Evenimentul ZileiSportGigi Becali, tras pe dreapta de poliție, în timp ce anunța, în direct, concedierea unui jucător de la FCSB

Gigi Becali, tras pe dreapta de poliție, în timp ce anunța, în direct, concedierea unui jucător de la FCSB

Gigi Becali, tras pe dreapta de poliție, în timp ce anunța, în direct, concedierea unui jucător de la FCSB
Gigi Becali a anunțat, miercuri, că a decis să-l dea afară pe fundașul Rachid Bouhenna, care a dezamăgit în acest început de sezon. Înainte de-a face declarațiile, finanțatorul a dat explicații poliției.

Gigi Becali a intrat în direct, astăzi, la Pro Arena, pentru a anunța ultimele noutăți legate de echipa pe care o finanțează, FCSB. Latifundiarul din Pipera se pregătea să anunțe că va da afară un jucător, dar nu a mai apucat, pentru că, aflat la volan, a fost tras pe dreapta de Poliția Rutieră. El a trebuit să dea explicații pentru că vorbea la telefon în timp ce conducea.

„Stai! M-a oprit poliția! Cică de ce vorbesc la telefon. Hai că m-a lăsat! Mi-a făcut semn iar, cică să mă opresc. Stai să vedem că dacă mă aude că vorbesc cu voi, poate mă lasă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Hai că m-a lăsat. Cică daca vorbesc cu voi și informez publicul, dacă e pentru binele publicului, cică mă lasă”, a spus Gigi Becali pentru sursa citată.

Scăpat ieftin, din încercuirea poliției, finanțatorul „roș-albaștrilor” a revenit în direct. Și a anunțat că va da afară un jucător. „Bouhenna nu mai vede iarba în viața lui, adică iarba FCSB-ului! Cu Chindia nu a fost un meci dificil. Meciul a fost încurcat de un jucător, de Bouhenna. L-a lăsat pe ăla (n.r. – Doru Popadiuc) să ia mingea: «Ia, bă, mingea, că mie nu îmi place!

Un jucător mai greșește, dar când distruge echipa așa, păi cade echipa definitiv! La revedere, tată! La FCSB cumpără lumea bilete. Aici nu are voie să ajungă adversarul în 16 metri. Mingea la mine și goluri!”, a afirmat Gigi Becali.

Rachid Bouhenna a venit în această vară liber de contract, după ce a terminat contractul cu campioana din Liga I, CFR Cluj. Algerianul a bifat 4 meciuri pentru roș-albaștrii în Liga 1, în două dintre ele fiind schimbat la pauză. El a fost înlocuit după prima repriză cu Rapid (0-2) și FCU Craiova (1-1).

Fundașul a fost integralist doar în jocul cu cei de la CS Mioveni, scor 1-1 în etapa a 4-a a Ligii I.


Accesează: