Evenimentul Zilei > Politica > BREAKING NEWS: S-a aflat DATA EXACTĂ când PICĂ Guvernul! Totul este gata de aplicare: „Vor fi consecințe!”
BREAKING NEWS: S-a aflat DATA EXACTĂ când PICĂ Guvernul! Totul este gata de aplicare: „Vor fi consecințe!”

BREAKING NEWS: S-a aflat DATA EXACTĂ când PICĂ Guvernul! Totul este gata de aplicare: „Vor fi consecințe!”

Deputatul PNL, Ovidiu Raețchi, a postat pe pagina sa personală de Facebook un mesaj prin care critică situația în care a fost adusă țara de către Partidul Social Democrat. Acesta consideră că următoarea moțiune de cenzură va avea mari șanse de reușită.

Deputatul PNL, Ovidiu Raețchi, a postat pe pagina sa personală de Facebook un mesaj prin care critică Partidul Social Democrat. Acesta consideră că PSD nu mai este în contact cu România reală și că va pierde la viitoarea moțiune de cenzură. 

“Concentrat pe luptele interne pentru funcții (deci bani publici) și pe bătălia cu justiția, PSD a pierdut în ultimele luni contactul cu România reală. Dragnea, Dăncilă, Vâlcov au reușit să exaspereze și să indigneze aproape pe toată lumea – inclusiv grupuri și categorii care nu îi respingeau din oficiu până acum. 

Se simte în aer o atmosferă de saturație similară cu cea din marile momente istorice ale ultimelor decenii. Oamenii din justiție au ajuns la capătul puterilor după continua peticire, ciunțire și „ievaluare” a domeniului lor. Polițistii și militarii au obosit de atâta incertitudine și amatorism – gandiți-vă numai că ministrul de Interne a fost păcălit de niște escroci că are un microfon în priză, că acesta crede că se spune „nume si pronume” și că, din punctul său de vedere, un buget cu 20% mai mare este un buget de 20 de ori mai mare. 

Profesorii sunt exasperați de improvizațiile din sistem și de colecția infinită de tâmpenii pe care le debitează Dăncilă. Părinții sunt iritați de mizeria din spitale și de modul în care sunt tratați copiii. 

Mediul de afaceri a fost agresat de cârpelile toxice ale lui Vâlcov. De mulți ani – poate de douăzeci – nu am mai văzut atâta indignare, atâta greațăpentru modul clientelar-sfidător în care se fac promovările în vârful ierarhiei administrative: o colecție bizară de personaje mondene a fost instalată în fruntea agențiilor statului.

Oricât de indiferent ar fi Dragnea la această profundă nemulțumire socială (Dăncilă oricum nu pricepe nimic), ea nu va rămane fără consecinte. Tot mai multe categorii sociale și profesionale își vor exprima nemulțumirile – lăsând să se vadă falimentul de ansamblu al guvernării. Pe măsură ce se apropie alegerile din 2019, majoritatea PSD-ALDE va continua să se surpe în Parlament, prin noi și noi plecări. 

Cabinetul Dăncila nu va supraviețui următoarei moțiuni de cenzură, care își va face efectul la finalul Președinției rotative a României (deci fără implicații asupra responsabilităților noastre europene).

Oricât de grea pare lupta acum, oricât de gonflată apare azi puterea lui Dragnea, PSD e aproape de capătul drumului. E suficient să ieși pe stradă ca să înțelegi asta – că au mințit, au jignit și au afectat aproape orice român care nu face parte din cercul lor de interese. Și că oamenii nu îi mai suportă pentru asta.”, a scris deputatul PNL Ovidiu Raețchi..