Evenimentul Zilei > Actualitate > Grav accident pe DN 7. Două persoane au murit în urma impactului
Grav accident pe DN 7. Două persoane au murit în urma impactului

Grav accident pe DN 7. Două persoane au murit în urma impactului

Un impact deosebit de puternic între un autoturism și un TIR a făcut două victime, care și-au pierdut viața. Traficul a fost blocat.

Grav accident pe DN 7, produs luni dimineață, în județul Vâlcea. O mașină și un TIR au intrat într-o coliziune devastatoare, în urma căreia două persoane și-au pierdut viața. Evenimentul rutier a avut loc în localitatea Călimănești, după cum au anunțat reprezentanții de la Poliția Județeană (IPJ) Vâlcea. După acest accident, traficul a fost blocat în totalitate. Cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vâlcea au informat că două persoane au rămas încarcerate în mașină.

Victimele au rămas prinse în mașina distrusă. Nu au mai putut fi salvate după impactul deosebit e puternic

Atunci când au fost scoase din mormanul de fiare nu mai prezentau semne de viață și au fost declarate moarte de echipajul medical ce a ajuns la locul cu pricina. S-a intervenit cu o ambulanță și două autospeciale la acest accident.

Anunțul făcut de reprezentanții Inspectoratului Poliției Județene Vâlcea. „Traficul este blocat pe DN 7 Râmnicu Vâlcea -Sibiu, la kilometrul 199+800, în zona localității Călimănești”

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Româneinformează că traficul este blocat pe DN 7 Râmnicu Vâlcea -Sibiu, la kilometrul 199+800, în zona localității Călimănești, județul Vâlcea, după ce, în urma unui accident în care au fost implicate au autoturism și un autotren.

Victimele care și-au pierdut viața în acest accident: un bărbat în vârstă de 53 de ani și o femeia care avea 58 de ani

Se estimează ca traficul să se reia, în 45-60 de minute.” A fost anunțul făcut, luni dimineață de IPJ Vâlcea. Victimele acestui accident sunt un bărbat în vârstă de 53 de ani și o femeie care avea 58 de ani, conform anunțului făcut de autorități. „Autoturismul înmatriculat în Cluj ce se deplasa pe sensul de mers SB-VL, din motive ce urmează a fi stabilite, a intrat în coliziune cu un autocamion ce se deplasa din sensul opus de mers”, au spus reprezentanții IPJ Vâlcea.