Evenimentul Zilei > Actualitate > SCENA care le-a dat FIORI POLIȚIȘTILOR din GRECIA! DOI TURIȘTI s-au sinucis în urma unui RITUAL SATANIC
SCENA care le-a dat FIORI POLIȚIȘTILOR din GRECIA! DOI TURIȘTI s-au sinucis în urma unui RITUAL SATANIC

SCENA care le-a dat FIORI POLIȚIȘTILOR din GRECIA! DOI TURIȘTI s-au sinucis în urma unui RITUAL SATANIC

Polițiștii au făcut o descoperire sumbră pe insula Kefalonia, din Grecia. Doi turiști au fost găsiți morți în circumstanțe macabre, locul faptei fiind decorat în manieră ocultă.

ictimele sunt o tânără de origine bulgară, în vârstă de 23 de ani, și iubitul acesteia, un german în vârstă de 30 de ani.

 

Trupurile neînsuflețite ale celor doi ar fi fost găsite în Ajunul Anului Nou, conform presei locale. Anchetatorii au descoperit faptul că turiștii ajunseseră pe insula din Grecia la data de 26 decembrie 2017 cu o mașină care avea numerele de înmatriculare false, potrivit Observator.tv.

În camera închiriată de aceștia s-au găsit cuțite, lumânări și o pentagramă satanică. Polițiștii cercetează ipoteza unui ritual satanic. Se pare că este vorba de o sinucidere, conform presei locale. Tânăra și-ar fi luat viața cu un cuțit, după care iubitul ei s-ar fi înjunghiat cu un cuțit în baie.

Bulgăroaica Lilia Botuseva a fost dată dispărută de familia sa în luna iunie a anului trecut. Poliția a încetat căutările după tânără atunci când aceasta și-a contactat familia, transmițându-le că se află în orașul Erfur din Germania.

Cei cazați în aceeași locație ca victimiele au subliniat faptul că aceștia aveau un comportament bizar și nu și-ar fi părăsit deloc camera de la sosirea pe insulă, spre deosebire de ceilalți turiști..