Evenimentul Zilei > Sport > Grecul Vassaras, primele decalrații date în calitate de șef al CCA
Grecul Vassaras, primele decalrații date în calitate de șef al CCA

Grecul Vassaras, primele decalrații date în calitate de șef al CCA

Grecul Kyros Vassaras, noul șef al Comisiei Centrale a Arbitrilor, a susținut, azi, o conferință de presă și a vorbit despre planurile pe care le are la CCA.

Kyors Vassaras a fost prezentat, azi, în calitatea de conducător al arbitrajului românesc. Elenul a spus că nu garantează că „fluierașii” autohtoni nu vor mai greși, dar a promis că va încerca să diminueze erorile.

Eu am o filozofie în ceea ce priveşte delegarea arbitrilor. Este la fel cu cea a antrenorilor. Cei mai buni arbitri vor oficia la mai multe meciuri decât ceilalţi. Deci cei mai buni jucători dintr-o echipă – în cazul nostru cei mai buni arbitri din federaţie – vor juca. Cei mai buni jucători fac greşeli. Ne aşteptăm ca şi cei mai buni arbitri să facă greşeli. Nu pot să vă promit că nu vor fi greşeli, dar pot să vă promit că încercăm să reducem numărul greşelilor, iar arbitri să facă mai puţine greşeli decât jucătorii”, a spus Vassaras.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.