Cozmin Gușă: „Alina Mungiu Pippidi este cel mai puternic aliat al lui Dragnea"
Editura Evenimentul si Capital

Cozmin Gușă: „Alina Mungiu Pippidi este cel mai puternic aliat al lui Dragnea"

Autor: | | 0 Comentarii | 5936 Vizualizari

Consultantul politic Cozmin Gușă a vorbit, într-o intervenție telefonică despre rolul pe care Alina Mungiu Pippidi o are în relația cu Liviu Dragnea și cu PSD

„Eu o tot analizez pe Alina Mungiu Pippidi pentri că merită, având în vedere trecutul său, merită să fie analizată şi nu spun vorbe mari, dar ca să ne şi distrăm că totuşi este o după-amiază de vară, bine, ne distrăm amar, în România s-a produs fenomenul Piteşti, în urma experimentului Piteşti. A fost cel mai groaznic experiment de torţionare psiho-sociologică, asupra unui număr de vectori. Comuniştii de sorginte stalinistă, în închisoarea din Piteşti, i-au torturat practic şi oamenii au fost obligaţi să îşi schimbe părerile.

Astăzi am putea vorbi de experimentul Pippidi. Parcă Alina Mungiu Pippidi ar fi fost supusă brusc unui proces de reeducare similar, în care o doamnă, emitea conform principiilor democraţiei liberale şi dintr-o dată, în ur,a unui posibile acţiuni de torţionare psihologică, s-a întâmplat ceva.

Fenomenul este absolut spectaculos şi am văzut, nu neaparat să o analizăm pe Alina Mungiu Pippidi, ci ca să vedem cum un om, cu un trecut consistent, ajunge să sufere o astfel de fractură majoră, nu doar a discursului public ci şi a gândirii.

Întrebarea ar fi: ce e cu doamna? Pentru că astăzi, Alina Mungiu Pippidi a devenit, în ultimele luni, cel mai consistent şi important aliat al lui Liviu Dragnea şi al lui PSDragnea", a declarat Cozmin Guşă, la Realitatea Tv.

„Cu Alina Mungiu Pippidi, având în vedere reţeaua sa, elevii săi, oamenii pe care i-a lansat, treaba este mult mai gravă şi ea se constituie astăzi, în mod evident, în cel mai important aliat de opinie al lui Dragnea şi al PSDragnea, în cel mai important vector de emisie anti-justiţie şi pro baroni. Nimeni nu mai poate să conteste această alianţă publică asumată prin discurs, între Alina Mungiu Pippidi şi ceea ce înseamnă guvernarea lui Dragnea.

Eu nu am ascuns niciodată discuţiile mele cu şefii de servicii secrete, atât pre 89 cât şi post 89. Am făcut-o din dorinţa de a mă informa, de a afla cum stau treburile. M-am bucurat fie de interesul lor, fie de simpatia lor şi am reuşit să aflu lucruri. Au fost diverse episoade, în care cel puţin pe doi dintre ei şi ţin minte aceste episoade, i-am chestionat despre Alina Mungiu Pippidi şi răspunsul a fost cam aşa: „nu e aşa cum pare”, lăsând să se înţeleagă, cu un zâmbet maliţios, că ar exista nişte relaţii cu diverse servicii secrete, care ar face-o să joace într-un film", a mai precizat consultantul politic.

"Am aflat multe informaţii care m-au lămurit şi cred că developarea acestor acţiuni prezente ale Alinei Mungiu Pippidi, nu se poate face decât în urma unei dezbateri.

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Politica

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate