Evenimentul Zilei > Actualitate > Grace Kelly încaieră actriţele
Grace Kelly încaieră actriţele

Grace Kelly încaieră actriţele

Cate Blanchett, Diane Kruger şi Blake Lively sunt printre actriţele care se bat pentru rolul prinţesei de Monaco.

O actriţă cunoscută la Hollywood, preferata lui Hitchcock şi una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul anilor ’50, Grace Kelly este cea care a renunţat la tot pentru a deveni prinţesă.
Era doar o chestiune de timp pentru ca acest destin să fie proiectat pe marele ecran. În lumina succesului producţiei istorice ce are în prim plan un membru al casei regale britanice, "Discursul Regelui", producătorul Pierre-Ange Le Pogam a cumpărat drepturile unui scenariu care are la bază lupta lui Grace Kelly pentru a salva prestigiul principatului Monaco.
Cuplul format de ea şi Prinţul Rainier este unul dintre cele mai elegante din secolul al XX-lea. Cei doi au avut parte de o nuntă chiar mai mediatizată decât cea a Prinţului William cu Kate Middleton, iar frumuseţea şi dedicarea lui Grace nu au putut fi contestate niciodată.
<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/AYT2bqzWP5c" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Presiune prea mare
Încă de când au apărut primele zvonuri despre o astfel de producţie, presa a propus o serie de candidate care s-ar potrivi. Undeva în prima parte a listei ne întâlnim cu January Jones, blondă, frumoasă şi celebră pentru rolul din serialul "Mad Men", a cărui acţiune este plasată în anii ’60. Deja au apărut mai multe comentarii care spun că actriţa este practic o sosie a lui Grace. În plus, Betty Draper, personajul lui January Jones din "Mad Men", se dedică familiei şi copiilor, cel puţin până la un punct, la fel cum a făcut şi prinţesa.
Pe de altă parte, însă, ea a declarat că nu ar accepta nici în ruptul capului un astfel de rol. Conform starpulse.com, ea nu vrea să apară pe marele ecran în rolul lui Grace Kelly pentru că interpretarea cunoscutei actriţe i-ar distruge cariera.
"Nimeni nu ar viziona un astfel de film fără să iasă din cinematograf şi să spună «Nu este Grace Kelly»", a declarat ea în primăvara acestui an.
Cate, prinţesă la 45 de ani
Una dintre actriţele care nu se tem de această presiune, pentru că a fost deja pe marele ecran Regina Elisabeta I, Katharine Hepburn şi Bob Dylan, este Cate Blanchett.
Chiar dacă are 45 de ani, ar putea foarte bine să intre în pielea prinţesei în anii săi de mariaj cu Prinţul Rainier şi a dovedit că poate juca şi roluri care cer ca ea să fie mai tânără, un exemplu fiind cel din "Strania poveste a lui Benjamin Button".
Puţin mai tânără decât Cate, dar la fel de dispusă să se transforme pentru a intra în rol este Charlize Theron. La 36 de ani actriţa este cunoscută pentru "Monstru", filmul care i-a adus un Oscar.
Diane Kruger, pe de altă parte, o altă propunere a site- urilor dedicate filmelor, are din sensibilitatea lui Grace, dar a demonstrat de multe ori că poate să se facă observată.
Cea mai bună recomandare a ei rămâne rolul din "Troia". Dacă a reuşit să intre cu succes în pielea celei mai frumoase femei din istorie, Elena din Troia, Diane Kruger nu ar trebui să aibă probleme în rolul prinţesei de Monaco.
Printre apariţiile mai noi de la Hollywood, presa din străinătate le propune pe Carey Mulligan şi Blake Lively. Prima a fost partenera lui Ryan Gosling în recentul "Drive" şi joacă în "Marele Gatsby".
Blake Lively reuşeşte să dea un aer aristocrat personajului Serena van der Woodsen în serialul "Intrigi la New York" şi a rezistat, chiar dacă numai câteva luni, presiunii de a fi într-un cuplu celebru, alături de Leonardo DiCaprio.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: