Evenimentul Zilei > Actualitate > Cât va plăti Halep pentru ieșirea nervoasă din meciul cu Dodin. Liderul WTA nu regretă gestul de la Miami
Cât va plăti Halep pentru ieșirea nervoasă din meciul cu Dodin. Liderul WTA nu regretă gestul de la Miami

Cât va plăti Halep pentru ieșirea nervoasă din meciul cu Dodin. Liderul WTA nu regretă gestul de la Miami

Simona Halep, numărul 1 mondial, a reușit, aseară, să acceadă turul 3 de la Miami, după un meci senzațional făcut în fața lui Oceane Dodin.

Constănțeanca a debutat cu dreptul la Miami, după ce a învins-o pe franțuzoaica Oceane Dodin (locul 98 WTA), scor 3-6, 6-3, 7-5. Halep a avut parte de un meci dificil în fața sportivei din Hexagon, în timpul căruia românca a cedat nervos de mai multe ori. În „decisiv”, Simona și-a făcut praf racheta, motiv pentru care arbitrul de scaun i-a dat un avertisment jucătoarei noastre. Pentru acest gest, Halep va plăti o amendă în valoare de 2.500 de euro.

La conferința de presă de după meci, românca s-a amuzat mai mult pe seama acestui subiect, declarând că gestul făcut chiar a ajutat-o să se elibereze de stres: „Racheta s-a dus! I-am dat-o unui copil de mingi. A fost o recţie de moment şi cred că mi-a prins bine. Am fost foarte tensionată astăzi, se întâmplă să ai şi astfel de zile”.