Evenimentul Zilei > Actualitate > Hagi și-a serbat ziua de naștere în fotoliul de lider
Hagi și-a serbat ziua de naștere în fotoliul de lider

Hagi și-a serbat ziua de naștere în fotoliul de lider

„Regele” a împlinit, ieri, 52 de ani și a primit anticipat un cadou din partea elevilor săi: victoria în meciul cu Dinamo, care le-a consolidat dobrogenilor primul loc în clasament

Aniversare reușită pentru Gheorghe Hagi, care, ieri, a împlinit 52 de ani. Ziua de naștere l-a găsit pe „Rege” în fotoliul de lider al campionatului intern, la o zi după victoria obținută în fața celor de la Dinamo.

Au încheiat meciul în stilul unei echipe mari

Sâmbătă seara, FC Viitorul, formația patronată și antrenată de cel mai important fotbalist din istorie, a câștigat în Ștefan cel Mare, scor 2-1. Dobrogenii au fost conduși cu 0-1, după golul marcat de Dan Nistor (26), dar au avut forța să revină în repriza a doua, prin Kevin Boli (64) și Florinel Coman (78). Mai mult, finalul jocului a aparținut echipei lui Hagi, care i-a presat pe „roș-albi” în preajma propriei porți.


FOTO: Gică Hagi a împlinit, ieri, 52 de ani FOTO: FACEBOOK Astfel, Viitorul rămâne pe prima poziție a ierarhiei Ligii I și „Regele” începe să se gândească din ce în ce mai serios la marea lovitură: titlul intern. Revenirea din pauza competițională a scos la iveală două echipe aflate în situații diametral opuse.

„Concret, am arătat că avem valoare”

Dinamo a arătat ca o echipă și mai subțire decât în prima parte a sezonului, iar Viitorul a dat impresia unei grupări mature, pregătită să se bată cu orice adversar din Liga I. Gică Hagi nu și-a ascuns satisfacția, după evoluția din Ștefan cel Mare.

„Am venit târziu din pregătire, nu eram acomodați la temperaturile din România, de aceea am început mai greu. Ne-am sufocat în prima repriză, dar ne-am revenit în repriza a doua. Sunt mulțumit de toți jucătorii care au venit, important e că am confirmat că suntem o echipă puternică. A fost un meci cu ritm bun, cu momente bune, cu jucători care au arătat că au calitate. Concret, am arătat că avem valoare”, a spus „Regele”.

Ioan Andone, antrenorul echipei Dinamo, a fost confuz la final. Mai întâi, „Fălcosul” a spus că „roș-albii” au pierdut nedrept. Apoi, a afirmat că Viitorul a meritat punctele câștigate.

„Aș fi vrut să-i stric ziua”

„Trebuie să învățăm din aceste greșeli. Acum trebuie să câștigăm toate cele patru meciuri rămase. Intrarea lui Coman ne-a dereglat puțin. Am pierdut nemeritat puncte importante. Dacă ești profesionist trebuie să profiți de momentele importante ale jocului. Aș fi vrut să-i stric ziua de naștere lui Gică, dar până la urmă a fost mai bun ca noi. Merită locul pe care-l ocupă”, a spus Andone.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: