Gigi Becali vrea VAR în Liga 1. "Cheia este la Burleanu"

Gigi Becali vrea VAR în Liga 1. "Cheia este la Burleanu"

Patronul de la FCSB, Gigi Becali a reacționat după ședința de la LPF unde s-a discutat despre implementarea arbitrajului video pentru Liga 1.

Patronul de la FCSB, Gigi Becali a reacționat după ședința de la LPF unde s-a discutat despre implementarea arbitrajului video pentru Liga 1. Becali a declarat că este dispus să scoată echipa de pe teren în cazul în care arbitrul ia o decizie nedreaptă și VAR-ul nu este implementat.

Conform lui Gigi Becali, președintele FRF, Răzvan Burleanu, este singurul care poate implementa această modalitate de arbitraj.

Tot Becali a fost cel care a cerut ca măcar meciurile din play-off, unde se poate decide campioana României, să fie dotate cu VAR.

Ne puteți urmări și pe Google News

Totuși, Burleanu a anunțat că forul pe care-l reprezintă nu va aloca sumele pentru pregătirea arbitrilor, dacă Liga Profesionistă de Fotbal nu contribuie financiar.

„Vom avea VAR peste 100 de ani”

„Dacă ăștia se vor certa ca șoarecele și pisica vom avea VAR peste 100 de ani. Cheia este la Burleanu. Să nu o mai arunce pe Gino. Vrem VAR măcar la meciurile tari din play-off. Voi ajuta și eu cu bani pentru aducerea VAR, dar Burleanu trebuie să ia taurul de coarne”, a spus Gigi Becali.

Ce a declarat Gigi Becali în legătură cu arbitrajul

„Dacă nu vom aduce VAR-ul în România, atunci arbitrii vor decide campioana, iar eu nu vreau să ajung la mâna lor. Să văd și eu acum ce a înțeles Burleanu după ședința asta de la LPF! Eu nu cred ca FRF nu mai are bani pentru VAR.

Au primit și ei bani de UEFA și FIFA. VAR-ul trebuie să devină o prioritate pentru Burleanu și FRF. Nu vreau să transformăm campionatul într-un circ prin scoaterea echipelor de pe teren, dar daca eu simt că sunt furat așa voi face”, a mai declarat Becali.

Implementarea VAR din punct de vedere tehnic a fost preluată de către compania care deține drepturile TV pentru Liga 1, iar FRF ar trebui să achite fondurile necesare pentru instruirea „fluierașilor”.