Evenimentul Zilei > Actualitate > Moment incredibil la malul mării! O GRAVIDĂ a intrat să înoate, dar până să iasă a NĂSCUT! Ce s-a întâmplat cu bebelușul
Moment incredibil la malul mării! O GRAVIDĂ a intrat să înoate, dar până să iasă a NĂSCUT! Ce s-a întâmplat cu bebelușul

Moment incredibil la malul mării! O GRAVIDĂ a intrat să înoate, dar până să iasă a NĂSCUT! Ce s-a întâmplat cu bebelușul

Fotografii incredibile care surprind momentul în care o turistă gravidă a născut în Marea Roșie, aproape de stațiunea Dahab, din Egipt, au devenit virale pe internet.

Fotografiile făcute de Mohamed Elsaid de pe balconul hotelului pe care îl deține o înfățișează pe femeie, dar și pe soțul ei și pe un doctor, care poartă copilul de-abia născut.

Imaginile, care au fost publicate sâmbătă pe Facebook, arată medicul specialist în nașteri subacvatice împreună cu tatăl bebelușului, care transportă nou-născutul din apă. Într-una din imagini se observă cum copilul are încă cordonul ombilical atașat de placentă, iar aceasta se află într-un recipient din plastic.

Nepoata lui Mohamed Elsaid a postat imaginile pe rețeaua de socializare, scriind: „Mama a ieșit din apă după ce a născut”, potrivit IbTimes.

Femeia este o turistă din Rusia, care știind că urmează să nască cât mai curând și-a luat și doctorul cu ea în vacanță, după cum informează publicația britanică Daily Mail, care a precizat că, înainte de a intra în travaliu, mama a plecat să înoate.