Bogdan Pătraşcu a devenit şeful departamentului de scouting de la Levski Sofia. Mai mult decât atât, conducerea clubului bulgar a semnat un contract cu Giovanni Becali, prin care fostul impresar are prin firma sa exclusivitate la transferuri.

Bogdan Pătraşcu este fost mijlocaş la Sportul Studenţesc, Litex Loveci, Piacenza, Chievo, Dinamo şi Astra. Acesta este în vârstă de 39 de ani și urmează să coordoneze campania de transferuri din vară, potrivit Telekomsport.ro.

Levski a semnat un contract de colaborare cu firma lui Giovanni Becali, „Becali Management Consulting”. Acesta urmează să se ocupe de managementul sportiv al lui Levski şi, printre altele, va negocia transferurile pe care urmează să le facă fosta campioană a Bulgariei.

Colaborarea lui Giovanni Becali cu Levski Sofia a fost facilitată de miliardarul Vasil Bojkov, o figură foarte controversată. Cei doi au o relație foarte apropiată, iar asta s-a văzut și cât Becali a stat după gratii. Omul de afaceri bulgar l-a vizitat la închisoare pe Giovanni Becali, lucru dezvăluit într-un interviu pentru Telekom Sport: 

„Următoarea surpriză a fost a doi prieteni bulgari (n.r. unul dintre ei este ), foarte bogaţi. Printre altele, au compărat şi Levski Sofia acum câteva zile. Au venit pur şi simplu cu avionul privat la Băneasa, s-au dus nepoţii mei cu Dragoş, i-au luat şi au venit la Slobozia. Şi am vorbit la geam, că aveam regim închis. 14,11 A fost o plăcere extraordinară şi nişte prieteni care m-au şi întrebat dacă am nevoie de bani, de un milion, de două, de trei.”,a povestit Giovanni Becali.

Levski Sofia este una dintre cele mai importante echipe din Bulgaria şi a doua cea mai titrată, după ŢSKA Sofia. Aceasta a obținut 26 de titluri, însă ultima dată a câştigat campionatul în 2009. Levski deţine recordul în Bulgaria pentru cele mai multe Cupe câştigate, 25 la număr.

 

Te-ar putea interesa și: