Am încredere, sunt destul de pozitivă și cred că am jocul potrivit să le înving.

Kerber este o jucătoare solidă, puternică fizic, aleargă foarte mult, loviturile ei cu mâna stângă nu-s deloc ușoare pentru că efectul vine invers, pot să atac un pic mai mult serviciul ei. Va fi un meci interesant, mai mult fizic, mă simt destul de pregătită, bine pe picioare, ca să fac față.

Keys este o jucătoare total diferită, lovește puternic, nu se deplasează atât de bine precum Kerber, însă loviturile ei sunt mult mai puternice. Are un serviciu foarte puternic și va trebui să stau bine la retur. Nu am prea multe de făcut contra ei, nu pot să lovesc atât de tare cum lovește ea. Va trebui să joc smart-aggresive cum zic eu, ca să o fac pe ea să încerce cât mai multe lovituri riscante.

Cibulkova se mișcă bine, lovește repede, joacă repede, îi place să ia mingea foarte devreme. Am avantaj că am câștigat contra ei anul acesta, dar a fost pe zgură. Va fi altă poveste și cred că am jocul potrivit să câștig din nou contra ei”, a spus Simona pentru treizecizero.ro.

Rezultate directe cu adversarele din Grupa Roşie:

Simona Halep vs Angelique Kerber 4-3
Simona Halep vs Madison Keys 4-1
Simona Halep vs Dominika Cibulkova 2-3

 

Te-ar putea interesa și: