Evenimentul Zilei > Actualitate > Grupul Maurer domină piața de imobiliare Brasov (P)
Grupul Maurer domină piața de imobiliare Brasov (P)

Grupul Maurer domină piața de imobiliare Brasov (P)

Găsirea unei locuințe reprezintă un obiectiv destul de dificil de dus la îndeplinire, mai ales pentru o familie tânără. Există mulți factori care cântăresc destul de greu în luarea deciziei, însă există și numeroși dezvoltatori imobiliari care se întrec în oferte. Dintre aceștia, s-a făcut remarcat de-a lungul timpului, atât pe piața de imobiliare Brașov, cât și în întreaga țară, dezvoltatorul Maurer Imobiliare.

Prezentă de peste 10 ani pe piața imobiliară din România, compania Maurer Imobiliare a dezvoltat ansambluri rezidențiale în diverse orașe ale țării, oferind spre vânzare locuințe moderne, complet utilate. Printre realizările Maurer Imobiliare se numără cele peste 3500 de apartamente noi vândute, în trei ansambluri rezidențiale de referință. Calitatea si promptitudinea au reprezentat dintotdeauna valorile promovate de acest dezvoltator imobiliar, dovadă fiind și încrederea acordată de miile de familii ce și-au găsit mai ușor un cămin cu ajutorul acestei companii de imobiliare Brasov.

Proiecte de succes de pe piața de imobiliare Brașov

Pe bună dreptate, dezvoltatorul Maurer Imobiliare susține ideea de a transforma „casă” în „acasă” pentru orice familie. Indiferent dacă este vorba despre orașul Brașov, despre Sibiu, Cluj Napoca sau oricare altă locație în care Maurer lansează un nou proiect, rezultatele sunt de fiecare dată cele așteptate.

Printre cele mai de succes proiecte lansate de grupul Maurer pe piața de imobiliare Brasov se numără Avantgarden3 Brașov și Maurer Residence.

Dezvoltarea proiectului Avantgarden3 a cuprins 3 faze. Prima etapă a proiectului s-a încheiat în anul 2014 și a cuprins 1670 de apartamente, construite în blocuri cu regim de înălțime de până la 8 etaje. În vara aceluiași an a fost demarată și faza a II-a a proiectului, care includea construirea a 1200 de apartamente noi. Cea de-a treia etapă a debutat în vara anului 2016 și includea 700 unități locative de 1, 2 sau 3 camere, ori de tip duplex. Totalul de peste 3500 de locuințe noi a reprezentat astfel un obiectiv bifat cu succes de Maurer Imobiliare, un număr de peste 3000 de familii beneficiind deja de toate facilitățile oferite de Avantgarden3.

Zona rezidențială liniștită, cu acces facil la instituții, centre comerciale, școli, grădinițe și centre de divertisment a fost transformată de Maurer Imobiliare într-o comunitate de tip occidental, în care orice familie își poate găsi mediul perfect, acel loc pe care să îl numească „acasă”.

Maurer Residence, cel de-al doilea și cel mai nou proiect de pe piața de imobiliare Brașov, cuprinde un număr de 750 de apartamente, în 14 clădiri cu diferite regimuri de înălțime. Avantajele de care beneficiază cei care au ales Maurer Residence sunt aceleași ca și la oricare alt proiect ce a vizat realizarea de ansambluri rezidențiale de tip occidental.

Maurer Residence este amplasat în unul dintre punctele cheie ale Brașovului – zona Tractorul – și este un cartier cu 14 imobile de 4, 6 sau 8 etaje. Indiferent de preferințele viitorilor proprietari, locuințele disponibile reușesc să mulțumească din toate punctele de vedere. Calitatea materialelor este indiscutabilă, certificările germane atestă conformitatea construcțiilor cu standardele impuse, finisajele sunt de excepție, iar compartimentările locuințelor sunt diverse.

În funcție de numărul membrilor, familiile care aleg Maurer Residence pot alege între garsoniere, apartamente cu 2 și 3 camere, apartamente de tip duplex sau studio. Oricare ar fi opțiunea, facilitățile oferite sunt aceleași. Zona rezidențială nouă se află la doar 8 minute de centrul orașului și are în împrejurimi numeroase locuri de joacă, grădinițe și școli, dar și instituții, unități medicale sau centre comerciale.

Pe lângă prezența pe piața de imobiliare Brașov, Maurer Imobiliare a dezvoltat de asemenea proiecte rezidențiale și în alte orașe mari, precum Sibiu sau Cluj Napoca. Avantgarden3 Sibiu reprezintă astfel un alt proiect de succes, început în anul 2013, a cărui construcție a fost estimată la 5 ani. La finalul anului 2018, doritorii vor avea acces la peste 1800 de locuințe noi în cadrul acestui nou proiect rezidențial lansat de Maurer Imobiliare.

În ciuda faptului că debutul companiei Maurer Imobiliare avea loc în plină criză financiară, succesul nu a întârziat să își facă apariția. Cele 3 proiecte ambițioase aflate în curs de dezvoltare, peste 3000 de clienți mulțumiți și cele peste 3500 de locuințe vândute demonstrează dedicarea de care au dat dovadă experții Maurer Imobiliare.

Cei care doresc să găsească acel loc pe care să îl poată numi „acasă”, pot accesa oricând pagina www.maurerimobiliare.ro, unde pot găsi și datele de contact ale celui mai important jucător de pe piața de imobiliare Brașov și poate chiar din întreaga țară.