Evenimentul Zilei > Monden > Gina Pistol are o mare problemă cu fiica sa și a făcut un sondaj printre mamele care o urmăresc pe rețelele de socializare
Gina Pistol are o mare problemă cu fiica sa și a făcut un sondaj printre mamele care o urmăresc pe rețelele de socializare

Gina Pistol are o mare problemă cu fiica sa și a făcut un sondaj printre mamele care o urmăresc pe rețelele de socializare

Gina Pistol are probleme cu fiica sa, care se trezește la scurt timp după ce adoarme. Vedeta TV nu știe exact care ar fi cauzele și ce soluție ar putea să adopte.

Proaspăt mămică, Gina Pistol se confruntă cu problemele obișnuite întâmpinate de orice femeie care îngrijește un bebeluș. Vedeta a postat o serie de videoclipuri, pe Instagram, pe Instastory, și le-a întrebat pe urmăritoarele sale, care sunt mame, dacă bebelușii lor au sau au avut probleme cu somnul. Prezentatoarea TV a spus că la câteva minute după ce o adoarme pe micuța Josephine, în vârstă de cinci luni, aceasta se trezește plângând.

Gina Pistol a făcut un sondaj printre mame, pentru că are o problemă

„Am o întrebare pentru mame. Josephine are cinci luni și o săptămână, iar de o săptămână, zece zile, cam așa mă confrunt cu o problemă. Adoarme, adică se întâmplă și ziua și noaptea, și, uneori, după cinci – zece minute se trezește plângând, dar un plâns nu că ar durea-o ceva, ca și cum ar visa urât.

Plânsul ăla… și seara la fel, o adorm foarte greu, înainte o puneam în pătuț și adormea singură. Și acum, de exemplu, am culcat-o pe la ora 9 și mai devreme cu cinci minute s-a trezit plângând. Oare este regresia somnului de la patru luni și ea trece prin etapa asta abia acum?”, a spus Gina Pistol.

Nu vrea să posteze poze cu copilul

Recent, prezentatoarea TV, care și-a anunțat revenirea în televiziune, a spus care este motivul pentru care nu dorește să arate chipul fiicei sale pe internet. „Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toata energia asta dubioasă de bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum”, a explicat Gina Pistol.

„Voi încerca să vă răspund la întrebarea: «Cu cine seamănă asta mică?». Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine”, mai afirma Gina Pistol.